Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לי לציין. הייתי במוסך, והחליפו לי נוזל קירור כולל ניקוי. וגם בוצע תיקון במזגן.

נסעתי משם ומאז לא נגעתי ברכב.

היום כשנכנסתי גליתי שהשטיח של הנהג די רטוב בנוזל קירור. ולא מצאתי את מקום הנזילה.

בכמה נזק מדובר? והאם יכול להיות קשר לטיפול?

פורסם

יש לך כניראה נזילה מרדיאטור חימום פנימי,אתה יכול לעשות מעקף ואז לא יהיה לך חימום ברכב או לתקן,אבל אז ברוב הרכבים צריך לפרק את הדשבורד וזה לא עסק זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין צורך לפרק את הדשבוראד ברכב הזה

צריך להחליף גומיות לרדיאטור חימום בפנים הרכב , גש לאורן שירותי רכב הוא סידר לי את זה במקום .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

האם הרדיאטור חימום, והמאייד הם אותו חלק או שני חלקים שלא קשורים אחד לשני? איך נקרא באנגלית הרדיאטור חימום?

פורסם

רדיאטור ומאייד זה שני דברים שונים, ב206 לא צריך לפרק דש בורד בשביל החלפה של רדיאטור חימום. הוא יושב מצד ימין של דוושת הגז, מאחורי פלסטיק, תראה שתי צינורות ארוכים מחוברים אליו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...