Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית היום. עקרב אמיתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פייר? ממש בטוב טעם!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת ניראית טוב,הגאנטים באמת מאברט,ואם זאת דיזל?? בכלל מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי אותה באזור ק.אונו לפני שבוע-שבועיים - בהחלט לכדה את העין. נראה אחלה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

איזה שירשור נוסטלגי..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן ראיתי אותה אתמול ביהוד. נראית מעולה ועם טוב טעם.

יש מצב שזה רכב שמשמש כרכב שירות של אבארט' בארץ?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אכן, טוב טעם.

מה שכן, דובלו עם צ'יפ זה אחד הדברים המשעשעים. יש שמועות על דובלו כזו שכיכבה בכוכב יאיר בעבר הלא רחוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הייתה כזאת לחבר במועדון פיאט,140 כס אם איני טועה.

פורסם

יש מקום, בו כל דובלו היא 4C בפוטנציה :wink:

הקובו נראית פצצה, וזה מאחד שבד"כ לא אוהב שטויות כאלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אכן, טוב טעם.

מה שכן, דובלו עם צ'יפ זה אחד הדברים המשעשעים. יש שמועות על דובלו כזו שכיכבה בכוכב יאיר בעבר הלא רחוק.

הייתה כזאת לחבר במועדון פיאט,140 כס אם איני טועה.

למיטב זכרוני היא כיכבה לא מעט זמן בלוח המכירה כאן בפורום, הייתה נשמעת מוזנחת מאוד.

נוסע (נוסעת?) בארץ קובו אחת שאני זומם עליה. 1.3 טורבו דיזל ידנית. זכות הראשונים לרכישתה שמורה לי, ואם אכן זה יצא לפעול (בעוד שנתיים-שלוש-ארבע) אז קופסה קטנה שמעלה את ההספק ל 90 כ"ס ו 24 קג"מ זה הדבר הראשון שיכנס אליה, עוד לפני שאנהג בה מטר בודד.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת בתור בעלים של קובו (כחולה אמנם) נחמד לראות קובו כזאת. כמובן שזאת לא אבארט פשוט כי אין קובו כזאת.

אבל האמת היא בטוב טעם. אהבתי.

שלי אמנם בנזין 1400 כך שלצערי ככל הידוע לי אין אפשרות להוסיף לשלי ציפ.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
למיטב זכרוני היא כיכבה לא מעט זמן בלוח המכירה כאן בפורום, הייתה נשמעת מוזנחת מאוד.

נוסע (נוסעת?) בארץ קובו אחת שאני זומם עליה. 1.3 טורבו דיזל ידנית. זכות הראשונים לרכישתה שמורה לי, ואם אכן זה יצא לפעול (בעוד שנתיים-שלוש-ארבע) אז קופסה קטנה שמעלה את ההספק ל 90 כ"ס ו 24 קג"מ זה הדבר הראשון שיכנס אליה, עוד לפני שאנהג בה מטר בודד.

איתמר

הקיובו שמתחילה במספר 59?:lol:

• תוכן חדש...