Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך האוטו יונדאי אקסנט? :) מה דעתך הכללית עליו? עכשיו יש לי גולף ישנה 92 הצורה השלישית לא המרובעת

ואני מוכר אותה ורוצה לקנות אקסנט שנת 97 ככה :) מה היתרונות ? בעיות ? כל מה שיש לך להגיד על האוטו בכלליות איזה תקלות היו לו וכו' וכו' :) תודה לך :)

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם
איך האוטו יונדאי אקסנט? :) מה דעתך הכללית עליו? עכשיו יש לי גולף ישנה 92 הצורה השלישית לא המרובעת

ואני מוכר אותה ורוצה לקנות אקסנט שנת 97 ככה :) מה היתרונות ? בעיות ? כל מה שיש לך להגיד על האוטו בכלליות איזה תקלות היו לו וכו' וכו' :) תודה לך :)

אנחנו (אני ואמא שלי) מרוצות מאוד. הוא מבצע את הפונקציות הבסיסיות של רכב - מסיע אותך לכל מקום, לא עושה רעשים ומאוד נוח להפעלה. הגיר אצלינו הוא רגיל, והייתי ממליצה לך רק עליו. אי אפשר להגיד שיש לרכב הרבה כוח - 1.5 - פיקס לגיר רגיל...

אחרי גולף, אפילו שנת 92 - אתה עלול קצת להתאכזב מהחומרים הזולים שממנו היונדאי בנוייה. הכל נראה כזה עדין ורופף (אבל זה לא). בעיות - לא נתקלנו. מערכת החשמל קצת איכזבה - הפאנל של המזגן והרדיו לא מואר - כבר שנה (אבל אנחנו חושדות במוסכניקים עקומי הידיים שהחליפו לנו את הטייפ). הפאנל הקדמי, כאמור נסדק - וזה משהו אופייני לדגם הזה (פלסטיק זול....)

ההיגוי מאוד נוח. האיך קוראים לזה - האמורטיזציה - גרועה, למען האמת- מרגישים כל חור בכביש.

אבל למה אתה מצפה מרכב בעלות כ"כ נמוכה?

מה שכן - הוא מאוד אמין, ולפי מה ששמתי לב לאחרונה - גם מאוד מבוקש בקרב ציבור הקונים של יד שנייה.

פורסם

אני רוצה לקנות את הדגם 3 דלתות שנת 97 - 98

ידנית

ורדיו יש לי 2 מגברים סאב ורדיודיסק MP3

רמקולים קיצר מה שרשום לי בחתימה חח :)

אני מתלבט באמת בין אקסנט לפ'יגו 306 XN

פורסם
אני רוצה לקנות את הדגם 3 דלתות שנת 97 - 98

ידנית

ורדיו יש לי 2 מגברים סאב ורדיודיסק MP3

רמקולים קיצר מה שרשום לי בחתימה חח :)

אני מתלבט באמת בין אקסנט לפ'יגו 306 XN

אם תבוא עם ההתלבטות הזאת לפורום ייעוץ ברכישת רכב - יאכלו אותך על זה! :screwy:

איך בכלל אפשר להשוות בין פז'ו ליונדאי??? :shock::shock3:

:puzzled:

אבל מצד שני, אני מכירה מישהי שהפז'ו 306 (96 נראה לי)שלה שבקה חיים במובן הממש רע של המילה. המנוע עשה רעש בלתי מזוהה ועזב לעולם שכולו טוב. ועם זאת היונדאי שלנו גומעת כל יום מרחקים ומטפסת על כבישי חיפה כמו גדולה! :)

פורסם
לאבא שלי יש גטס 2005 1.6

כמה כבר יכול להיות שונה בין גטס לאקסנט חח :)

יש לך איסיקיו :)?

הגזמת. שני רכבים מסוגים שונים. אקסנט היא אמנם קטנה אבל משפחתית. גטס היא קומפקטית. יונדאי היא יצרנית רכב מאוד צעירה שבנוייה בעיקר לקהל יעד ממעמד הביניים. מאלה שחוסכים לרכב ואחרי הקנייה מפסיקים לשתות מים מינרליים. לסטודנטים יעני.

גטס היא משנת 2005 - ברור שהיא בסדר גמור. כל רכב חדש הוא אחלה, מה, לא?

אבל תיקח גולף 1995 ויונדאי 1995. תיסע 1/2 ק"מ.. ואתה תבין..

למה יש לי הרגשה שאתה צוחק עליי?

אין לי ICQ, אני בעבודה.

פורסם

חחחחח אתה מחגחגך עלי =]

אני פשוט מתבאס בגלל שהגולף שלי אוטומטית אני מרגיש כמו סבתא בכביש עם אגזוז זרימה חופשית :\

אחד עם פיאט אונו לחץ איתי אונו את מבינה אונוווווו שנת 89 1.3 :

ולוקח אותי

אהבתי תאקסנט היא נראת נחמדה , המנוע שלה , הזרקה כמו בגולף שלי ? או קרבורטור? באמת שאלה מעניינת :*)

אוף אז איך אפשר ליצור איתך קשר :

פורסם
חחחחח אתה מחגחגך עלי =]

אני פשוט מתבאס בגלל שהגולף שלי אוטומטית אני מרגיש כמו סבתא בכביש עם אגזוז זרימה חופשית :\

אחד עם פיאט אונו לחץ איתי אונו את מבינה אונוווווו שנת 89 1.3 :

ולוקח אותי

אהבתי תאקסנט היא נראת נחמדה , המנוע שלה , הזרקה כמו בגולף שלי ? או קרבורטור? באמת שאלה מעניינת :*)

אוף אז איך אפשר ליצור איתך קשר :איזה מצחיק. להחליף רכב כדי לקחת פתיחות בירוק.. משהו. אני תמיד לוקחת. כי אני זריזה וכי יש לי הילוכים. חיחיחי

בנאדם. תשאל אנשים שמבינים בזה בפורום שמיועד לזה. למה שתרצה ליצור איתי קשר. איזה הזוי זה.

מנוע שלה הוא לא הזרקה, לפחות אצלי, לא יודעת איך זה בדגמים החדשים.

פורסם

ואי זה לא הזרקה? :( איזה עתיק טוב תודה לך :) עזרת לי נורא :)

והבנתי , לא להתעסק איתך בכביש ברמזור בכביש ישר

פורסם

קודם שיקנו את האוטו שלי אני לא ממהר לשומקום :)

אנשים רוצים זול חושבים אני אמכור תאוטו שלי באיזה 20 אלף :\

המחירון שלו 31 אלף

והוא יד ראשונה , עשה 90 אלף אז מגיע לי , אני דורש מחירון

בסוף מישהו יקנה אותה , ואז נתחיל בהשוואות :) ונראה , אל תדאגי בסוף אני אגיד לך איזה אוטו קניתי אוקי ? סבבה? :)

פורסם

שלא תהיה לכם טעות, לא היו בארץ דגמים של יונדאי לא מוזרקים, למיטב ידיעתי, כל דגמי יונדאי ששווקו בארץ הינם בעלי מערכת הזרקת דלק, ולא חשוב המודל...

סיסטם, אני חושב שכותבת השרשור הטעתה אותך בנושא, ותגידי, איזה דלק את ממלאת ברכב ?

אני אישית לא שמעתי על יונדאי ללא הזרקה...

ועוד דבר, אני במקומך הייתי מוכר את הגולף ומחפש אחת אחרת ידנית פשוט

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוקיי, לא יודע, מעולם לא היה לי, אבל אני עדיין חושב שאתה לא צריך יונדאי, אולי סיאט איביזה, או לא יודע מה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...