Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ,

לפני שאתחיל הייתי רוצה לציין שהיה מפגש ממש נחמד היום , היו הרבה חברה נחמדים , במיוחד אדי והיה מאוד נעים להכיר :)

מאוד רציתי לנסות כמה סבים קטנים יחסית אך לאף אחד לא היה , אז נותרתי בלי דעות ובלי כיוון.

אז כאמור אני מחפש סאב , וחשוב שיהיה כמו שיותר קטן (מבחינת הנפח שהוא צריך) , לא ממש אכפת לי שיהיה גם 12-15 כל עוד התיבה לא תגנוב לי את כל המטען (הרכב הוא איביזה קופה).

אני מחפש סאב שיודע לתת בראש , מנגן חזק ויורד נמוך ומדויק , אך מביא כמה שפחות הרגשה של דפיקות , לא מעוניין בסאב "שיבעט" לי בגב...

התקציב לסאב הוא באזור ה1500 ש"ח.

כמו כן כרגע הסאב מוגבר ע"י גישור של SAX100.4 , לא בטוח שזה יספיק לסאב איכותי , אשמח לשמוע דעות בנושא , במידה ולא מספיק / לא מומלץ הצעות למונו יתקבלו בברכה התקציב למונו הוא באזור ה 2000-2500.

המערכת כרגע היא :

MS-8

SAX100.4

HE 4

Rainbow SLC 265.25EG

נ.ב היה בחור במפגש עם I20 שאני לא זוכר את שמו וסאב של GZ נשמע ממש נחמד :)

תודה מראש לעוזרים :)

2017 Type R

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הבחור עם הi20 .בתקציב שיש לך אתה יכול לקנות סאב ומונו כמו שלי .ואם אתה מחפש פחות נפח אז יש את הסאב שלי בעוד דגמים .שלי זה 1400 רמס ויש כזה 1000 ו800 ב10'.אצלי הוא היה מחובר על 4 אום וזה סביבות ה500 רמס ותיבה לא מותאמת.ה10'800רמס נדרש לו תיבה של סביבות ה40 ליטר.

שמי אנדריי

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

נעים מאוד אנדריי אני ג'קה :)

מוזר שדווקה הכירות לא ממש עשינו שם :/

תוכל להביא את הדגמים הספציפים ? ואיפה קנית את הסאב ? לא ראיתי בכלל שמוכרים GZ בארץ.

נ.ב כמה ליטר התיבה שישראל מכין לך?

תודה :)

2017 Type R

פורסם

GZRW 30SPL-EXTREME זה הדגם קניתי מישראל גוניור.הוא מכין לי תיבה 55 ליטר עם פורט.תכנס לאתר של החברה ותראה תדגמים.

נעים מאוד להכיר.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

תגדיר מה אתה מחפש מהסאב קודם כל...אחר כך יוכלו להתאים לך פחות או יותר סאבים בתקציב.

אני מאמין שאם אתה רוצה את שניהם חדשים תצטרך להוסיף עוד כמה שקלים,אם תתפשר על משהו יד שניה יש סיכוי גבוהה שזה יכנס לך בתקציב.

בכל אופן סאב מעולה עם תיבה קטנה זה הES250,או JL W3 שאפשר לשים בתיבה יחסית קטנה.

Scan Speak

פורסם

אממ , ניסיתי לכתוב מה אני מחפש , לא ממש יודע איך להגדיר את זה.

אני מניח ש מה שאני מחפש זה : דיוק , פאנצ'יות , עוצמה , וכמה שפחות יביא הרגשה כאילו בועטים לי בגב.

לפי הסדר הזה :)

מקווה שזה לפחות איך שהוא מובן.

ותוכל להרכיב בבקשה מבחינת תקציב כמה לדעתך זה מתאים , לא ממש משנה לי עם זה 1500 או 2000 מבחינת פרופורציה פשוט נראה לי 1500 מחיר הגיוני אך שוב אני לא מבין גדול...

כמו כן , מבחינת הספקים , איך באמת מוחרים מונו לסאב וההפך , כלומר למשל עם אני לוקח סאב שמוציא 500 ב 4 אום , איזה מגבר צריך חזק יותר חלש יותר ואיך יודעים עד כמה הוא איכותי וכמה הוא באמת מוציא ? (אני כמובן מדבר על חברות מוכרות ולא מדבקות סיניות)

ותודה רבה :)

2017 Type R

פורסם

עדיף שתגיע לכמה שיותר מפגשים ותשאל למי יש מה כדי שתוכל לשמוע ולחפש לעצמך,הסאבים שהבאתי לך הם לא נדירים ככה שאני מאמין שאפשר לשמוע אותם.

לגבי המגבר עדיף שתחבר אחרי שתבחר את הסאב שלך,ככה תוכל יותר "להתאים" אותו אליו +- מבחינת הספקים.

Scan Speak

פורסם

אם הוא אהב את הגראונד זירו הנ"ל קשה לי להאמין שw3 או es250 יתנו לו מה שהוא מחפש. נשמע שהכיוון הוא סאב אגרסיבי יותר.

ההמלצה שלי במקרה כזה היא סאב 15" מבית טוב- יש כל מניי אופציות במידה ומעניין אותך , ייתן לך המון כוח כמו שאתה מחפש.

אגב קח בחשבון שכדי לספק לסאב כמו הגראונד זירו את כל הוואטים צריך תשתית חשמל משודרגת בנוסף למונו בריא.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תודה על התגובות.

למה דווקה סאב 15 ? , ה גראונדזירו ששמעתי היה 12 והפציץ אפילו מעל מה שרציתי וזה עוד בתיבה שדי סירסה אותו.

ומה לגבי מערכת חשמל ? למה צריך לשדרג ? ועם באמת צריך מה משדרגים מצבר חזק יותר ? אני הרי לא הולך לעבוד על spl וכמה סבים סך הכל סאב בודד פשוט שיתן מספיק עוצמה.

דיי בטוח שלבחור ב i20 לא היה שום שדרוג במערכת החשמל.

כמו כן יש לי קבל מה שכמובן נתון במחלוקת , ובלי שום קשר לזה הרכב שלי חדש (בן פחות מחודשיים).

ואשמח כמובן לעוד דעות , ובעיקר המלצות לגבי דגמים ספציפים גם למגבר וגם לסאב.

תודה !

2017 Type R

פורסם

כתבת סאב חזק שיורד נמוך , יכול להיות שהפורפורציות שלנו לנמוך וחזק קצת שונות. בכל מקרה אתה טיפה סותר את עצמך שאתה אומר שאתה רוצה סאב מדויק ופאנצ'י ומצד שני לא יביא הרגשה שבועטים בגב.

הסאב ששמעת הוא אוליי 12, אבל הוא סאב אגרסיבי שמיועד לספוג יותר מ1400rms , כדי לממש את הפוטנציאל של סאב כזה צריך שדרוגי חשמל.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

סאבים חזקים לא חסר. לא צריך בכלל להגיע לדברים של שדרוגי חשבמל כדי לספק לסאל 1.5K וואט.

אפשר לקחת סאב 12W7 שיהיה בהחלט חזק!!! אפילו W6 יכול להיות אופציה מעניינת. סאב כמו DC LVL2 או אחים הגדולים שלו גם יכולים להיות אופציות. יש את SUNDOWN SA

אני הייתי מנסה לשמוע כמה דברים באוטו שלך! אופי יספיק לך משהו יותר צנוע ,בגלל שזה קופה. לא למהר ולנסות אופי להגיע למפגש דרום גם.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא יודע אולי באמת הצפיה שלי לא תואמת את מה שכתבתי , אנסה לחדד , שכתבתי "חזק" זה היה באופן יחסי , למשל לי כיום יש INFINITY REFERANCE 1250 , והוא איך להגיד זוועה , אז הבאתי כדוגמה את ה GZ שראיתי במפגש אצל אנדריי שגם בתיבה לא מותאמת הפציץ בצורה שלטעמי הייתה מאוד חזקה , אז אני לא ממש צריך/רוצה להגיע לתוצע כזאת אבל קרוב לשם.

וכוונה שליבבעיטות בגב זה כי הסאב הנוכחי לא ממש "מנגן" הוא פשוט בועט וזה לא צליל שנעים לי לשמוע זאת הכוונה.

אז אני מחפש משו פאנצי מדויק ועם זאת גם שיהיה חזק מספיק.

מקווה שעכשיו זה טיפה יותר מובן :)

מבחינת תקציב אין בעיה לעלות אשמח לקבל פרופורציות מבחינת כמה אמור לעלות סאב כמו שאני רוצה.

נ.ב מתי צפי למגש דרום הבא ?

ותודה לכל המגיבים.

2017 Type R

פורסם
סאבים חזקים לא חסר. לא צריך בכלל להגיע לדברים של שדרוגי חשבמל כדי לספק לסאל 1.5K וואט.

אפשר לקחת סאב 12W7 שיהיה בהחלט חזק!!! אפילו W6 יכול להיות אופציה מעניינת. סאב כמו DC LVL2 או אחים הגדולים שלו גם יכולים להיות אופציות. יש את SUNDOWN SA

אני הייתי מנסה לשמוע כמה דברים באוטו שלך! אופי יספיק לך משהו יותר צנוע ,בגלל שזה קופה. לא למהר ולנסות אופי להגיע למפגש דרום גם.

לא הבנתי אם התכוונת שלא צריך שדרוגי חשמל כדי לספק 1.5kw , או שהתכוונת שלא צריך להגיע למצב שצריך 1.5 kw , בשביללספק רק למונו 1.5kw ועוד חשמל למגבר נוסף חובה שדרוג של מערכת החמשל. ללא שדרוג לא באמת תצליח להגיע להספקים כאלו.

פורסם

מעבר לאופי\טיב האלמנט הסאב שלך "דופק" כי הוא מותקן בתיבה אטומה מינימאלית

על מנת לקבל את מה שאתה מחפש אתה צריך תיבה פורט של 60-70 ליטר שמכוונת ל-28-30HZ.

• תוכן חדש...