Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

מיכל מלא בטופ בוי שלי(2002,50 סמ"ק) עולה 17 שקל(דלק 96 ומיכל מלא 5 ליטר...)

היום שמתי דלק ב10 שקל וזה הגיע לסוף המד(הטנק היה מלא...לפי השעון) ...נסעתי נסיעה של 30 דקות+נסיעה של 15 דקות...45 דקות הייתי היום על הכביש והשעון מראה לי בנורה האדומה...הדלק נגמר...פעם ראשונה שזה קורה לי הייתי בהלם!!!!

מה יכולה ליהות הסיבה?

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
אז ככה...

מיכל מלא בטופ בוי שלי(2002,50 סמ"ק) עולה 17 שקל(דלק 96 ומיכל מלא 5 ליטר...)

היום שמתי דלק ב10 שקל וזה הגיע לסוף המד(הטנק היה מלא...לפי השעון) ...נסעתי נסיעה של 30 דקות+נסיעה של 15 דקות...45 דקות הייתי היום על הכביש והשעון מראה לי בנורה האדומה...הדלק נגמר...פעם ראשונה שזה קורה לי הייתי בהלם!!!!

מה יכולה ליהות הסיבה?

קודם כל תבדוק שהשעון לא מזייף. יכול להיות שהמכיל שלך מלא אבל המד דלק עובד עליך. דבר או שמלאת רק 2 ליטר וזה מה שהיה לך.

הסקוטר דווקא עורג לימים בהם ב 45 דקות שורפים מיכל מלא.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

טוב אני שם את הקטנוע בבדיקה גדולה אז יתקנו את זה

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
טוב אני שם את הקטנוע בבדיקה גדולה אז יתקנו את זה

שיעשו גם אובר-אול באותו הזמן.

???

אומרים לך תבדוק שאתה יכול לתדלק שוב מלא...

אתה מכניס לטיפול גדול ואומר להם לבדוק?

יופי.

כך בחשבון שהם יכולים להוציא לך הכל, החל מחור במיכל הדלק, וכלה בלוח שעונים, מצוק ומיכל לא תקינים...

יותר פשוט להכנס לתחנת דלק ולתדלק.

אם נכנסים שתי ליטר, אז יש לך מחוג/מצוף מזייפים.

אם יותר אז יש חור במיכל.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יופי.

כך בחשבון שהם יכולים להוציא לך הכל, החל מחור במיכל הדלק, וכלה בלוח שעונים, מצוק ומיכל לא תקינים...

.

אתה בעצם אומר שהם יעשו שימוש בסעיף הידוע בחשבונית שאומר:

"וואלה..אין לנו מושג מה הוא רוצה..הכל תקין..אבל בואו נכניס לו חור במיכל/ חלודקה/ סתימה/ לוח שעונים דפוק + שעות עבודה" ונראה איך הוא מתמודד עם זה?

:lol:

בקיצר ידידי...קודם כל..תבדוק בדייקנות לבד..אתה מול כמות הליטרים שאתה ממלא וכו'..

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...