Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא עכשיו בתאילנד, מגיע לבנקוק ב4.5 ליומיים ואז חוזר הביתה.

היום אנחנו בחופש לקראת הפולמון מחר, אז אני מפשפש קצת באינטרנט לבדוק איזה מכשיר לקנות במקום האייפון 4 המזדקן שלי.

המחיר פחות משמש לי פונקציה כי אני קונה מכשיר כל 3 שנים בערך כך שאם אני קונה אני קונה את ההכי חדש וחזק,

הS5 קרץ לי בגלל כל הפיצ'רים שלו שאומנם אני לא גיק של סמארטפונים אבל אם יש אז למה לא.

הייתי נעול על ה5S של האייפון, והשתכנעתי ללכת על הS5 של הגלקסי. הבעיה שקראתי שיש נעילה אזורית, מישהו יכול להסביר לי על התופעה? יש לי סים מקומי שיגמר ביום של הטיסה, שמעתי ממישהו שהעקרון הוא שצריך לעשות 5 דק' שיחה בערך כדי לאקטב את המכשיר לכל העולם.

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בנושא? תודה רבה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...