Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחר התלבטות רבה החלטנו לבחור בין הדגמים האלו. יש לי כמה שאלות : 1) למי יש ירידת ערך הכי גבוה? 2) מי עדיף מבחינת צריכת דלק ואמינות ? 3) קצת הפחידו אותי שהגיר DSG של סקודה עושה בעיות, זה נכון? ניראה לי אנחנו זורמים יותר לכיוון הסקודה, יש סיבה שלא? .אולי דגמים אחרים שלא לקחנו בחשבון? חשוב לנו שהתא מטען יכיל עגלת תינוק (לא פחות מ280 ליטר). תודה :) (לא יודע למה זה לא יורד לי שורה , אולי הENTER דפוק אצלי)

פורסם

אתם קונים חדש מהחברה? מה התקציב שלכם?

מתאים גם ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתם קונים חדש מהחברה? מה התקציב שלכם?

מתאים גם ידני?

סדר גודל של 100k, לא ידני כי האישה הטילה וטו, וכן חדש מהחברה...

גם יד2 מליסינג תופס אם שווה...

פורסם

לספלאש תא מטען קטן,לכן אותה הייתי מוציא מהשוואה.

אם חשוב לכם תא מטען גדול,הייתי בודק את המיצובישי ארטז ב95K,היא מאוד מרווחת מאחור,מאובזרת וחיסכונית,לפי הביקורות המנוע מאט רועש,אבל בהייתי בודק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חושב שליאריס יש ירידת ערך הכי מהירה. פשוט אני על קורולה והרגשתי זאת על בשרי, אמנם רכב של שנת 2006..

נראה לי שההודעה הזאת נכתבה מיקום מקביל כלשהו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היתרון של הפאביה (למשפחה צעירה) היא גרסת הסטיישן המצוינת אשר מציעה תא מטען ע-נ-ק של 500 ל', עדיפה משמעותית על כל סגמנט התת-משפחתיות כמו מיצובישי אטראז' (פח), יונדאי i25, קיה ריו וכד'.אם לא סטיישן, אז הטיוטה עדיפה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

היאריס מאד קטנה מאחור, במיוחד בגרסת ההיבריד ששם המעט תא מטען שיש נעלם לטובת הסוללות.

לפי יצחק לוי המחירון שלה יהיה הכי גבוהה עם השנים.

הפאביה כבר וותיקה, היא מכונית מעולה שלא תבין אותי לא נכון, היום מחלות הילדות של הגיר כבר טופלו, ומנועי הTSI הם מאד חסכוניים.

(1-13 בנסיעה עירונית צפופה מניסיון).

אבל המושב האחורי יחסית צר (במיוחד עם אתה מתכנן לשים כסאות לתינוקות וכד', ממליץ לך לגשת לאולם תצוגה ולראות בעצמך).

אני מצטרף להמלצה שעם כבר פאביה אז את הגרסת סטיישן או גם רומסטר יכול להיות אופציה מעניינת.

גם מבחינת מחירון היא תשמור יפה על הערך שלה.

אבל החסרון הענק שלה הוא האיבזור (או החוסר באבזור יותר נכון, אין בלוטות' אין מערכת מולטימדיה)

יבואן עם שרות מפוקפק שנותן רק שנתיים אחריות.

ועלות ביטוח יחסית גבוהה.

(רוב חברות הביטוח דורשות איתורן אפילו כדי לבטח).

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אתם אולי מתכוונים לסוויפט הספלאש (מנסיון) אומנם חסכונית להפליא זריזה ומרווחת, אבל אין תא מטען!

אני לא הייתי רוכש באופן פרטי סוקדה עם DGS7 מתכון לצרות אם אתם מתכוונים להחזיק את הרכב לאורך זמן.

תכניסו את הג'אז למשוואה יופי של רכב באריזה קומפקטית וחסוכנית.

פורסם
לספלאש תא מטען קטן,לכן אותה הייתי מוציא מהשוואה.

קטן? אתה עדין,אי אפשר להכניס שם כלום חוץ מ2שקיות מהסופר \ 2 שישיות קוקה קולה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

1. ירידת ערך קשה להחליט, ככל הנראה לסקודה. היאריס אמורה לשמור הכי טוב על הערך שלה.

2. מבחינת צריכת דלק כולן בסדר, ליאריס ולפאביה יש יתרון. מבחינת אמינות הDSG והTSI גורמים לויכוחים בפורום, הדעות חלוקות. אני באופן אישי לא הייתי קונה. מעבר לזה הפאביה מכונית מאוד מיושנת וצריכה לעבור מתיחת פנים. האבזור דל והבטיחות גרועה ביחס ליאריס.

3. עניתי על כך.

אם כבר להשוות אז צריך להיות פאביה, יאריס וסוויפט, הספלאש היא מקטגורייה נחותה יותר.

אגב, רכב שכן הייתי מציע זה רנו קליאו החדשה. הגיר הרובוטי שלה בנתיים מציג אמינות גבוהה לעומת DSG7. ירידת ערך? דווקא בסדר (יש לי קליאו 2012 ידנית, ככה שאני מדבר מניסיון)

אפשר גם את הi20, אמנם לא הכי מודרנית טכנולוגית, אבל מאוד אמינה, זולה לתחזוקה, בטיחותית ומאובזרת היטב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היאריס מאד קטנה מאחור, במיוחד בגרסת ההיבריד ששם המעט תא מטען שיש נעלם לטובת הסוללות....

תא המטען זהה בין כל הדגמים ומעבר לכך זו סופרמיני מהיותר מרווחות.

פורסם

היאריס מרגישה מאוד זולה מבפנים, איכות תא הנוסעים לא הרשימה אותי במיוחד, הכול פלסטיקים זולים במגע ובתחושה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...