Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מאוטוסנטר, יד שנייה, כאשר הראשונה הייתה מקרסו עם 0 ק"מ, והיד השנייה פרטית, דגם ויזיה סדאן, 109,000 ק"מ.

מחירון 59,000, ההצעה שלהם- 46,000. הרכב לפני בדיקה.

אשמח לשמוע מה דעתכם, תקלות אופייניות לרכב שצריך לשים אליהם לב, והאם יש הצעות למוסך אמין לבדיקה באיזור הרצליה פיתוח.

בנוסף אשמח לדעת האם חוסר הימצאות מבחני בטיחות, הופכים אותו לרכב מסוכן.

תודה גדולה מראש

פורסם (נערך)

מחיר טוב לדעתי.

הורים של חבר קנו רכב זהה-שנת 2009,קרסו יד 1 0 ק''מ דגם עם כל מיני תוספות כמו מערכת מקורית עם שליטה מההגה וריפודים בצבע בז' בשנת 2010.

היום הרכב עם 60K קילומטר על השעון ובגדול הוא די אמין,הדברים היחידים שהתקלקלו הם ידית כיוון גובהה המושב שפשוט נשברה,ידיות הרכב מתחילות להראות סימני עייפות (יוצאות מהמקום) ודיפוני הדלת כבר לא יושבים כמו שצריך ונוצרו חריצים גדולים בין הדיפון לחלון.

מבחינה מכאנית נאדה,יפנית קלאסית.

צריכת דלק בערך 1/12.

בסה''כ הרכב מרגיש די טוב ונוח,הבעיה שהוא מכוער בטירוף.

בהצלחה.

עריכה: ב3000 ק''מ נשרפה צמת החשמל של הרכב והוא היה מושבת כמה חודשים עד להגעת צמה חדשה ממקסיקו,אין לי מושג למה זה קרה אבל זה קרה.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המחירון ההתחלתי נשמע לי יקר. על רכב כזה מיד פרטית עם חצי מהקילומטרז, הייתי משלם 50k. אני חושב שתוכל למצוא כאלו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש מבחן ריסוק של ארגון אמריקאי שמקביל ל NCAP והתוצאות דווקא טובות מאוד אולי בגלל שזה שלדה של רנו

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/nissan/versa-sedan/2009

בעיות מיוחדות זה רעשי הגה ומתלה וקצת קוסמטיקה ריפודי דלתות ניתן לתקן בזול אצל רפדי רכב

פורסם

הרכב עצמו סבבה, מהמחיר לא הסתנוורתי (כ-20% הורדה מהמחירון).

קח בחשבון שרק על עניין היד ראשונה 0 ק"מ צריך להוריד כ-15% מהמחירון (אם לא יותר).

יחסית לרכב שנמצא 5 שנים על הכביש הק"מ והיד לא משהו.

בקיצור, אם הרכב לא יוצא נקי בבדיקה אני הייתי ממשיך הלאה, לא מדובר פה ברכב נדיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...