Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב לרעשים (מתכתיים) של חריקות בזמן הנסיעה.

לא הבנתי מה פשר העניין, והתחלתי לחפש את האשמה בתוך תא הנוסעים.

לבסוף הבנתי שמדובר על רעש מחוץ לאוטו, ומיקדתי אותו לאיזור הגלגלים האחוריים, עד שהבנתי את האשם:

הצינור המוביל אל הדוד האחורי שלי קצת "התפרק" ואינו יושב טוב על הדוד. במילים אחרות, הריתוך התפרק. לכן, בכל קפיצה קלה של האוטו יש רעשים של חריקות משם.

יש לי כרגע אגזוז פרי-פלואו של Ansa, ובלאו הכי חשבתי להחליפו למשהו שקט יותר, נמאס לי להפעיל אזעקות של מכוניות בחניה... לכן אני חושב שאנצל את ההזדמנות (טוב שיש תקלות :shock:)

1. מה דעתכם על אגזוז מקורי (או חלופי) של 106 ראלי, מה לגבי זה של 106 GTI (משום מה אני חושב שהם זהים?) האם אני ארגיש ירידה דרסטית בביצועים לעומת ה-Ansa?

2. האם יש לכם המלצה על אגזוזים אחרים שאינם סגורים, ומאפשרים ביצועים טובים, ומצד שני גם אינם מרעישים במיוחד...

3. ריתוך של הדוד הקיים, החלפה של כל האגזוז, או החלפה של איזור הדוד בלבד - האם יש אופציות נוספות עבורי?

3. במידה ואני קונה אגזוז של 106, איפה אוכל להשיג קצה אגזוז שלפחות נראה יפה? (וחלילה, בשום פנים ואופן אני לא רוצה לשים משרוקיות או שטויות מסוג זה על האוטו!)

4. יש המלצות לאגזוזנים \ מקומות שמוכרים אגזוזים טובים, בקירבת הרצליה?

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והמלצה שלי - תפנה למשתיק בחולון , מאוד נחמדים ולא יקרים במיוחד , גם לגבי דודים.

דוד של ראלי דור שני לא אמור לעשות בעיות / ירידה בביצועים לפי הטענות של עומר ג מהפורום יקירינו בעל הראלי שהחליף לדוד מקורי כי נמאס לו מהרעש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התקשר לאי אנד איי אוטוספורט 03-5797386 יש להם דודי זרימה חופשית תוצרת סאברינג אוסטריה הדודים מנירוסטה שנתיים אחריות ואישור ממשרד התחבורה וממכון התקנים

פורסם

לדעתי אני באמת אחליף לאגזוז "רגיל", כי נמאס לי מהרעש :)

מספיק רעשים עושה הצרפתיה הזו...

למישהו יש מושג כמה יעלה דוד מקורי של דור שני? (לפני שאני אתקשר ואחטוף שוק...)

לא שווה להתקשר נגיד לז'אן?

פורסם

א. שווה לפרסם הודעה פה בפורום לקנייה משומש , כי אולי מהבעלים עדיין שומר ומוכן למכור.

ב. שווה לברר בפירוקיות וכו , או באנשים שקשורים לפירוקיות ( זיגי ? )

ג. שווה לשאול בPSI לדוגמא גם.

כמה עולה ?

אין לי מושג

מה שכן ... אם האוטו שלך מרעיש אז מה שלי עושה?

אהה כן , שלי עושה צליל לא רעש :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
המלצה חמה שלי-

תתקשר ללובינסקי ותקנה דוד מקורי חדש לראלי!

תוכל לנמק מדוע מקורי? מדוע לא לקנות דוד גנרי אצל איזה אגזוזן?

פורסם

כי מי הבטיח שהדוד שאיזה אגזוזן יתאים לך "לפי העין" לא יפגע הוא בביצועים?

והרי אנחנו מכוונים לטובת האוטו לא סתם ....

שווה את ה100-200 או כמה שלא יהיה בשביל שקט נפשי ולדעת שזה מה שאמור ליהיות על האוטו

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק מה שלביו אמר....

אני יודע שדוד מעבר עולה חדש באיזור ה-800 שקל מלובינסקי

בקשר לדוד אחרוי תתקשר ותברר.

פורסם

אוקיי. הבנתי אתכם חבר'ה, תודה על העצות.

אם כך, נראה לי שאני אקנה דוד אמצעי (מעבר) בלוביצקי...

למישהו יש את הטלפון \ כתובת? אם יש להם במלאי אולי אני אספיק לקפוץ מחר בבוקר.

אני עדיין צריך למצוא קצה-דוד יפה, יש המלצות?

ואת ההתקנה\הרכבה\ריתוך, אפשר לעשות אצל איזה אגזוזן?

פורסם

כבר רשמתי לך המלצה על אגזוזן , בכלליות לפני שאתה רץ ומתחיל לקנות ולהחליף , תעשה לעצמך טובה ליאור ותקפוץ לאגזוזן שיעיף מבט ויגיד לך בדיוק מה אתה צריך להחליף , אולי זה כולה חתיכת צינור ואולי זה חיבור אחורי ואז אין שום צורך בדוד מעבר חדש וכו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

2. האם יש לכם המלצה על אגזוזים אחרים שאינם סגורים, ומאפשרים ביצועים טובים, ומצד שני גם אינם מרעישים במיוחד...

לפני שאתה קונה אגזוז מקורי ש ד"א יעלה לך כמו פרי-פלו, תתקשר לטלפון 048522462,תבקש את רני(סדנת שיפורים),הבחור בונה\מתקין, אגזוזים פתוחים שקטים במיוחד-יותר שקט מהמקורי,אם תראה פרוייקטים שהוא עשה,אתה לא תאמין בכלל,פשוט מדהים!!! ,מקצוען אמיתי,תתקשר מכסימום הפסדת שיחה.

פורסם

ובאותה הזדמנות ספר לי ליאור איך הוא בדיוק מודד את הלחצים ההתנגדויות , הKWT של המנוע אל מול קוטר הצנרת וכו :) אתה יודע , אם אתה כבר מתקשר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עוד פעם לחצים והתנגדויות....נו באמת אולי תשאל אותו איך בדיוק הוא מחשב את זה ובאותה הזדמנות שאל אותו גם לגבי המרצדס 84 עם טורבו שהוא בנה (כ"ס 300+ ) ועל הבאמוו 82 טורבו עם 350+ כ"ס ועל האוודי 84 עם מנוע טורבו 2000 סמ"ק(300+כ"ס) והפונטו האדומה עם הטורבו (לא מקורי) סיטרואן זדאיקס עם טורבו והרשימה עוד ארוכה.....

בקיצור,תרים טלפון וחלאס.

• תוכן חדש...