Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש סופר מיני לאחר שנה וחצי עם המאזדה 3 שלי,

עדיפות הרכישה הינה מסוכנות טרייד אין כאשר יתבצע טרייד אין על המאזדה עם תוספת סה"כ עלות הרכב צריכה לנוע בסביבות 70-75 אלף ש"ח.

בין היתר היתרון הינו אחריות שנה שנה-שנתיים אשר ניתנת ע"י הסוכנות.

לאחר שוטטות ביד 2 וביקור ברוב הסוכנויות הגדולות עלו שני רכבים, האחת היא האיביזה 2010-2012 3 דלתות אוטומט והשניה היא הסיטרואן C3 2010-2011 דגם הPK עם שמשת הזניט'.

בין היתר בחנתי גם את הבראבו, אולם לאחר נסיעת מבחן קצת נרתעתי מהגיר הרובוטי, אולי צריך להתרגל?

אשמח לשמוע חוות דעת והאם ישנן אופציות נוספות שלא חשבתי עליהם.

בראש הרשימה כרגע עומדת הC3 המפוארת בצבע תכלת, בעלת 20K ק"מ בלבד ועם אחריות מורחבת.

חשוב לי שהרכב יהיה מרווח יחסית לסופר מיני (אני מטר90)

זריז יחסית

בעל אופי מסויים.

חסכוני ואמין ככל הניתן כמובן.

אודה לעזרתכם :)

פורסם

ל-C3 יש גיר קצת מעצבן (AL4) והיא לא תהיה חסכונית בהרבה מהמאזדה שלך.

האיביזה מגיעה עם גיר DSG7 המוכר שלא חף מבעיות אמינות.

חשבת על סוזוקי סוויפט? יותר קטנה ופחות מרווחת אבל חסכונית ובעלת ביצועים לא רעים בדגם ה-1.5 ליטר, כבונוס היא גם מהנה לנהיגה.

פורסם

הc3 דיי הדליקה אותי, הם מבחינת הנוחות עיצוב והאיכות.. נגיר קצת מרתיע אולם יש אחריות..

את הסוויפט אני נורא אוהב, עם זאת הבאגז הוא בדיחה והקצת עגלתית במנוע 1200

פורסם

היא באמת מעניינת הסיטרואן אבל הגיר הוא דיל ברייקר מבחינתי לפחות. נושא האמינות פחות מרתיע אותי כמו השימוש היום-יומי בו, צורת הפעולה שלו פשוט מעצבנת אותי.

תא המטען בסוויפט באמת קטן אבל אני ממש מחבב אותה, את ה-1.2 לא ניסיתי אבל הדגם הקודם עם ה-1.5 חביב ביותר.

אני גם מחפש לעצמי רכב בתקציב דומה וגם לי יש היום מאזדה 3 (סדאן אקטיב 08') ואני מוצא את עצמי חורג ממנו מהר מאוד כדי לקבל משהו קצת יותר מעניין.

הכיוון שלי הוא משפחתית גדולה (משתעשע ברעיון של שברולט מאליבו) או משפחתית חזקה (דגמי טורבו או 2 לטר) או סופר מיני מעניינת (אלפא מיטו, סיטרואן DS3). לא דחוף לי אז בנתיים אני מגשש ומסתכל דיי הרבה בלוחות.

אם היית מוכן לגיר ידני אז מיטו היא הכי מעניינת בתקציב הזה.

פורסם

הסיטרואן תאבד את הערך שלה יותר מהר מהאיביזה בזה אתה יכול להיות בטוח.

אם אתה בעניין של קטנות, תבדוק את הפולו, יש דגמים יפים שלה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
תודה, מניסיון העבר ען הגיר לא הרגשתי במשהו שונה במהיגה, אשמח אן תפרט מהי הכוונה לאי הנוחות?

הוא קצת דופק לפעמים במעבר בין הילוכים, בעיקר בהורדת הילוך, הוא נוטה להתבלבל תחת עומס ולהתנצח עם הנהג במצב הטיפטרוניק.

מעבר לכל אלה הוא מרגיש לי איטי, כאילו הוא תמיד נזכר להעלות או להוריד הילוך באיחור וההחלפות עצמן איטיות.

• תוכן חדש...