Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין ביום שלישי או רביעי הקרוב את ה- SKODA RAPID ELEGANCE, הרכב באמת נוסע טוב מאוד, וכרגע גם יש עליו מבצע עם בנק לאומי. מימון על כל הרכב, ללא ריבית, וגם ללא מקדמה.

השאלה שעומדת כרגע על הפרק היא האם כל הרכבים הללו צורכים שמן בהגזמה, יחסית לרכבים רגילים, עם אותו נפח מנוע?

בקשר לגיר הבנתי שהבעיה נפתרה, כנ"ל לגבי השרשרת טיימינג או המותחן שלה שהם מגיעים משופרים.

אז תופעת אכילת השמן במנועי טורבו היא גורפת לכל היצרנים, או רק לקבוצת מנועים מסוימת?

אודה לכם על העזרה.

יוסי.

פורסם

הקפד לבצע הרצה כמו שצריך ולא תסבול מצריכת שמן חריגה. ברומסטר שהייתה לי (1.2 TSI) במשך 3.5 שנים לא נדרשתי להוסיף שמן

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה סוד ההצלחה היחידי? ההרצה? או שאני צריל "ליפול" על רכב חדש וטוב. כלומר צריך מזל גם אם הרכב חדש.

זה הרכב שאמור להחליף אצלי את הפיאסטה שמכרתי, ואת האמת אני לא אוהב הפתעות. רוצה ללכת על בטוח.

הסיאט מיי של אשתי, למשל, עם כמעט 10000 ק"ם ולא חסר גרם שמן.{במדיד בכל אופן}.

פורסם

הפורום הזה טוב! אבל הוא גם הורס "קצת" את חווית הקניה של הרכב. מצד אחד אתה כבר יודע מראש לאן אתה נכנס ואתה יכול למנוע את זה.

זה מזכיר לי בן אדם חולה שהוא לא יודע שהוא כזה עד שלא מגלים לו. ואז הוא נכנס ללחץ.

ואז תמיד יהיו כאלה שיגידו "אבל ידעת מזה ובכל זאת קנית את הרכב?"

תאמינו לי אני כבר עובד עצות. הרכב מאוד מתאים לי בכל התחומים, בעיקר מנוע-גיר. ואז "עלייה וקוץ בה!"

ביצעתי נסיעת מבחן בפאביה 1.2 DSG7 ושמעתי תקתוקים מהגיר {עם חלון פתוח}ברכב עם 10000 ק"ם. ובראפיד הם לא היו. כמו כן האיש מכירות אמר שבעיות בDSG7 הם נחלת העבר. אז הוא אמר. ואני האמנתי לו. ונניח שזה נכון, אז נשארה בעיית "אכילת השמן".

אז לפני שאני זורק כסף, והרבה, יש דבר כזה תשובה בטוחה: לי זה יקרה, או לא? או עדיף לרדת מהאוטו הזה? מה אתם הייתם עושים במקומי?

• ספונסר פורום
פורסם

תופעות אכילת שמן נגרמות לרוב מהרצה חלבית ואי התאמת טבעות הבוכנה לצילינדר, חפש בפורם "הרצה חלבית" ,יש כמה דיונים ישנים עם הרבה ידע בנושא.

אורן

פורסם

מי אמר שהבעיות בגיר נגמרו? (כמובן חוץ מאיש המכירות)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

בצע חיפוש בגוגל על אכילת שמן במנועי tsi,לגבי התקתוק מהגיר,זה אופי הפעולה של הגיר,בחלונות סגורים לא תשמע את זה,לא ציפית שאיש המכירות שתפקידו הוא לשכנע אותך יתן דעה שונה מהדעה שנתן לגבי הגיר.הרכב אותו אתה מתכוון לקנות מגיע עם שנתיים אחריות בלבד כמדומני.אני נוהג על מנוע טורבו שעבר כ46k,רגל כבדה,מוסיף כחצי ליטר ל10k,לעיתים אפילו פחות.כשנהגתי על אטמוספרי לא היה צורך להוסיף.

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...