Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי רנו פלואנס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

היום אני ואישתי קפצנו לקרסו טרייד אין בכפר סבא.

הציעו לנו לבצע טרייד אין על היאריס שלי ולהוסיף את ההפרש דרך חברת מימון. הסיבה שהפלואנס נבחרה-צריכת סולר מצוינת והקילומטרז' השנתי שמתקרב ל25000 וצפונה.

ביצענו נסיעת מבחן על הפלואנס ליסינג מדגם E1, מאוד אהבנו.

ישנם שני דגמים של פלואנס שאנו מתלבטים לגביהם. בנוסף, הרכב יגיע ללא אחריות לשנה (בניגוד לרכבי הבנזין שהם מוכרים), לטענתם בגלל שזה רכב דיזל. בנוסף, נציג קרסו התחייב לכך שבמידה וימצאו ליקויים בבדיקה שאני אבצע במכון חיצוני ואבחר לרכוש את הרכב, הם יתקנו אותם על חשבונם לפני המסירה.

יש לנו 2 אפשרויות לבחור מהן:

1 רנו פלואנס 2012 שהגיעה מליסינג, דגם E1. קילומטרז' 100,535 ק"מ. מחירון 98592 ש"ח לאחר הפחתת יד ליסינג. הרכב עדיין באחריות יצרן עם טסט עד לפברואר 2015. זוהי הגרסה ה"עירומה", אך הם מוכנים להוסיף לי חישוקי מגנזיום במידה וארכוש אותה (לא שזה כל כך משנה לי). כדי לרכוש את הרכב הנ"ל אנו צריכים להוסיף 34000 ש"ח.

2. רנו פלואנס 2011 מלקוח פרטי (יד 00!), דגם E2, שנת ייצור 2011. טסט עד סוף דצמבר 2014. קילומטרז' 125511 ק"מ. כדי לרכוש את הרכב הנ"ל אנו צריכים להוסיף עוד 40000 ש"ח. זוהי הגרסה המאובזרת יותר-עם הגה מעור, דיבורית BT, בקרת שיוט, USB, פנסי ערפל, ועוד כמה "ממתקים" שאיני זוכר כרגע.

יש לי כמה שאלות לגבי העניין:

1. איזה אופציה לדעתכם יותר עדיפה?

2. האם יש אפשרות מימון כלשהי שבה הרכב לא יהיה משועבד לבנק עד לסיום תשלום ההלוואה אלא יהיה רשום על שמי?

תודה,

מתן.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אני אולי אשמע קצת מציק אבל אתה בטוח רוצה לקנות רכב שעשה 50K בשנה כשאתה הולך בעצמך לעשות 25K לפחות?

לדעתי שווה להוסיף עוד ולקבל רכב פחות שחוק (ואני יודע שאנחנו מדברים על פלואנס דיזל שנדיר למצוא אותה עם קילומטראז' נמוך).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם אלדן מוכרים רכבים כאלו, נסה לבדוק אצלהם. אני זוכר שראיתי אחת מ2012 עם 75 אלף ק"מ בערך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

GABIUBOGI-זה נכון, אך יש לנו מסגרת תקציב שאיננו רוצים לצאת ממנה.

כמה שווה היאריס שלך?

58000 ש"ח.

גם אלדן מוכרים רכבים כאלו, נסה לבדוק אצלהם. אני זוכר שראיתי אחת מ2012 עם 75 אלף ק"מ בערך.

לגבי אלדן-נבדק, תודה. זה מחוץ לתקציב שלנו.

בטרייד אין אמרו לי שהם מתחייבים להסטוריית טיפולים מלאה אצל מוסכי היבואן ותיקונים אצלהם אם ימצאו ליקויים. אני לא יודע אם באלדן מטפלים במוסכי היבואן באופן שוטף או במוסכים פנימיים משלהם.

פורסם
GABIUBOGI-זה נכון, אך יש לנו מסגרת תקציב שאיננו רוצים לצאת ממנה.

58000 ש"ח.

לגבי אלדן-נבדק, תודה. זה מחוץ לתקציב שלנו.

בטרייד אין אמרו לי שהם מתחייבים להסטוריית טיפולים מלאה אצל מוסכי היבואן ותיקונים אצלהם אם ימצאו ליקויים. אני לא יודע אם באלדן מטפלים במוסכי היבואן באופן שוטף או במוסכים פנימיים משלהם.

תמכור את היאריס לבד.

תבוא ותתמקח.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

גם לדעתי הקילומטראז' גבוה.

ניסית למכור את היאריס לבד?

המחיר של האפשרות השניה נשמע מאוד גבוה. אם האוטו שלך שווה 58 אלף שקל במחירון זה אומר על הנייר לשלם 98 אלף שקלים על הפלואנס השניה, לי זה נשמע המון. אתה משלם פה לא מעט כסף על עיסקת הטרייד אין.

סביב 100 אלף שקל מפורסמות כמה פלואנס של ליס פור יו ממודל 2012 ועם קילומטרים בין 60 לקצת יותר מ-100 אלף.

פורסם

לשאלתך באלדן, מטפלים במוסך מורשה יצרן.

(כך גם בAVIS)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

applez-המחיר שדרשתי כבר הביא בחשבון את כל השיקולים הנדרשים (גיר רובוטי, יד2, מחירון לוי יצחק וכו' וכו').

Mike808-בדקתי בעוד חברות ליסינג לפני שהלכתי לקרסו. כפי שרשמתי בפוסט אחר, לAVIS לא היו בכלל פלואנס דיזל בהיצע אלא רק בנזין שלא מתאים לדרישות שלנו מבחינת החיסכון בדלק.

שנית, אין הרבה שוני מבחינת קילומטראז' בין הרכבים המוצעים בהן-בין 90 ל100 אלף. כנ"ל לגבי המחירים. הפלואנס שראיתי עם 70 אלף ק"מ היו במצב לא משהו.

עשיתי גם בדיקה מול כמה מוכרים ביד2, והמחיר הנדרש+קילומטרז' שהרכב עבר כמעט הולך ראש בראש עם הליסינג. מה גם שפלואנס דיזל די מעטות ביד2-מבין 143 מודעות שבדקתי, 15 היו דיזל עם קילומטרז' כמעט זהה לליסינג ובמחירים דומים.

אז אם כבר אני קונה רכב, שיהיה ממקום ידוע ושלא נצטרך לאלתר במיידית את כל הסכום הנדרש להשלים את העיסקה אלא יאפשר להתנהל בתשלומים.

פורסם

2. האם יש אפשרות מימון כלשהי שבה הרכב לא יהיה משועבד לבנק עד לסיום תשלום ההלוואה אלא יהיה רשום על שמי?

תודה,

רכב משועבד רשום על שמך. השעבוד לא אומר שהרכב לא על שמך, הוא פשוט אומר שאתה לא יכול לבצע העברת בעלות בלי אישור מהגורם המממן. כך שבגדול, מה שהציעו לך בקרסו לא סותר את מה שאתה מבקש.

לשאלתך באלדן, מטפלים במוסך מורשה יצרן.

(כך גם בAVIS)

אלדן מטפלים במוסכים מורשי יבואן, לא מורשן יצרן.

אוויס כבר לא מטפלים בכל הרכבים שלהם במוסכים מורשי יבואן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מורשי יבואן זה גם מורשה יצרן בעצם, כי היבואן מקבל הוראות מהיצרן ומיישם אותן במוסכים הרלוונטים.

בכל מקרה, זה עדיף על טיפול במוסך כללי (כמובן מורשה משרד התחבורה), שחלק מהחברות מטפלות אצלהם.

פורסם

מה לגבי ההיצע? באיזה רכב כדאי לבחור? די מוזר שעל רכבי דיזל מסרבים לתת אחריות כלשהי (בניגוד לרכבי בנזין ששם נותנים שנה) חוץ מאחריות היצרן של אחד האקזמפלרים (דווקא הפשוט יותר E1). כמעט חתול בשק.

פורסם

לדעתי האישית? את האופצייה של E2, בהנחה ושתיהן במצב מצויין.

1. כלקוח פרטי, ישנה יותר סבירות שהוא שמר עליה יותר טוב מלקוח ליסינג. שהרי יש לו אינטרס לתחזק כמו שצריך. לפחות מבחינת ההסתברות לכך. כמובן שיש חריגים לכאן ולכאן.

2. לדעתי, בקרת שיוט, חיבור USB ו-BT אלו תוספות שבהחלט יעלו את איכות ונוחות הנסיעה, דבר שיש להתחשב בו ככל שהנסועה עולה. מה גם שלהחליף מערכת וכדו' זה קצת סיפור ברכב כזה.

3. אם אני לא טועה, יש הבדל במושבים בין רמות הגימור מבחינת נוחות ותמיכה (או שאני מתבלבל עם צרפתית אחרת שבדקתי, אך בהחלט ייתכן שגרסת הליסינג פשוטה יותר במושבים, ולא רק ברכב הנ"ל).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מה לגבי ההיצע? באיזה רכב כדאי לבחור? די מוזר שעל רכבי דיזל מסרבים לתת אחריות כלשהי (בניגוד לרכבי בנזין ששם נותנים שנה) חוץ מאחריות היצרן של אחד האקזמפלרים (דווקא הפשוט יותר E1). כמעט חתול בשק.

למה שיתנו אחריות על רכב כזה? פלואנס דיזל מוכרת את עצמה גם בלי אחריות, בניגוד לפלואנס בנזין שהיא סוס מת במגרשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי, הבנתי. אבל האם צריך לחשוש ממנוע דיזל שעבר כמעט 50,000 ק"מ בשנתיים ואיזה מהם עדיף?

עוד דבר ששמתי לב אליו-עד שלא אקבל את ההיסטוריה המלאה של הרכב בשבוע הבא ואוודא זאת, אני יוצא מנקודת הנחה שהרכב מס' 2 (מפרטי) לא עבר טיימינג שנדרש ב120,000 למיטב ידיעתי. בקרסו התעקשו שהוא אמור לעבור טיימינג ב150,000 ק"מ או 5 שנים. מי צודק?

• תוכן חדש...