Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיהוק ענק] גלקסי S5 הוצג..לילה טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאלך על 012 ועל ה g2, כעת מחפש חנות אמינה וכמובן זולה אבל גם שתהיה אפשרות לשלם בכמה תשלומים , האם זו בקשה גדולה מדי לשלושתם ביחד?

תודה לכולם

Miata ND2

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מוכן לשלם ריבית , אני בדיוק קניתי באיליין שפחות או יותר נראים טוב לפי הביקורות (למרות שהייתי בחנות , לא מעט הגיעו להתלונן פיזית , מקווה שזה לא משקף) , אני מתכוון לחזור ולקנות מהם גם G2 .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)

http://www.gomobile.co.il/lg-g2-d802-32gb

http://www.gomobile.co.il/lg-g2-d802-16gb-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA

החנות אמינה כי קניתי בעבר אצלם וקיבלתי אחלה שירות(ביקשתי ליראות מכשיר שלא היה בתצוגה ולכן פתחו לי חדש מאריזה- לבסוף קניתי את המכשיר אבל ביקשתי אחד חדש סגור בקופסא :-)- אני לקוח מעצבן)

אני רואה שיש הבדל גדול בין יבואן רישמי לבי אחריות יבואן אחר.. לא יודע מה ההבדל.

אבל בתשלומים יש הבדל לרעה...:-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מכיר את GOMOBILE עוד לפני שאנשים ידעו לקנות מחנויות פרטיות במקום מספקיות, בהחלט מעולים!

אבל כעת מול חנויות אחרות המחיר שלהם גבוה יותר, ואני מעוניין ב 4 תשלומים והריבית פשוט מטורפת... יש לי את הכסף כמובן אבל אני לא מעוניין להעמיס על עצמי,לא יודע אולי זה קטע פסיכולוגי.

לגבי ELINE,אני רואה פה עסקה טובה גם בתשלומים אבל רשום שיש רק אחריות של החנות ומקבלים מטען לא מקורי, מה העלות של מטען מקורי והאם כדאי לרכוש ככה מכשיר, והאם GOMOBILE מספקים מטען מקורי .

תודה

Miata ND2

פורסם

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב קראתי קצת ביקורות על חנויות ונראה לי עדיף לקנות ב GOMOBILE לא לחשוב על העמלה הגבוהה בתשלומים אלא על המחיר הכולל שיוצא לא יקר יותר מהחנות האחרונה שהבאת ולהנות משירות טוב.

רק 2 שאלות.

אחריות :" 24 חודשים יבואן מורשה"- מדובר על האחריות הרשמית של רונלייט?

מטען-האם מקבלים את המקורי?

אם לא תדע מקסימום אצלצל אליהם, גם ככה אני מעוניין קודם להגיע אליהם כדי לראות את המכשיר ביד ולהרגיש שהוא מתאים לי, אם לא יש אופציות אחרות.

Miata ND2

פורסם

ניראה לי שלא מדובר ברונלייט, כי רונלייט אמור ליהיות היבואן הרישמי לא? ולכן הוא עולה אצלם מעל 3K.

לגבי MDK אני רואה שב2560 הם מבטיחים שנתיים של יבואן רישמי(140 ש"ח תוספת).

ואתה צודק שעדיף ליקנות ממקום טוב עם שירות לאחר מכירה מאשר לחסוך כמה שקלים ולקלל את הרגע שקנית במיקרה של תקלה.

פורסם

^ ממש לא אינדיקציה לטיב השירות.

למכור- כולם ינסו למכור לך, בערך. יתחנפו אליך, ילקקו לך ומה לא. רק תקנה.

הבעיה מתחילה כשצריכים לממש אחריות, ולצערי- התחום הזה בעייתי מאוד בארץ, בלשון המעטה.

כבר על התקלה הראשונה, צפה לתגובה של "זה קורוזיה, לא באחריות" ברגע שתיכנס לחנות, עוד לפני שהם בכלל רואים את המכשיר (יש להם חוש ריח מפותח פחד לקורוזיות).

חנות אחת שאני מכיר ולזכותה ייאמר שהם אכן מכבדים את האחריות (במקרה של חבר קרוב שלי, נפל לו המכשיר לאסלה והפסיק לעבוד, והם תיקנו לו בכל זאת בלי לשאול שאלות בכלל, אמנם לא 100% אך עדיין עדיף על מכשיר מת לגמרי)- אנדרואיד סטור.

עריכה: מעיון באתר שלהם עכשיו, ראיתי שהם עכשיו מספקים אחריות של סלדון (רשת מעבדות ארצית), כך שאיני יודע מה מצבם כיום. הנסיון של חבר שלי היה לפני כשנה (עם גלקסי 3).

חנות נוספת ששמעתי עליה ביקורות טובות, ושהם בכלל לא מנסים למכור לך סיפורים (כמו העובדה שגלקסי 2, יש רק מחודש, והם מיידעים אותך לפני ביצוע ההזמנה): תקשורת 770.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

KSP יקרים.

ya_pl החנויות שציינת רחוקות.

בעניין GOMOBILE ניתן לראות ביקורות ב ZAP גם במקרי תיקון השירות שלהם הוא טוב.

MDK נשמע טוב, גם הביקורות ב ZAP הם בסדר גמור, אם ב GOMOBILE אין אחריות רשמית של היבואן ומטען מקורי כנראה ארכוש אצלהם.

האם אתה מכיר את החנות?

עכשיו שוב קופץ עניין המפעילה הסלולרית, נאמר לי ש ב 012 מהירות הגלישה נמוכה וחוסר בתדר 850 הוא חסרון גדול מאוד מבחינת קליטה, ורמי לוי מומלץ. אבל לי יש סלידה מפלאפון בגלל ניסיון של אחרים בענייני הקליטה.

מישהו יכול לאמר את דעתו?

חיפשתי אחר שרשור גדול שהיה פה בעניין המפעילות ולא מצאתי אותו.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם (נערך)

גם אם אין 850 באורנג(012)- לפחות יש לך את הדור שני לגיבוי ולא תיהיה ללא קליטה...

בנוגע לMDK- אם אני לא טועה הם החנות שמוכרת במכירת מצלמות מקצועיות לא?

בטח בקהילת הצילום מכירים אותם היטב.

ואם כן אז יצא לנו ליקנות DSLR אצלם (תל אביב)והם היו סבבה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

המזל לא פועל לטובת סמסונג והS5 שקרב ובא...

http://www.gsmarena.com/galaxy_s5_availability_threatened_due_to_pcb_factory_fire-news-7993.php?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

A huge fire destroyed a factory in Anseong, South Korea, which has been hired to manufacture PCBs (printed circuit boards) for the upcoming Samsung Galaxy S5 flagship. The damage is estimated to be around $1 billion in equipment, despite the 287 firefighters' efforts to contain the fire.

• תוכן חדש...