Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני מחדש את הביטוח, אני בודק מחיר בוובי, הולך לסוכנת ביטוח שלי והיא נותנת לי מחיר שתמיד זול מהמחיר שם.

אני אפילו לא אומר לה את המחיר באתר. המחיר שלה תמיד יוצא יותר זול.

בדרך כלל, אני מסתכל על החברות הכי זולות בוובי, ואומר לסוכנת לבדוק כמה זה יעלה לי תוך ציון השם של החברות. היא עובדת עם כמה חברות אז היא בודקת במחשב שלה כמה זה יעלה.

בנוסף, אני מבוטח ב"שלמה" ועד היום לשמחתי, לא הייתי צריך אותם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לגבי מיגון, סדרך כלל מקבלים טופס (שכחתי את השם שלו) ומחתימים אצל המתקין שמקובל על הביטוח והכי קרוב אליך.

אם המיגון קיים הוא חותם על הטופס ואתה מחזיר אותו לחברת הביטוח, אם לא אתה צריך להתקין את המיגון או לשלם תוספת על הפוליסה. ככה לפחות זה היה אצלי עם איילון, 9 מיליון ושלמה חברה לביטוח.

אני ביטחתי בשלמה לפני 3 שנים, היה הסכם עם הסתדרות המורים וזאת הייתה ההצעה הכי זולה שקיבלתי.

כשחידשתי לפני שנתיים ההסכם הסתיים ולא נחתם עדיין הסכם חדש אז ביטחתי ב-9 מיליון שהשירות שלהם גרוע במיוחד.

השנה מבטח דרך איילון בהסכם דרך הסתדרות המורים, הצעה זולה בלפחות אלף ש"ח משל 9 מיליון.

אם אתה חבר בארגון כמו הוט, חבר, ארגון השוטרים או הסתדרות המורים אני ממליץ לך לבדוק באתרים האלה לגבי הסכמי ביטוח לחברים. אפשר גם לעשות דרך קרובי משפחה מדרגה ראשונה, במקרה של הסתדרות המורים זה השתלם.

בהצלחה.

פורסם

אני חייב לציין, שרק בשביל הספורט נכנסתי לאתר.

רק ההצעה הזולה ביותר התקרבה (מלמעלה!) למה שאני משלם כבר כמה שנים לסוכן שלי, עם אותם פרטים כמובן.

למען האמת כיסוי צד- ג' של הפניקס בהצעה הזאת גבוה (כפול) מהמקובל בשוק (500,000 מול 1,000,000) אבל ההשתתפות העצמית משמעותית גבוהה משלי (1400 מול 990). אם משקללים את ה-150 ש"ח תלושי קנייה המובטחים, כבר מגיעים לתחרות טובה, אבל לדעתי זה לא כסף של ממש!

הסוכן שלי נותן שירות מצויין בעת הצורך (צד ג', מנסיון במשפחה) וגם בעת החלפת פוליסות (קניה ומכירת רכב באמצע השנה), אבל לא שיא המהירות בהצעות מחיר ובשליחת התעודה בזמן (לכן צריך להערך מראש...).

פורסם

תודה לכולם על התגובות והייעוץ.

האמת שיש באתר הצעות די אטרקטיביות אבל יש גם הצעות די מגוכחות.

לצורך השוואה ההבדל בין ההצעה הכי זולה להצעה הכי יקרה עמד על כ-3,500 ש"ח (!) כשבהצעה היקרה יותר נדרש מיגון רב יותר.

מרחם על כאלה שעושים ביטוח מבלי להשוות מחירים ומשלמים סתם אלפי שקלים מיותרים כל שנה.

הסוכן שלי נותן שירות מצויין בעת הצורך (צד ג', מנסיון במשפחה) וגם בעת החלפת פוליסות (קניה ומכירת רכב באמצע השנה), אבל לא שיא המהירות בהצעות מחיר ובשליחת התעודה בזמן (לכן צריך להערך מראש...).

אם יש בוובי מענה 24 שעות לכל בעיה אז מה היתרון בסוכן אישי בעצם?

פורסם

רק הניסיון יגיד, ולי יש ניסיון טוב עם הסוכן. ציינתי יתרון משמעותי שהסוכן שלי יותר זול בעקביות.

בפועל, רק שירותי גרירה צריך 24X7, כל היתר זה לא SOS.

• תוכן חדש...