Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות למכונת נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שמאמין שבשביל איכות צריך לשלם ובתור מי שנהנה עד כה מהקפסולות הנוכחיות, אני מאמין שהקניה הקרובה שלי תהיה מנספרסו עצמה.

רוב הדעות שקיבלתי על עלית הן פחות טובות גם מחוץ לפורום, 2.5 ש"ח לקפסולה לעומת 1.7 זה לא מאוד קריטי, יש לנספרסו מבצעים מדיי פעם?

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבצעים? לדעתם אתה צריך להגיד להם תודה שאתה נושם את האויר היוקרתי שלהם בחנות ומרגיש כמעט כמו ג׳ורג׳ קלוני שצועד ברחוב עם השקית שלהם. זה שהמוכרים מתייחסים אליך בכלל זו זכות יתרה (זה בגלל שתקוע להם מוט מאוד ארוך מהחולחולת ועד לגרון). מבצעים?!

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

חחח מבצעים עלאק.

אנחנו חברי מועדון אצלם 5 שנים,

300-400 שקל כל חודשיים שלוש, תלוי כמה שותים.

ובחיים לא היה מבצע/הנחה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בתמי 4 ובבריטה אין סיליפוס ואין שום הפחתה של אבנית

את ההמלצות לניקוי המכונה מתרים עם שימוש במים מסוננים מכיוון שהם מכילים פחות משקעים, מלחים, מתכות ומינרלים שונים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בתמי 4 ובבריטה אין סיליפוס ואין שום הפחתה של אבנית

את ההמלצות לניקוי המכונה מתרים עם שימוש במים מסוננים מכיוון שהם מכילים פחות משקעים, מלחים, מתכות ומינרלים שונים

מהו סיליפוס? האם מכשירי שטראוס מים מכילים סיליפוס?

סיליפוס הוא פוספט, הנראה כמו גבישי מלח גסים מאוד. הסיליפוס קיים בכל מכשיר המכיל בתוכו מערכת חימום (Family, Classic, Primo, ברים עסקיים), ותפקידו לצמצם את היווצרות האבנית שכתוצאה מפעולת גוף החימום. אנחנו בשטראוס מים משתמשים בפוליפוספט סיליפוס במכשירים הכוללים פונקצית חימום (Family, Classic, Primo, וברים עסקיים). מטרת השימוש בחומר היא צמצום כמות האבנית הנוצרת במיכל המים החמים. במדינת ישראל אין תקן המגביל שימוש בסיליפוס (מלחי פוספט) במי השתייה, אך במספר מדינות באירופה החלו ליישם תקנים בנושא השימוש בסיליפוס. הכמות המותרת (של הפרשת מלחי פוספט) על פי תקנים אלו הינה 10-15 מ"ג לליטר. מבדיקות שבוצעו במקרי הקיצון נמצא כי במכשירי שטראוס מים הכמות לא עולה על 0.36 מ"ג לליטר- כלומר כמות קטנה בהרבה (כמעט שני סדרי גודל מלאים) מהכמות שמתיר התקן. כדאי שתדעו כי מלחי פוספט נמצאים במקורות מזון רבים, לדוגמא: בקוקה קולה יש כמות של כ- 156 מג"ל, ובפפסי קולה יש כ- 153 מג"ל. כמות זו גדולה פי כ- 1000 מכמות מלחי הפוספט המצויה במים החמים. המים קרים במכשירי שטראוס מים אינם מכילים מלחי פוספט כלל.

* מתוך: http://www.tami4.co.il/service/general-qna/48

פורסם
בתור אחד שמאמין שבשביל איכות צריך לשלם (...)

תיקנתי לך:

בתור אחד שמאמין שבשביל איכות צריך לשלם, אני משתמש בקולה קפה, מטחנה וקפה ירוק.

2.5 ש"ח לקפסולה זה 450-500 ש"ח לק"ג קפה קלוי.

1 ק"ג של קפה ירוק משובח עולה ~55 ש"ח, אחרי פחת של קלייה בערך 75 ש"ח.

הזמן והמאמץ הנדרשים לביצוע הקלייה לא מגיעים ל-400 ש"ח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מבצעים? לדעתם אתה צריך להגיד להם תודה שאתה נושם את האויר היוקרתי שלהם בחנות ומרגיש כמעט כמו ג׳ורג׳ קלוני שצועד ברחוב עם השקית שלהם. זה שהמוכרים מתייחסים אליך בכלל זו זכות יתרה (זה בגלל שתקוע להם מוט מאוד ארוך מהחולחולת ועד לגרון). מבצעים?!

אני לא יודע על איזה חנות אתה מדבר אבל מנסיוני בסניפי תל אביב (קניון רמת אביב וכיכר המדינה), ברגע שאתה מזדהה כחבר מועדון, היחס מאוד מכובד, מאוד בניחוח אירופאי ותמיד תמיד הוצעו לי ביוזמתם מספר טעימות של סוגי קפה בכדי שאייטיב להבדיל בין הטעמים.

מעולם לא הרגשתי שם יחס מתנשא או מזלזל.

מצד שני, אני בהחלט יכול לראות איך חצי עם ישראל עובר מול החנות ואומר לזוגתו "תקווה, תראי איך אני עוקץ את החארות האלה בשני קפה בחינם" ולכן עד שמובהרת סוגיית ה"חבר מועדון או טפיל" בהחלט מובן לי יחס קר וקורקטי.

הזמן והמאמץ הנדרשים לביצוע הקלייה לא מגיעים ל-400 ש"ח.

צודק במליון אחוז.

רק שוכח שהזמן והמאמץ להכנת כוס קפה, גורם לכך שברוב המוחלט של הבתים שבהם יש מכונת קפה שאינה עובדת על קפסולות, המכונה היא מיטלה בגדים, מייבש כוסות ועוד אלף ואחד שימושים רק לא קפה.

הקפסולות הוא פתרון מעולה, אם כי בהחלט לא זול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא יודע על איזה חנות אתה מדבר אבל מנסיוני בסניפי תל אביב (קניון רמת אביב וכיכר המדינה), ברגע שאתה מזדהה כחבר מועדון, היחס מאוד מכובד, מאוד בניחוח אירופאי ותמיד תמיד הוצעו לי ביוזמתם מספר טעימות של סוגי קפה בכדי שאייטיב להבדיל בין הטעמים.

מעולם לא הרגשתי שם יחס מתנשא או מזלזל.

מצד שני, אני בהחלט יכול לראות איך חצי עם ישראל עובר מול החנות ואומר לזוגתו "תקווה, תראי איך אני עוקץ את החארות האלה בשני קפה בחינם" ולכן עד שמובהרת סוגיית ה"חבר מועדון או טפיל" בהחלט מובן לי יחס קר וקורקטי.

מסכים עם בגירה. אני קונה בחנות שלהם בגרנד קניון בחיפה, והיחס שם תמיד שירותי, לבבי, מנומס ו"בניחוח אירופאי", גם לפני שאני מזדהה כחבר מועדון ובטח שאחרי. אגב, גם לאלה שרק באים "לטעום". באמת שאני לא זוכר חנות אחרת שהמוכרים שלה מתנהגים ככה ללקוחות, כן ירבו כאלה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין לי מכונת קפה בבית. רק אמצעים מכאניים, מקינטה וקונוס לניירות פילטר.

אני מכיר את המכונות המתוחכמות שמקשטות את השיש,

המשתמשים נשברים די מהר, ובצדק. עובדה, אצל האיטלקים אין מכונות אספרסו בבית,

הם הרבה יותר פרקטיים מהצרכן הישראלי המצויץ.

אז נכון שעל נוחות משלמים, אבל אל תתלוננו על יוקר המחייה כשאתם משלמים

500 שקל לקילו של קפה קלוי לא טרי מצופה באריזות אלומיניום ופלסטיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
מהו סיליפוס? האם מכשירי שטראוס מים מכילים סיליפוס?

סיליפוס הוא פוספט, הנראה כמו גבישי מלח גסים מאוד. הסיליפוס קיים בכל מכשיר המכיל בתוכו מערכת חימום (Family, Classic, Primo, ברים עסקיים), ותפקידו לצמצם את היווצרות האבנית שכתוצאה מפעולת גוף החימום. אנחנו בשטראוס מים משתמשים בפוליפוספט סיליפוס במכשירים הכוללים פונקצית חימום (Family, Classic, Primo, וברים עסקיים). מטרת השימוש בחומר היא צמצום כמות האבנית הנוצרת במיכל המים החמים. במדינת ישראל אין תקן המגביל שימוש בסיליפוס (מלחי פוספט) במי השתייה, אך במספר מדינות באירופה החלו ליישם תקנים בנושא השימוש בסיליפוס. הכמות המותרת (של הפרשת מלחי פוספט) על פי תקנים אלו הינה 10-15 מ"ג לליטר. מבדיקות שבוצעו במקרי הקיצון נמצא כי במכשירי שטראוס מים הכמות לא עולה על 0.36 מ"ג לליטר- כלומר כמות קטנה בהרבה (כמעט שני סדרי גודל מלאים) מהכמות שמתיר התקן. כדאי שתדעו כי מלחי פוספט נמצאים במקורות מזון רבים, לדוגמא: בקוקה קולה יש כמות של כ- 156 מג"ל, ובפפסי קולה יש כ- 153 מג"ל. כמות זו גדולה פי כ- 1000 מכמות מלחי הפוספט המצויה במים החמים. המים קרים במכשירי שטראוס מים אינם מכילים מלחי פוספט כלל.

* מתוך: http://www.tami4.co.il/service/general-qna/48

שירשמו מה שהם רוצים, עשיתי ניתוח קרביים למסנן שהחלפתי ובתוכו היה רק פחם וסנן מיקרוני בלי שום זכר לסיליפוס או למקום שיכיל אותם.

תרד עוד כמה שורות למטה באותו הדף:

האם מכשירי שטראוס מים מטפלים באבנית שבמים?

אבנית הינה התגבשות של מינרלים טבעיים (סידן ומגנזיום). אלו מינלים הנמצאים בתוך המים דרך קבע, ובעת החימום, מתגבשים והופכים לחומר הנראה לעין. הסידן והמגנזיום הינם מינרלים בריאים וחשובים לגוף, והיום כבר מוכח מדעית כי מים המועשרים בסידן ומגנזיום (נגזרות האבנית) טובים לבריאות. מכשירי שטראוס מים אינם מסננים את המינרלים החיוניים לגוף, ובתוכם את הסידן והמגנזיום, ולכן אינם מטפלים באבנית הנראית לאחר ההרתחה.

8)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אחזור לנושא של הטעימות.

קניתי מכונה שבוע שעבר ובנתיים אני משחק על הקו הדק שבין לטעום את הקפסולות לבין הרעלת קפאין.

עברתי כבר על רוב הקופסא של הדוגמיות

לטעמי האישי יש שלושה שהם ממש מוצלחים.

Indira - תערובת מ"הודו" אהבתי אותה בגלל הטעמים הנלווים לקפה (יש קצת הל וצפיורן לפי מה שהצלחתי לטעום) מעולה לאספרסו או קפה עם מעט חלב.

Arrpagio - מאד הזכיר לי קפה של "הפוך" ישראלי מצוי, חזק מריר הולך מעולה עם הרבה חלב.

Vanilia - זה פשוט קפה בטעם וניל, מעולה! עם אתה בקטע של דברים כאלה.

חוץ מאלה כל השאר שטעמתי היו דיי סתמיים,

יש עוד שני טעמים שלא מגיעים בקופסא ואמרו לי שהם מאד מאד ממולצים, זה קפה עם קקאו והבלנד האתיופי.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני גם עברתי על כל הטעמים וגם על אלה החדשים.

אני אישית הכי אוהב את האינדריה, פורטיסיו לונגו, הבוקילה (האתיופי) והקולומביאני החדש - CAUCA (גם הסנטאנדר לא רע).

גם השוקולד פטל ממש טעים, אבל אני לא מחשיב את זה כקפה :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
שירשמו מה שהם רוצים, עשיתי ניתוח קרביים למסנן שהחלפתי ובתוכו היה רק פחם וסנן מיקרוני בלי שום זכר לסיליפוס או למקום שיכיל אותם.

תרד עוד כמה שורות למטה באותו הדף:

האם מכשירי שטראוס מים מטפלים באבנית שבמים?

אבנית הינה התגבשות של מינרלים טבעיים (סידן ומגנזיום). אלו מינלים הנמצאים בתוך המים דרך קבע, ובעת החימום, מתגבשים והופכים לחומר הנראה לעין. הסידן והמגנזיום הינם מינרלים בריאים וחשובים לגוף, והיום כבר מוכח מדעית כי מים המועשרים בסידן ומגנזיום (נגזרות האבנית) טובים לבריאות. מכשירי שטראוס מים אינם מסננים את המינרלים החיוניים לגוף, ובתוכם את הסידן והמגנזיום, ולכן אינם מטפלים באבנית הנראית לאחר ההרתחה.

8)

אינם מטפלים באבנית הנראית לאחר ההרתחה, אבל יש כן סיליפוס שמפחית את האבנית שאמורה להתגבש מהר יותר בגוף החימום, ע"ע שוב בציטוט שאני העלתי - אין ניגוד בין הביסוסים.

פורסם (נערך)

מבחינת מחיר עד לאחרונה היה כדאי להביא מאירופה. אני לא בטוח שזה עדיין המצב - בשנה וחצי האחרונות לא יצא לי לנסוע ואיני יודע מה המחיר בחו"ל, למרות שייסוף השקל אמור להפוך את הבאת הקפסולות ליותר כדאית.

מכל מקום אפילו ההתעסקות עם הקפסולות ובעקר עם המקציף גורמת לתדירות שימוש יחסית נמוכה במכשיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...