Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70-200 2.8 של סיגמא, או 70-200 4 של ניקון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקורת הביקורת...

קראתי את שני השרשורים.

יש שם משתמש אחד שדעתו נחשבת. זה שיש לו את שתי העדשות...

עכשיו נשאר רק לבדוק אם הוא מבין משהו באיכות תמונה.

כל השאר אומרים אמירות בעלמא ("איכות יותר טובה").

כשנשיץ מסביר הבדלים בין עדשות - תתייחס.

כשמישהו סתם כותב "איכות" - תתעלם.

נ.ב. נשיץ סתם דוגמא למישהו שמבין (באמת מבין!).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא ממהר לפסול דעה של אף אחד, אבל כן יש משהו במה שאתה אומר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אי אפשר לערוך,

החלטתי להשוות את החדות של שתי העדשות בעזרת המבחנים בפוטוזון,

העדשה נבחנה בניקון על D3X ועל D7000.

על הD7000 אין הבדלים, פחות או יותר אותם ביצועים.

על הD3X שהיא פול פריים, מבחינת חדות במרכז התמונה הן די דומות (F/4 ניקון וF/2.8 סיגמא), לעומת זאת בקצוות יש לניקון יתרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא זוכר, נניח לניקון ציון 3000 ולסיגמא ציון 2700 או דברים כאלו.

לא יודע, על קרופ זה לא קריטי.

פורסם

עד כמה זה מפריע לך? האם זה יפריע לך עד כדי כך שתוציא עוד 1000 דולר?

לפי דעתי שווה להמתין עד שיהיו מבצעים (cashback כאלו ואחרים, תמיד יהיו).

פורסם

מבצעים בארץ על עדשות? אין דבר כזה.

זה לא 1000$ אלא 1300₪

פורסם

למה אתה עדיין מתלבט? היית פעיל בשרשור האחרון שלי על העדשות, צור קשר עם שפע, הם מייבאים גם עדשות של ניקון וכמובן של סיגמא. תבקש שיארגנו את שתי העדשות, גם לשם, תבדוק, תשווה ותצא עני יותר בכמה אלפי שקלים.

לעניות דעתי, לספוטינג (אתה מצלם בעיקר מטוסים, נכון?) אין שום משמעות לחדות בקצוות, על אחת כמה וכמה כשאין הבדל על גוף קרופ. אבל יש הבדל משמעותי בין F2.8 ל-4 בצילום לילה ויש הבדל עוד יותר משמעותי בעלויות של העדשות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה אצא עני בכמה אלפי שקלים?

אני חושב שאף אחד לא הבין, אין לי כוונות לקנות את ה70-200 F/2.8 של ניקון.

פורסם

תצא עני בכמה אלפי שקלים כי שתיהן עולות כמה אלפי שקלים :lol:

גם אני רמזתי לא לקנות את הניקון, כנראה שלא הייתי מספיק חד :oops:

פורסם

חבר'ה, דור דיבר על הלבטים בין סיגמא 2.8 לבין ניקון 4. אין במשוואה את הניקון 2.8.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יודע, אני מדבר על הניקון F4 מול הסיגמא.

את הסרטונים צרפתי כדי לתת דגש לעובדה שאם הניקון F2.8 לא שווה את ההפרש המחיר בינה לבין הסיגמא, על אחת כמה וכמה הניקון F4, שבאופן הזוי לגמרי עדיין יקרה יותר מהסיגמא.

קיצר, אם זה לא היה ברור עד עכשיו, קנה את הסיגמא.

פורסם

מישהו יודע אם העדשות האלו שוות משהו עם מכפל?

• תוכן חדש...