Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
במחיר הזה תוכל לקנות רנו מגאן rs 265 cap יד שניה 2012 . ולא צריך לשפר כלום!

הבן אדם כבר החליט מה הוא קונה..זה לא הייתה השאלה שלו!.

אם אתה יכול לעזור לו עם השאלה שלו,מעולה,זה פורום שיפורים,לא פורום ייעוץ בקניית רכב.

לפותח השרשור,יש כמה סדנאות מקצועיות לשיפור רכב בארץ,תפנה אליהם אם אתה באמת רוצה לקבל תשובה מקצועית.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה,

כן דיברתי עם כולם, הם אמרו לי שניתן להגיע גג ל 200-220 כ"ס, אך בלינקים ששלחו כאן(מחול) רשום שיש קיטים שיכולים להגיע ל290 כ"ס, השאלה אם יש מקומות שאפשר להזמין אותם כאן בארץ? או לייבא איכשהו אבל בלי בעיה.

תודה שוב.

פורסם

שמע,קח בחשבון שלכל דבר יש מחיר,ככל שההספק/מומנט יהיה גבוה יותר המכלולים יהיו פחות אמינים,במיוחד אם אתה רוצה להישאר עם המנוע המקורי/חלקים נוספים מקוריים,בלי לפתוח לשיפורים.

אני חושב ש220 כס עם מנוע סגור זה המקסימום האפשרי בלי לשלם מחיר,וזה יפה מאד.

אני מבטיח לך שתהיה מאד מרוצה!.

אם תרצה אחר כך יותר,תקנה RCZ-R ותשפר אותה..

פורסם
שמע,קח בחשבון שלכל דבר יש מחיר,ככל שההספק/מומנט יהיה גבוה יותר המכלולים יהיו פחות אמינים,במיוחד אם אתה רוצה להישאר עם המנוע המקורי/חלקים נוספים מקוריים,בלי לפתוח לשיפורים.

אני חושב ש220 כס עם מנוע סגור זה המקסימום האפשרי בלי לשלם מחיר,וזה יפה מאד.

אני מבטיח לך שתהיה מאד מרוצה!.

אם תרצה אחר כך יותר,תקנה RCZ-R ותשפר אותה..

אני מודה לך על התשובה אני באמת כנראה אעשה כך, הrcz r יקרה לי אבל אולי אני אוכל להתקדם בעתיד.

אני בהתחלה חיפשתי audi s3 אך אין בשוק והצורה של הפגו יפה יותר

פורסם

באמת ומכל הלב בתור אחד שהיה אמור לרכוש את הרכב לפני הפונטיאק סולסטיס קבריולט שהייתה ברשותי,ובכל מובן הרכב הזה זבל מהאיכות הרכבה עד הגיר המגוחך והמנוע העצל ששוה ערך ל2000 רגיל , חוץ מפוזה שבפרונט שלה מתנוסס בסופו של דבר הסמל פיג'ו אין ברכב הזה כלום ושום דבר.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
באמת ומכל הלב בתור אחד שהיה אמור לרכוש את הרכב לפני הפונטיאק סולסטיס קבריולט שהייתה ברשותי,ובכל מובן הרכב הזה זבל מהאיכות הרכבה עד הגיר המגוחך והמנוע העצל ששוה ערך ל2000 רגיל , חוץ מפוזה שבפרונט שלה מתנוסס בסופו של דבר הסמל פיג'ו אין ברכב הזה כלום ושום דבר.

למה אתה אומר את זה? תן לי פרטים שאתה יודע. ואולי לא שמעתי.

והמנוע 1600 טורבו מן הסתם שהוא לא יהיה 2000 טורבו, אבל לכן אני מעוניין לשפר קצת שיעבור את ה-200 כ"ס.

תודה.

פורסם
למה אתה אומר את זה? תן לי פרטים שאתה יודע. ואולי לא שמעתי.

והמנוע 1600 טורבו מן הסתם שהוא לא יהיה 2000 טורבו, אבל לכן אני מעוניין לשפר קצת שיעבור את ה-200 כ"ס.

תודה.

המנוע 1600 טורבו הזה עצל !!! אני השוותי למנוע 2000 סטנרדטי לא טורבו .

לפי מה אני יודע?בתור אחד שיש לדוד שלו את הרכב מעל שנה ורצה לרכוש אחת והתאכזב מאוד מההתנהגות ומהמנוע .

מרכב עם פוזה כזאת אני מצפה לביצועים משמעותיים גם את זה אין.

האוטו מבחינת התנהגות שווה ערך לרכב משפחתי רגיל ואני נסעתי כמה פעמים על הרכב.

תלך לכיוון הרנו מגאן RS

יש לך קליאו RS עכשיו

זה מכוניות זריזות שיודעות להתנהג.

אם אתה מחפש נטו פוזה יש עוד רכבים עם התנהגות סבירה.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הRCZ כבר קיבל את השבחים שלו מאנשי מקצוע בכל העולם,אז אם כל הכבוד לדעה שלך..

קבל מגוון ציטוטים מתוך מבחנים לRCZ [לדגם הרגיל,לא לR..].

מוואלה רכב:

"על הכביש המהיר המתלים הקשיחים מורגשים היטב, בעיקר כאשר האספלט הופך גלי. באופן אישי, אני מעדיף כיול שכזה, אחרים יתלהבו ממנו פחות. אלא שעם ההגעה לכביש המפותל, הם ישכחו לה את הקופצנות העצבנית כי ה-RCZ היא הפיג'ו המודרנית הכי קרובה למה שהכרנו פעם במכוניות ההן. יחידת הכוח המוצלחת ותיבת ההילוכים היעילה משתלבים היטב עם השלדה הזו שלא ממש מרגישה מוטרדת מהמהירות בה היא מוכנסת לפניה. ההגה חד ומדוייק ואולי הוא המתקשר ביותר שהחזקנו ביד בעידן התגבור החשמלי מבית פיג'ו. אבל עזבו הגה, מספיקה דוושת הגז כדי לכוון את הקופה לכיוון הרצוי ורק תבקשו וגם הישבן המעוצב יצא החוצה במחול מבלי שתרגישו לרגע שאתם עלולים לאבד אותו.

"

מתוך AUTO1:

בנהיגה בכביש הפתוח הפיג'ו מראה יכולות קרביות יפות , המנוע מושך בצורה לינארית בצורה מרשימה, בפניות מהירות הRCZ מרגישה ונשארת יציב, התגובות להיגוי מהירות וחדות. הבלמים עומדים יפה בעבודה הרבה שלהם ומספקים עוצמה טובה. לסיכום, ה

פיג'ו

היא לא רק פנים יפות, היא מקנה חווית נהיגה טובה ומיוחדת וככזו כמעט שאין לה מתחרים.

מתוך EVO feb 2013:

What’s it like to drive?

With tough competition from the Audi TT and VW Scirocco, the RCZ has never quite topped the coupe class – but that doesn’t stop it from being a good car to drive.

The end product is actually more than the sum of its parts; the ride is firm and particularly fiddly through town, the electric power steering vague, and while the gearbox has a slick, satisfying shift, its six ratios feel too tall. Once in its flow, though, the RCZ is very capable and enjoyable. There is masses of grip, it’s well balanced, and away from rutted urban roads, the taut ride results in keen responses and impressively flat cornering. The remaining bugbear is that steering: with so little feel, it’s hard to tell when front-end grip is finally waning. The brakes, on the other hand, are impressively strong.

The engine, like in all its other applications, shines brightly. It’s as punchy as all good modern petrol turbos, but is keener to rev than most, and you’re rewarded for hanging on until the 6000rpm red line with a rorty (if slightly artificial) soundtrack and the full 197bhP

פורסם

בעל הסולסטיס תסלח לי עם כל הכבוד.

ישבתי בפונטיאק סולסטיס ואיכות ההרכבה טובה פחות מסוזוקי אלטו.

מבחינת איכויות גימור הסולטיס לא מתקרבת לRCZ.

בלי קשר הrcz בגירסאות הללו הם יותר show ופחות go.

אם אתה מחפש גם פוזה וגם כוח והתנהגות לך על השירוקו 2.0. בהשקעה של 6 אלף שקל אתה על 270 כס בגלגל.

פורסם

שלום.

תרשה לי להמליץ לך על פתרון:

אם תחפש טוב ,אני מניח שתוכל למצוא פג'ו RCZ מנוע 2000 -ידנית בלבד !

שיפרנו מספר מכוניות כאלה בעבר בעזרת תוכנה וצנרת פליטה מושלמת והגענו לתוצאות מרשימות המתקרבות להספק אליו אתה מכוון.

הRCZ בגרסת ה 1.6 אוט' -אכזבה אותי מאוד-נכון שהרכב יפה ומרשים מבחוץ אך ביצועי המנוע מאכזבים ביותר והתיבה האוטו' מזעזעת.

בהצלחה.

פורסם

מפתיע לשמוע דבר שכזה מכם בתור סדנת שיפורים מובילה ומוכרת.

הRCZ לעולם צויידה במנוע 1.6 מוגדש הבספקי 156 כ''ס ו200 כ''ס.

הRCZ-R בעלת אותו המנוע רק שחוזק ושודרג במכלוליו ל260 כ''ס.

הרכב אכן מרשים ומתנהג היטב, לא מיועד לשמש כרכב דראג ולכן העלאת ההספקים באופן דרסטי תפגע בחבילה(אמינות,הורדת הכוח וזמינותו).

פורסם

אבהיר את דבריי:בגרסת ה 1.6 156 כ"ס האוטומטית -הגיר מסרס את המנוע וקופץ בעצבנות ובאופן אישי ,לא הייתי נוגע ברכב כזה.

גרסת ה 200 כ"ס ,מגיעה בגרסה ידנית ,מהנה מאוד לנהיגה ובעזרת תוכנה וצנרת מאפשר לגרד את ה 250 כ"ס מלמטה.

התוצאה מנסיון על כמה רכבים היא רכב אוחז ,זמין וחזק ומהנה מאוד לנהיגה .

פורסם
אבהיר את דבריי:בגרסת ה 1.6 156 כ"ס האוטומטית -הגיר מסרס את המנוע וקופץ בעצבנות ובאופן אישי ,לא הייתי נוגע ברכב כזה.

גרסת ה 200 כ"ס ,מגיעה בגרסה ידנית ,מהנה מאוד לנהיגה ובעזרת תוכנה וצנרת מאפשר לגרד את ה 250 כ"ס מלמטה.

התוצאה מנסיון על כמה רכבים היא רכב אוחז ,זמין וחזק ומהנה מאוד לנהיגה .

שלום ותודה רבה לכולם!

אני מתכוון לפג'ו RCZ 1.6 156HP ידנית. (לא אוטומט), האם לזו אתה מתכוון? כי אני בכיוון של ידני וממש לא אוטומט..

מבחינת הדגם הזה עם ה-200HP, אם אמצא כמובן שאקח אותה, פשוט הפכתי את כל המקומות, אתרים, מגרשים ולא מצאתי..

אני מעוניין בRCZ להגיע לשיפורים של 220-250 כ"ס, לפי דברי הסדנאות המשפרות אני אוכל להגיע להספק זה +- (יותר לכיוון של ה-230 כ"ס)

ראיתי את הפונטיאק והיא ממש לא נוחה לעומת הפג'ו שנוחה יפה ודווקא לפי מה שראיתי איכותית.

תודה ולילה מעולה חברה

פורסם
בעל הסולסטיס תסלח לי עם כל הכבוד.

ישבתי בפונטיאק סולסטיס ואיכות ההרכבה טובה פחות מסוזוקי אלטו.

מבחינת איכויות גימור הסולטיס לא מתקרבת לRCZ.

בלי קשר הrcz בגירסאות הללו הם יותר show ופחות go.

אם אתה מחפש גם פוזה וגם כוח והתנהגות לך על השירוקו 2.0. בהשקעה של 6 אלף שקל אתה על 270 כס בגלגל.

השירוקו הייתה גם בכוונת אבל לפי מה שראיתי אין אותה בידני, וזה המחשבה בלבד.. תודה.

פורסם
הRCZ כבר קיבל את השבחים שלו מאנשי מקצוע בכל העולם,אז אם כל הכבוד לדעה שלך..

קבל מגוון ציטוטים מתוך מבחנים לRCZ [לדגם הרגיל,לא לR..].

מוואלה רכב:

"על הכביש המהיר המתלים הקשיחים מורגשים היטב, בעיקר כאשר האספלט הופך גלי. באופן אישי, אני מעדיף כיול שכזה, אחרים יתלהבו ממנו פחות. אלא שעם ההגעה לכביש המפותל, הם ישכחו לה את הקופצנות העצבנית כי ה-RCZ היא הפיג'ו המודרנית הכי קרובה למה שהכרנו פעם במכוניות ההן. יחידת הכוח המוצלחת ותיבת ההילוכים היעילה משתלבים היטב עם השלדה הזו שלא ממש מרגישה מוטרדת מהמהירות בה היא מוכנסת לפניה. ההגה חד ומדוייק ואולי הוא המתקשר ביותר שהחזקנו ביד בעידן התגבור החשמלי מבית פיג'ו. אבל עזבו הגה, מספיקה דוושת הגז כדי לכוון את הקופה לכיוון הרצוי ורק תבקשו וגם הישבן המעוצב יצא החוצה במחול מבלי שתרגישו לרגע שאתם עלולים לאבד אותו.

"

מתוך AUTO1:

בנהיגה בכביש הפתוח הפיג'ו מראה יכולות קרביות יפות , המנוע מושך בצורה לינארית בצורה מרשימה, בפניות מהירות הRCZ מרגישה ונשארת יציב, התגובות להיגוי מהירות וחדות. הבלמים עומדים יפה בעבודה הרבה שלהם ומספקים עוצמה טובה. לסיכום, ה

פיג'ו

היא לא רק פנים יפות, היא מקנה חווית נהיגה טובה ומיוחדת וככזו כמעט שאין לה מתחרים.

מתוך EVO feb 2013:

What’s it like to drive?

With tough competition from the Audi TT and VW Scirocco, the RCZ has never quite topped the coupe class – but that doesn’t stop it from being a good car to drive.

The end product is actually more than the sum of its parts; the ride is firm and particularly fiddly through town, the electric power steering vague, and while the gearbox has a slick, satisfying shift, its six ratios feel too tall. Once in its flow, though, the RCZ is very capable and enjoyable. There is masses of grip, it’s well balanced, and away from rutted urban roads, the taut ride results in keen responses and impressively flat cornering. The remaining bugbear is that steering: with so little feel, it’s hard to tell when front-end grip is finally waning. The brakes, on the other hand, are impressively strong.

The engine, like in all its other applications, shines brightly. It’s as punchy as all good modern petrol turbos, but is keener to rev than most, and you’re rewarded for hanging on until the 6000rpm red line with a rorty (if slightly artificial) soundtrack and the full 197bhP

תודה רבה אחי!

• תוכן חדש...