Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכב חדש בתקציב של עד 120,000 ש"ח.

העדפות לגבי הרכב (לפי סדר יורד):

1)ביצועים.

2)נוחות נסיעה.

3)צריכת דלק, טיפולים וכו'.

חשוב שהרכב יהיה בקטגוריית "סופר מיני" ולא מעבר.

כמו כן, שיהיה בעל תיבת הילוכים אוטומטית/רובוטית.

ערכתי השוואה באתר "אוטו":

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=9750,9930,9244

"על הנייר" השברולט חזקה יותר עם ק"גמ והספק גבוהים יותר, אך הרנו מאובזרת יותר.

כמובן שלפני קנייה אקח את הרכבים לנסיעת מבחן.

תודה לעוזרים.

פורסם

היי,

לקליאו ביצועים עדיפים המתבטאים בצריכת דלק טובה יותר 5.2 ליטר/100 ק"מ אל מול 6.6 בסוניק RS הצורכת כ 26% יותר בממוצע,

תאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש בקליאו 9.4 שניות ובסוניק RS 9.5 שניות ,לקליאו מומנט של 19.4 קג"מ המתקבל ב-2000 סל"ד ובסוניק RS 20.4 קג"מ המתקבלים ב1850 סל"ד.

מרווחי הטיפול גדולים יותר בקליאו כל 30,000 ק"מ אל מול 15,000 ק"מ בסוניק RS.

מבחינת הנוחות הצרפתיות ידועות בנוחות הנסיעה שלהם וחומרי הפנים וכך גם הקליאו.

מבחינת האבזור הקליאו מציעה יותר אבזור מהסוניק RS ש ועיקריו:מערכת מולטימדיה מקורית מהיצרן בעברית,קיי לס HANDS FREE לכניסה והתנעה ללא מפתח,4 ח"ח,חיישני אורות וגשם,מראות מתקפלות,גלגלי אלומיניום 16" ואפשרות להתאמה אישית בגרסת הקולקשן.

אם נתרגם את יתרונות הקליאו לכסף מבחינת דלק,מרווחי הטיפולים והאבזור, ישנו פער של אלפי שקלים לטובת הקליאו.

כמו כן הינך מוזמן לתאם נסיעת מבחן ב *5501 ולקבל הצעת מחיר אטרקטיבית ללא כל התחייבות מצידך.

בברכה,

קרסו מוטורס

פורסם
היי,

לקליאו ביצועים עדיפים המתבטאים בצריכת דלק טובה יותר 5.2 ליטר/100 ק"מ אל מול 6.6 בסוניק RS הצורכת כ 26% יותר בממוצע,

תאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש בקליאו 9.4 שניות ובסוניק RS 9.5 שניות ,לקליאו מומנט של 19.4 קג"מ המתקבל ב-2000 סל"ד ובסוניק RS 20.4 קג"מ המתקבלים ב1850 סל"ד.

מרווחי הטיפול גדולים יותר בקליאו כל 30,000 ק"מ אל מול 15,000 ק"מ בסוניק RS.

מבחינת הנוחות הצרפתיות ידועות בנוחות הנסיעה שלהם וחומרי הפנים וכך גם הקליאו.

מבחינת האבזור הקליאו מציעה יותר אבזור מהסוניק RS ש ועיקריו:מערכת מולטימדיה מקורית מהיצרן בעברית,קיי לס HANDS FREE לכניסה והתנעה ללא מפתח,4 ח"ח,חיישני אורות וגשם,מראות מתקפלות,גלגלי אלומיניום 16" ואפשרות להתאמה אישית בגרסת הקולקשן.

אם נתרגם את יתרונות הקליאו לכסף מבחינת דלק,מרווחי הטיפולים והאבזור, ישנו פער של אלפי שקלים לטובת הקליאו.

כמו כן הינך מוזמן לתאם נסיעת מבחן ב *5501 ולקבל הצעת מחיר אטרקטיבית ללא כל התחייבות מצידך.

בברכה,

קרסו מוטורס

גם אני חושב שרנו עדיפה, בנוסף, היא יותר סקסית.

אבל, כאחד שחובב מ-א-ו-ד רנו, התמחור של הדגם הספציפי הוא גבוהה ובעייתי וכאן אתם יורים לעצמכם ברגל.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

מערכת מולטימדיה מקורית מגיעה גם בRS. שברולט MyLink קוראים לה.

לא לשכוח שהRS היא היחידה שמוגדרת "ספורט לייט" מבחינת כיול המתלים וכו', בעוד הקליאו והאיביזה הן "סתם" אוטומטיות עם מנוע חזק מהממוצע.

מחירי טיפולים שלה אפשרות לראות כאן: http://www.umiservice.co.il/?pg=bid&categoryid=308

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

3 סופר מיני צעירות בעיצובן וברוחן.

לקליאו ולאיביזה יש גיר רובוטי כפול מצמדים בסוניק RS לעומתן יש תיבה אוטומטית פלמטרית רגילה עם 6 הילוכים.

מבחינת ביצועים הסוניק והאיביזה יהיו זריזות מהקליאו, ובתנועה עירונית העדיפות היא לסוניק עקב הגיר. מאותה סיבה הרנו והסיאט יהיו חסכוניות יותר.

שלושתן לא מכוניות ספורטיביות אמיתיות, הסוניק אמורה להיות קצת יותר "ספורטיבית" עקב ציודה במתלים והגה משופרים.

תא הנוסעים של הסוניק נראה פחות מצועצע מזה של הקליאו, ויותר מרשים ומפואר מהתא של האיביזה, ובניגוד לטענת נציג קרסו היא לא פחות מאובזרת, ויש לה יותר מראה והרגשה של ספורט אלגנט מהמתחרות (מושבי עור עם תפרים אדומים, חלון גג חשמלי צמיגים "17 וכמובן מערכת מולטימדיה מקורית).

פורסם

אני יודע ששלושתן לא ספורטיביות אמיתיות, אך כאשר אני משווה אותן לכל הרכבים שהיו ברשותי לפני ( שהטופ היה מנוע 1.6 אטמוספרי)

אז הן כן מעט "ספורטיביות" עבורי. (מנוע קטן, אך בכל זאת מוגדש)

אני יותר מרגיש שההשוואה צריכה להיות בין השברולט לקליאו, להוריד הסיאט מהמשוואה.

אולי אני מפספס עוד רכב באותו סגמנט/מחיר וכו'?

תודה.

פורסם

מנועי טורבו קטנים כרגע קיימים רק בדגמים שציינת, ובאחיות של האי ביזה - פולו ופאביה.

2 אופציות נוספות: אלפא רומיאו מיטו הקיימת רק ידנית ובשלוש דלתות, ולנציה אפסילון ידנית או רובוטית.

המלצתי שתיגש ותעשה נסיעת מבחן על הסוניק והקליאו. ותבחר במי שתמצא חן בעיניך.

פורסם

מה עם פולו? תא ניסעים מאד איכותי וגם איכות נסיעה מצויינת.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ממליץ לך לקרוא את המבחן הבא http://www.netcar.co.il/magazin/focus/ib14.asp

הבחור אמין באופן מוחלט, אינו מהווה יחצון של שום יצרן,

גם אם לא תמיד מסכים עם דעתו במקרה זה הוא צודק מאה אחוז...

וכמו שהוא קבע שם האיביזה תיתן לך את התמורה הכי טובה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מבין שלושת המכוניות לאיביזה יש עקב אכילס לא קטן,

בדמות יבואן לא מהולל, יקר בטיפולים, נותן רק שנתיים בעוד שני המותגים האחרים מקבלים 3 שנות אחריות,

ובנוסף רמת הבטיחות נחותה מהמתחרות, 4/5 כוכבים בעוד לקליאו ולסוניק 5/5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לא ברור לי מאיפה הבאת את הנתון של ה4 כוכבים.

האיביזה קיבלה 5 כוכבים במבחן הריסוק של encap.

יקר בטיפולים? ומי אמר שהיא יותר יקרה בטיפולים מול 2 המתחרות? UMI גם לא הכי זולים, לפעמים.

יבואן בעייתי? מסכים איתך. אבל ההשוואה לא נעשית מול שירות סמל"ת למשל, אלא מול קרסו וUMI שגם הם לא מושלמים. אבל סביר להניח שייתכן וצ'מפיון מנצחים פה בנושא השירות (לא במובן החיובי).

אני הייתי עושה נסיעת מבחן על שלושתן ומחליט על זו שתעשה את זה יותר. שזה עניין מאוד סובייקטיבי ועניין של טעם וריח.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תראה מר.ג'ונס ....

קודם כל, לא משנה מה כולם יגידו לך עד שתעשה נסיעת מבחן על שלושת המכוניות לא תהיה לך תשובה חד משמעית.

עכשיו לגבי המבחר שלך, לכל מכונית יש את היתרונות והחסרונות שלה.

אתה צריך לראות לאיזה מראה אתה הכי מתחבר, ומה נותן מבחינתך את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך.

אם אתה מחפש ביצועים אז הסוניק RS עדיפה (בכל זאת 140 כ"ס), לדעתי הקליאו והאיביזה יפות יותר (אם כי גם רואים אותם הרבה יותר על הכביש).

אני באופן אישי כנראה הייתי בוחר בסוניק RS.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

ברור שאקח את הרכב לנסיעת מבחן לפני.

מבחינת העיצוב הקליאו הכי קורצת לי, אבל אני מרגיש שהסוניק תביא את התמורה המלאה למחיר.

בכל אופן, אני מתכנן לרכוש את הרכב עוד שלושה-ארבעה חודשים, אז יש לי עוד קצת זמן להחליט.

פתחתי את השרשור בכדי להיות שלם לגמרי עם ההחלטה, ובזמן שנותר לאסוף כמה שיותר מידע לגבי הרכבים.

תודה.

• תוכן חדש...