Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעתיים החלטתי לעשות לרכב ניקוי לפסח, אבל אין לי מגבת לייבוש הרכב, הuber רטובה (לא רטוב של אחרי כביסה אלא רטוב של אחרי ייבוש הרכב).

כרגע תליתי אותה (בפנים) ושמתי שני מאוורי USB בתקווה שזה יעזור, זה לא ממש עוזר.

האם אפשר לשים את המגבת קצת במייבש (הוא לא מסתובב) או לשים על הרדיאטור (בלי מגע ישיר בין הרדיאטור למגבת) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לפעמים שם במייבש על חום נמוך לזמן קצר.רדיאטור לא מומלץ. (יגרום נזק לסיבי הבד) לאחרונה התחלתי להשאיר את uber לאחר ניקוי הרכב פרוס על כיסא הרכב מאחור.בתא המטען (בעבר שמתי שם מתוח על דלי) זה נשאר רטוב ומאבד מאיכותו.

פורסם

אין לי מייבש כביסה בבית כך שאני לא יודע לייעץ לך בנושא הזה, אבל כשאני רוצה להאיץ ייבוש אני תמיד שם את מטליות/נעליים רטובות מאחורי המקרר (לא על המקרר! אלא על מעמד קטן כלשהו) וזה עושה דיי עוזר.

פורסם

מה מיוחד באזור שמאחורי המקרר ? (אין לי גישה אליו).

עדכון, המגבת לא הייתה ממש רטובה אז הצלחתי לייבש אותה עם שני מאווררי USB קטנים (המייבש לא עובד).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תפרוס את האובר על מגבת אחרת, תגלגל את שתיהן ותלחץ חזק.

אחרי זה תנער את האובר ושים אותה לייבוש בחוץ (לא שמש ישירה) או בפנים אבל כמה שיותר פרושה.

לשים את המגבת במייבש לא נראה לי רעיון טוב, וגם לא לחשוף למקור חום שמעל ל-50 מעלות. אין ברירה. אם אתה רוצה לשמור על האובר תן לה זמן להתייבש בשקט.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
תן לה להתייבש בשמש לבד, פעולות אחרות עלולות לפגוע בסיבי הבד - מה שיוביל לקרעים ולאיבוד "קסם" הספיגה..

הכל רק לא בשמש,היא תגרום לסיבים להתנתק מהמגבת

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...