Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאטין

קאררה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה שאני תקוע כבר תקופה בחד"כ, רוצה וצריך קצת יותר כח באימונים.

אני מעוניין בקריאטין איכותי שיש לו גם טעם.

בשלב הזה בעקבות הביקורות חושב ללכת על: http://il.bodybuilding.com/store/pmh/concret.html?_requestid=452760

אשמח לקבל המלצות נוספות יחד עם הארות והערות.

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לדעתי כל קריאטין של מותג ידוע יעשה את אותה עבודה. אחרי הכל זה נטו קריאטין.

לדוגמה:

http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-micronized-creatine-powder-unflavored-5000-mg-300-g

5 גרם לפני האימון. מספיק ל-60 פעמים (לפי מנה של 5 גרם).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מחזק אתה מה שמעלי רשם.

רק דבר אחד, ממש לא חשוב מתי אתה לוקח אותו אבל דווקא לפני אימון אני חושב שזה פחות רצוי לפי מה שאני יודע.

פורסם

יש כמה סוגי קריאטין: Monohydrate, HCL ועוד כמה.

Monohydrate היחיד שנחקר והוכח כיעיל. זה גם הסוג הכי זול בד"כ.

הטעם של כולם גרוע. תוסיף מיץ או משהו.

פורסם
מתעלק על הדרך - יש המלצה לאבקת חלבון זולה יחסית וטובה ?

רק בארץ או שהזמנה מחו"ל באה בחשבון?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם זה יהיה זול יותר אפילו רצוי , עדיף מאתר אמין (paypal עדיף )

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
מתעלק על הדרך - יש המלצה לאבקת חלבון זולה יחסית וטובה ?

Optimum Nutrition Gold Standard (Whey).

אתה יכול להזמין מ-Vitacost. קופסה של 2.2KG (5lbs) עולה שם 77$ בערך אחרי הנחה של 10$ דרך הקישור הזה:

https://www.vitacostrewards.com/jGMTsxv (למען ההגינות, אני גם מרוויח מהקישור הזה 10$ במידה ואתה רוכש, אז אנחנו נהיה תיקו ;ׂ) )

פורסם

קשה להתחייב, אבל אני הזמנתי את זה הרבה מאוד פעמים (למעלה מ-7 פעמים), ולא התבקשתי לשלם כלום.

פורסם

אכן, אותו אחד.

המחירים בארץ יקרים משמעותית. בגלל זה אני מזמין רק מחו"ל.

פורסם

סתם כדי לוודא שאתה "יורה" לכיוון הנכון, אשמח לשמוע האם אתה אוכל ע"פ תפריט מסויים? עם איזה תוכניות עבדת ועובד עכשיו? מה ההישגים שלך נכון להיום?

גם הקריאטין הוא לא איזה אבקת קסם והוא לא עושה פלאים. הרבה אנשים תוקפים את הבעיה מהכיוון הלא נכון ומתאכזבים מהתוצאה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל החיפושים אחר טעם/ערבוב וכו׳ מיוצרים

קנה קריאטין של אפטימום, שים כפית בפה ותשתה כמה שלוקים של משקה

באמת שלא צריך להתחרבש מעבר לזה

אני צרכתי אותו גם בתקופת חיטוב וגם אחרי זה שעברתי למאסה והשתפרתי ניכר בכח יותר מכל קריאטין שצרכתי בעבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...