Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,בחמישי הקרוב אני יורד לאילת לסופש,הנסיעה מאזור השרון לאילת,היכן כדאי לעצור בדרך לאכול או סתם להנות ממקומות מעניינים ,בנוסף,טיפים לגבי מקומות בילוי באילת למי שמגרד את גיל 40 מלמטה יתקבלו בברכה.תודה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

באיזה הרכב נוסעים?

מה תחומי העניין?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יניב, אני ממליץ לך בחום לנהוג כחוק ולא לעשות תחרויות עם נהגים מזדמנים בדרך.

משטרת התנועה עובדת חזק מאוד בכביש הערבה.

ידוע אלעד,בגדול ברגע שאני מגיע למקום שאיני מכיר אני מאד משתדל להרגיע את רגל ימין

עד כמה שאפשר,מקומות שבהם לא מבקר באופן קבוע ולא יודע היכן עומדים ומחכים לממהרים.

Sperial, הרכב נוסעים שכולל אותי פלוס בת זוג,תחומי עניין,כבישים מעניינים,דרכי נוף,מקומות שמומלץ לעצור לאכול,לקנות,וכו' וכו'.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בנה על נסיעה דרך מצפה רמון. אתרים לא חסרים - כמה מהם בשליפה: שדה בוקר, עבדת, נחל צין (אאל"ט יש בעיה עם מסלול שאינו מעגלי), עצירה במצפה עצמה במרכז המבקרים, יש כמה אתרים מומלצים בתוך המכתש (אישית טרם הספיקותי לטייל בהם), הירידה המדהימה בקצה הדרומי של כביש 40 לכיוון כביש הערבה (כולל תצפית), פארק תמנע, חי-בר יוטבתה - רק להזכיר כמה מהם.

ממליץ לך מאד על יציא מוקדמת מאוד מהבית (אני מתכוון לסביבות 4 לפנות בוקר) כך שתגיע לדרום מוקדם ויהיה לך זמן לטיולים במזג אויר קריר\ ואפשרות לטיולים בלי לחץ זמן. לי יש גם מנהג מגונה להביא אוכל מהבית, מעדיף אותו על פני מסעדות,למרות שמדובר בטרחה לאשה. ד"א - אנחנו עושים זאת גם בחו"ל (מעדיפים קניות בסופרמרקט על פני מסעדות). וחשוב להצטייד בכמות נדיבה של מים לדרך, הכרתי משפחה שנתקעה בדרך וחיכתה איזה 5 שעות לגרר, מאוד לא נעים להיות בלי מים במדבר.

עניין קטן שלעתים מטריד אותי - יש מרווח של למעלה מ-100 ק"מ בין תחתות הדלק במצפה רמון ובקטורה - אני מעדיף לתדלק במצפה רמון ולהכנס לקטע עם מיכל מלא (אבל אני מגיע מחיפה, ולמצפה זה כ-300 ק"מ). בדרך חזרה מתדלקים לפני היציאה מאילת כדי להנות מהפטור ממע"מ על מיכל אחד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לגברת שלי שעות משלה - אצלה לקום ב-5 בבוקר זה מאוחר (אבל גם הולכת לישון בשעה מתאימה, וגם אני מסתנכרן).

פורסם

אפשר להשאיר משהו גם לדרך חזרה

פורסם

תוכל לעצור בבאר שבע אם תרצה, יש אחלה פלאפל בעיר העתיקה (הפלאפל הירוק) ויש גם גלידה טובה (גלידה באר שבע).

ובאר שבע מלאה בקניונים, תוכל לעצור בגראנד קניון, שנחשב לקניון הכי גדול במזה"ת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...