Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני בתקציב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי שאין מנוס מלרכוש מכונית והשאלה הגדולה היא- באיזו דרך?

אני מעוניינת בסופר מיני אוטומטית לא ישנה מדי (נגיד 2009-2010 ומעלה) וקיבלתי המון המלצות על סיריון וקיה פיקנטו והתקציב הוא בסביבות ה50K פלוס מינוס.

אני מעוניינת להעזר בהלוואה לשם הרכישה וכאן ההתלבטות- האם לקחת הלוואה מהבנק או לרכוש את האוטו בצורת ליסינג מימוני?

ושאלת בונוס- אני יודעת שהפיקנטו היא חדשה יחסית ולכן עולה יותר. האם כבר עדיף לקנות אותה חדשה מהניילון?

אין לי שום ידע במכוניות וברכישת מכוניות ולכן אשמח לכל עזרה/הכוונה/תמיכה.

תודה ולילה טוב!

פורסם

יש דרך שלישית והיא לקבל אשראי בתיווך היבואן (לרכב חדש) שהוא בד"כ זול מהאשראי בבנק, ויכסה חלק מהפער בין משומש לחדש.

לא ציינת אם את מחפש מכונית ידנית או אוטומטית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אשראי מבנקים ניתן לרכבים מודל 2010 ומעלה.את יכולה לבקש מימון מאחר הגופים הפרטיים כמו מימון ישיר ודומיהם

פורסם
יש דרך שלישית והיא לקבל אשראי בתיווך היבואן (לרכב חדש) שהוא בד"כ זול מהאשראי בבנק, ויכסה חלק מהפער בין משומש לחדש.

לא ציינת אם את מחפש מכונית ידנית או אוטומטית.

ציינתי- סופר מיני אוטומטית...

אני לא מאוד מעוניינת ברכב חדש (בגלל שזה הרבה מעבר לתקציב שלי). אבל כמו ששאלתי בשאלת הבונוס, קיה פיקנטו חדשה עולה 78000 ש"ח עם 7 שנות אחריות מהיצרן. אז עדיף כבר לקנות אותה חדשה?

פורסם

אם את צריכה מימון-הייתי מתחיל לבדוק מאיפה את יכולה לגייס אותו,מפני שזה ישפיע אם תקני חדש או משומש.

למשומש-אם הבנק שלך לא יאשר לך מימון לרכב משומש תפני לגורמי מימון פרטיים.אם לא ילך נסי לקנות מחברות הליסינג עם מימון שלהם.

חדש-אם כל האופציות לא צלחו,קחי מימון מן היבואן או קני בליסינג מימוני

פורסם
אם את צריכה מימון-הייתי מתחיל לבדוק מאיפה את יכולה לגייס אותו,מפני שזה ישפיע אם תקני חדש או משומש.

למשומש-אם הבנק שלך לא יאשר לך מימון לרכב משומש תפני לגורמי מימון פרטיים.אם לא ילך נסי לקנות מחברות הליסינג עם מימון שלהם.

חדש-אם כל האופציות לא צלחו,קחי מימון מן היבואן או קני בליסינג מימוני

בדקתי את האופציה של אוטו חדש עם ליסינג מימוני, אבל לא הצלחתי להבין איפה העוקץ. וחברים שדיברתי איתם היו מאוד נגד זה ולא הצליחו להסביר למה, כל מה שהיה להם להגיד זה שזה לא משתלם. אז מה הדעה הרווחת לגבי ליסינג מימוני?

פורסם

ליסינג מימוני זה קנייה של רכב חדש בלבד.הרכב נרשם על שם חברת הליסינג במשך תקופת המימון ובסיום במימון עובר על שמך.

פורסם
ציינתי- סופר מיני אוטומטית...

אני לא מאוד מעוניינת ברכב חדש (בגלל שזה הרבה מעבר לתקציב שלי). אבל כמו ששאלתי בשאלת הבונוס, קיה פיקנטו חדשה עולה 78000 ש"ח עם 7 שנות אחריות מהיצרן. אז עדיף כבר לקנות אותה חדשה?

לא. כלכלית תמיד (או כמעט תמיד) עדיף לרכוש משומש.

ואם את קונה פיקנטו בת שנתיים יש לך עדיין עוד זמן עד לתום החריות המלאה/חלקית.

פורסם

אני רק הערה,

פיקנטו EX/ספורט 1.25 אוטומטית אכן עולה 78K, אך יש לך אלטרנטיבות יותר זולות כמו יונדאי i10 1.0 אוטומטית חדשה ב65K.

בכל זאת, 13 אלף ₪ לא בא ברגל, אם תוכלי "להסתפק" במנוע החלש יותר מדובר על עסקה עדיפה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא. כלכלית תמיד (או כמעט תמיד) עדיף לרכוש משומש.

ואם את קונה פיקנטו בת שנתיים יש לך עדיין עוד זמן עד לתום החריות המלאה/חלקית.

אתה יכול להסביר למה זה יותר משתלם כלכלית? מצאתי בחברת ליסינג סאן קאר (הם מוכרים? מומלצים?) פיקנטו שנת 2012 60k ו21,000 ק"מ. עדיף?

פורסם
הרכב היה בליסינג או השכרה?

אני לא יודעת, אין שם פרטים נוספים. הם מבקשים להשאיר מס' טלפון בשביל פרטים נוספים

פורסם

סאן קאר היא חברת להשכרת רכב בלבד. מחיר של 60K לא משקף הנחה מספקת לדעתי.

יש בשוק פיקנטו 2011 בפחות מ-55K מיד פרטית - זה עדיף בהרבה.

גם דייהטסו סיריון 2010 תכנס בתקציב אפילו עם קצת עודף - והיא לא פחות חסכונית מהפיקנטו.

מהו הסכום שיש לך לשים כמקדמה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...