Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשרדי, אני יושב ליד חלון.

הזבובים מגיעים מבחוץ, מגיעים אליי למשרד כי רואים שם את החלון ומבקשים לצאת דרכו. תוך כדי כך מציקים לי.

הזבובים במשרד הם נתון, ואי אפשר למנוע את כניסתם לתוך המיבנה עקב דלת גדולה שפתוחה תמיד וכו'.

ניגשתי לפתרון הבעיה בצורת הצבת מלכודות. עד כה ניסיתי כפיתיון שלל דברים: תמיסת שמרים עם סוכר, בירה, פרי רקוב וכו', הכל ללא הצלחה (המלכודת היא אגב תקנית של המילואים, כלומר בקבוק פלסטיק חתוך שקצהו מורכב הפוך כקונוס).

זה לא מצליח! הם לא נכנסים למלכודת (אולי אחד, אבל לא יותר) :|

עכשיו, מה עולה לי בראש הוא, או שאסור שיהיו אנשים בקירבת המלכודת, כי זה מפריע לנבלות להתרכז במלכודת, או שאני טועה בפתיון.

אשמח לכל עזרה בנושא.

תודה.

פורסם

לוחית דבק צהובה.

יש בגרעין.

זבובים נמשכים לצהוב.

החיסרון מבחינתך הוא שמה שמשפר מאוד את היעילות היא תמיסה כמו בומינל (גוגל...) וכיוב שהן מצחינות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שנה אסטרטגיה, במקום ירוט פאסיבי לירוט אקטיבי.

קנה מטקה אלקטרונית, לא יאמן כמה זה קל, יעיל וקטלני בצייד זבובים.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

+1.

אני מתבאס שאין זבובים כמעט איפה שאני גר עכשיו בגלל שלא יוצא לי לצוד אותם עם כזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תלה מעל הכניסה לחדר שלך 2-3 שקיות עם מים.

אמממ, הזבובים לא באמת נבהלים מההשתקפות שלהם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
+1.

אני מתבאס שאין זבובים כמעט איפה שאני גר עכשיו בגלל שלא יוצא לי לצוד אותם עם כזו.

אל תתבאס. זבובים זה מתאים למילואים / צבא, ולא למשרד... :lol:

אני הייתי פונה גם לרשות המקומית (או למועצה, היכן שהבחור יושב) ומתלונן על מטרד זבובים (שירססו. מה כבר יכול להיות).

רוב הסיכויים שיש במקום הגיינה לקוייה (פחי זבל גלויים/זבל מושלך ברחוב/משהו דומה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה צודק, אבל אני כבר שנים רבות משוחרר מהמילואים 8)

אגב, תמיד התפלאתי ולא הצלחתי למצוא לזה הסבר: בצבא אתה נוסע בג'פס ימים שלמים במדבר, לא קרוב לשום יישוב, מפעל או משהו, אפילו לא גמל, ואיך שאתה עוצר את הכלי - הופ!! מתיישב עליך זבוב.

מהיכן הוא בא? לא יכול להיות שהוא היה נוסע סמוי: הג'פס פתוח, מיטלטל, אבק, רוח, חרא ומה לא.

פלא אמיתי! עד היום לא הצלחתי למצוא הסבר הגיוני לזה.

פורסם

קניתי למסעדה מלכודות כאלו: http://www.oritec.co.il/payment/selected_product/1 , מבוססת פרומון+ מי סוכר+ תנועה איטית מאוד ש"קוצרת" את הזבובים כמו קומביין לתוך מיכל איסוף שקוף שם אני מתבונן בהם להנאתי הגלויה.

מכשיר לא זול אבל נטול ריח ומרפה שרירים כמו מדיטציה.

fly_2_1.gif

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם (נערך)
תלה מעל הכניסה לחדר שלך 2-3 שקיות עם מים.

פתרון בעייתי ומסוכן בריאותית בחודשי הקיץ ובכלל... במידה והשקיות מים פתוחות בצורה כלשהי ללכידה כן? במים מתרבים וגדלים המון המון דברים מלבד הרעיון המקורי היפה ההתחלתי.

(זה יכול למשוך יתושים שונים והבחור יסבול עוד יותר )

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...