Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה לכל המשיבים.

הרכב אכן נסע הרבה בדרכים הרריות (העלייה לאוניברסיטה מנשר, חיפה, *כל יום*) . אבל עדיין הוא עשה הרבה פחות מ 30,000 ק"מ, למעשה רק בסביבות 17,000 ק"מ בשנתיים.

כשרכשתי את הרכב, חשבתי על אוטו היברידי אבל קטן. לא רציתי טויוטה פריוס כי הוא יותר יקר ויותר גדול.

באותה תקופה ג'אז היתה האופציה היחידה. אני מאוד מרוצה מכך שהאוטו מרווח (יחסית לסופר מיני אחרים כמו סיריון)ומהעיצוב שלו ובאופן כללי לא היו בעיות

רציניות. היה פעם אחת שהיו חסרים מים ברדיאטור (אחרי פחות משנה). לדברי המוסך זה לא צריך לקרות. קניתי עצמאית במוסך והוספתי, ומאז זה לא קרה יותר.

אם היום הייתי צריך להחליף את האוטו בתוספת השקעה, הייתי קונה טויוטה אוריס היברידית. נראה לי שהיא יותר חסכונית מאשר ג'אז, אם כי קצת יותר גדולה. אני מכיר שניים שיש להם טויטה פריוס (שהיא האב טיפוס של אוריס היברידית) והם מאוד מרוצים מבחינת חיסכון ומבחינת עלות התחזוקה (לא היו להם בעיות לאורך שנים) .

דן

עריכה אחרונה על ידי danshimsh
  • תוכן חדש...