Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש

איזה קבוצה אתה אוהד בליגת האלופות??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברור לי שהמרחק שאני שומר לא מספיק ושמרתי מרחק עוד פחות מזה עד עכשיו במצבים אחרים. ואני באמת יכול לשמוח שלמדתי את הלקח פה ולא במצב יותר גרוע.

לפי דעתי שמרת מספיק מרחק. אבל התחלת לבלום ממש ממש מאוחר, אם היית מתחיל לבלום בזמן עוד היה נשאר לך יותר מ-5 מטר עד הפלואנס שלה..

פורסם

חשבתי שהיית מרוכז ברדיו

חבל שאתה לא אוהד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ברמה המעשית יכול בהחלט להיות שאתה נהג משובח, עירני ובעל יכולת מעולה לתקשר עם הנהגים האחרים ועם נסיבותיה של הנהיגה, העובדה שאתה שואל ובכנות מי אשם בתאונה הזו, מצביעה על חוסר ידע מטריד בתחום התיאורטי. בזה די כדי להעניק את התואר "נהג גרוע", לא צריך להתעמק בשאלה המענינת לכשעצמה, למה עצרת מאוחר מדי, זה, כפי שכבר נכתב כאן יכול לקרות גם לנהגי מרוצים מיומנים שחלמו לשניה או היו באמצע שיחה מרתקת בטלפון.

אולי אתה לא יודע אבל קראתי כבר שלרכב אסור לעצור עצירת חרום בלי סיבה ולא תמיד הנהג שמאחורה אשם באופן מלא לפחות. זאת הסיבה שלא הייתי בטוח מי אשם פה.

פורסם (נערך)
חשבתי שהיית מרוכז ברדיו

חבל שאתה לא אוהד

:lol: ממש לא הקשבתי למה שדיברו ברדיו.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם
אולי אתה לא יודע אבל קראתי כבר שלרכב אסור לעצור עצירת חרום בלי סיבה ולא תמיד הנהג שמאחורה אשם באופן מלא לפחות. זאת הסיבה שלא הייתי בטוח מי אשם פה.

לא לזאת הכוונה.

בוודאי שלא כל פוגע מאחור אשם ובוודאי ובוודאי שאסור לבצע עצירה בכביש ללא סיבה, שלא לדבר על עצירת חירום.

אבל אם אתה מתבונן בסרטון ולא מגיע לאותן מסקנות שהגיעו אליהן רב מי שכתב בשרשור (שלא היית מרוכז והתחלת לבלום מאוחר מדי), זה אומר שהמודעות שלך לנהיגה שלך לא טובה.

לזכותך ייאמר שאתה מקבל ביקורת היטב (לא טריוויאלי), ושאכן טעות כזו יכולה לקרות לכל נהג, אבל היית צריך להיות יותר מחמיר עם עצמך מלכתחילה. זה מאוד ברור מהסרטון שהנהגת לפניך נהגה באופן סביר ומודע למצב, גם אם לא היתה חייבת לעצור, וזה מוזר שלא ראית זאת בעצמך, אם לא מייד לאחר מכן, אז בצפייה בסרטון בדיעבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בלי קשר לערנותו ולאשמתו של פות"ש, שלדעתי קישר בהתחלה את הבלימה שלה לרכב שהגיח מימין ולכן השתהה עם הבלם,

האם רק לדעתי מיקום מעבר החצייה פשוט גרוע?

התמרור ורמזור האזהרה שתלו מעל מעבר החצייה מרמזים שתאונות בצומת הזה אינן מראה נדיר.

את מעבר החצייה צריך לשים לפני הצומת!

פורסם
אם היית עובר נתיב או שפשוט היית מתחמק מהמכשול (הבחורה) וממשיך לסוע כרגיל, או שהיית יכול לבלום בבטחה כי בנתיב השמאלי לא עצרו בצורה אגרסיבית כמו הבחורה.[...]הנה עוד רעיון בשבילך, אם אין לך מרחק ואין לך מקום, מה עם לפנות ימינה (גם אם זה אומר סטייה מהדרך)?

מה שלמדת לא נכון. במצב חירום קודם כל בולמים כדי להוריד מהירות ורק אחר כך סוטים הצדה. על ידי הורדת המהירות אתה למעשה מייצר עוד זמן תגובה עבורך ומשפר את יכולת התמרון על ידי הורדת המהירות וגם מתכונן לספיגה במצב של התנגשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז אתה לא הבנת אותי נכון, לא התכוונתי להציע התחמקות ללא בלימה

ברגע שמזהים מצב חירום האיסטינקט הראשון והדבר הנכון זה לבלום אבל מהרגע הזה יש עוד אופציות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...