Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי רכב מסוג טויוטה קאמרי מארה"ב, שהבאתי לפני כשלש שנים.

הטיפול בהבאת הרכב היה ע"י אדם מסוים בשם דוד לוי שמתעסק ביבוא אישי (שהתברר כנוכל), והוא זה שטיפל בכל הדרוש מול הרשויות, תחבורה רישוי מכס וכו'. אני לא טיפלתי מול הרשויות מאומה, רק שיתפתי פעולה בכל עת שדרש ממני.

כשהגעתי לבית המכס בחיפה לפני כשלש שנים, נתבקשתי על ידי פקידי המכס להשאיר ערבות על סך: 40000 ש"ח. פקידה בשם גלית פבר הסבירה לי, שזו בקשה שבאה מחמת כך שהם רוצים לאמת ולברר אם העלות של הרכב כפי ההצהרה שהגישו למכס נכונה. במשך למעלה משנתיים הפצרתי בהם בפקסים ובמיילים שאני מוכן לענות על כל שאלה שאתבקש. ואף אהיה מוכן לשלם כל סכום שאדרש על ידם, ככל ויתברר שדוד לוי שיקר את המכס.

לצערי הרב, למרות עשרות שיחות טלפון שלי איתם והתקשרויות בפקס ובמיילים, לא נעניתי. והייתי נקרא כל חצי שנה לבנק על מנת לחדש את הערבות של הרכב. בחודש דצמבר האחרון כשהגיע מועד פקיעת הערבות הם לא ביקשו לחדש את הערבות. ואותו סכום של 40000 ש"ח השתחרר לי סוף סוף.

אולם נשארה לי ההגבלה של העברת הבעלות ולמרות כל תחנוניי וההסברים שלי כנ"ל אליהם, לא נעניתי. ואדרבא נעניתי בתשובות לקוניות ומתישות. אני מבין שהם מנצלים את חולשתי כאזרח פשוט וקטן, מתוך מטרה לחנך את מי שמנסה לנדנד להם...

ואכן, הם די הצליחו להתיש אותי, וכל זאת על לא עוול בכפי !! ולמרות כל הצהרותיי, ואף הגעתי אליהם פיזית מירושלים - מקום מגורי 4 פעמים !! עד חיפה.

אבקש את עזרת הקוראים מה ניתן לעשות בעניין. אני מעוניין למכור את הרכב וזה ולהתקדם וזה תוקע אותי מאוד.

תודה רבה.

• תוכן חדש...