Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באוטו שלי C5 2011, הצמיג המקורי עדיין עם המדבקות (מישלין 225/55/17). ואני מתכנן להחליף את שני הצמיגים הקדמיים בקרוב שעשו עד עכשיו 23K ק"מ אך קצת יבשים.

אני חושב להתקין את הצמיג הרזרבי ולהוסיף עוד אחד חדש. האם יש בעיה עם זה?

תודה

פורסם

אסור?

אין שום איסור להתקין שני צמיגים מיצרנים שונים וברומת בלאי שונות על אותו סרן, כל עוד המידות זהות.

לא מומלץ, זה סיפור אחר.

אם כבר החלטת להחליף, תחליף שני צמיגים ואת הספייר תשאיר במקומו.

למרות שאני לא בטוח שצריך להחליף, 3 שנים ו 20.000 ק"מ זה בכלל לא הרבה ולדעתי אפשר להשתמש בצמיגים האלו עוד זמן מה.

פורסם

אם כבר- קנה עוד צמיג חדש זהה לספייר החדש שלך, כך יהיה לך זוג חדש וזהה על אותו סרן.

3 שנים זה מעט גבולי אפילו שהצמיג חדש, למרות שמניסיון אם הוא לא היה בשימוש כנראה שנשמר כמו שצריך.

פורסם

לפעמים אי אפשר להשיג צמיג מאותו דגם בדיוק כמו שהגיע עם הרכב במקור, או שאפשר אבל מאוד יקר.

שנית, במועד ההחלפה הבאה הצמיג המקורי הזה יהיה כבר בן 7-8 (כי יכול להיות שיוצר שנה לפני תאריך ייצור הרכב) וזה לא להיט.

פורסם
כן, אסור להתקין שני צמיגים שונים על אותו הסרן.

אסור ??? מה פתאום אסור ?

פאנצרמעכרים מסויימים מאד אוהבים להשתמש ב"איסור" הזה כדי שתקנה מהם כמה שיותר צמיגים.

לפי מה שידוע לי מותר שני צמיגים שונים על אותו סרן כל עוד המידות זהות.

פורסם

מותר זה לא אומר שכדאי.

לפי החוק גם מותר לך להרכיב צמיג חדש בן 7 שנים :shock:

פורסם

הצמיג הינו MICHLEN PRIMACY HP 97W, לא היה בשימוש בכלל (יש עליו עדיין מדבקות). אני כן מתכוון לשים אותו סוג יחד איתו.

מבחינת שעשו רק 23K, אני לא ממהר ממש עכשיו להחליף. אך הצמיגים יבשים במיוחד הקדמיים לדעתי. מבחינת בשר, יש להם עדיין די הרבה.

פורסם

צמיג בן 3 שהיה באכסנה נכונה יכול גם להשמר כמעט כמו חדש ללא הרבה בעיות אבל אם אתה מציין שהצמיג הזה כבר נראה יבש הוא כנראה גם ירגיש בהתאם כשתסע עליו.

הוא אמור להיות נוקשה יותר, רועש יותר, אוחז פחות ויש תמיד סיכוי שברגע שיופעל על הצמיג לחץ\כוח לא סביר - כמו עצירת חירום או פיתול מהיר מידי בסיבוב - הפלסטיק שלו (כן אני בכוונה רושם פלסטיק ולא גומי) פשוט יקרע או יתחיל להתפורר.

צמיגים שמתייבשים מאבדים מהתכונות האלסטיות שלהם ומתנהגים יותר כמו פלסטיק מאשר גומי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...