Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 307 2005 נורית לחץ שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב משנת 2005 ועבר עד כה כמעט 100 אלף ק"מ. אמש כשיצאתי מהחניה בסופר ונסעתי לאיטי לכיוון היציאה ממגרש החניה שלהם ולאחר נסיעה של כמה מטרים שבהם הכל היה תקין, נדלקה לפתע נורית השמן האדומה בליווי נורית STOP וזמזם.

מיד דוממתי בצד אבל לא מצאתי שום דבר. היה שמן (כמובן), פקק הריקון למטה באגן היה מוברג היטב ויבש והאוטו אגב, עבר טיפול לפני חודשיים שלושה. לאחר המתנה של 20 דקות שבהם הרהרתי על משמעות החיים 8), הנעתי שוב והכל היה תקין. נסעתי הביתה והכל היה בסדר. הבוקר נסעתי לעבודה וגם היה בסדר גמור.

למישהו יש רעיון מה קרה שם?

• ספונסר פורום
פורסם

מסנן שמן פנימי שבור, החלף מסנן שמן ושמן מנוע, נסיעה במצב הזה גורמת נזק למנוע.

אורן בן סימון

פורסם

במסנן או בבית המסנן קיים שסתום ביטחון (עוקף) אשר נפתח במידה והמסנן נסתם מכול סיבה שהי לכן ייתכן שזו הסיבה שהמנוע לא נפגע.

גם אם קיימת ירידת לחץ רגעית עדיין זה לא אומר שהמנוע ירעיש.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מבין, אבל אורן מעליי אמר שמדובר במסנן השמן הפנימי.

לא ידעתי בכלל שיש גם מסנן פנימי, וגם לא ידעתי שיש שם by-pass. בכל אופן, מענין לדעת איך נישבר מסנן כזה, מה גורם לו להישבר.

פורסם

"מסנן שמן פנימי"- הכוונה למבנה המסנן, בו מחליפים את נייר הסינון בלבד (משהו דומה למסנן אוייר) ולא את ה"בית" (כוס מתכת עם נייר הסינון בפנים).

אין מסנן פנימי או חיצוני, יש רק אחד במבנה שתארתי.

במנוע הזה בית המסנן הוא קבוע במנוע ובתוכו יש שסתום בייפס.

היחידה המוחלפת בטיפולים היא רק גליל נייר מולבש על מסגרת פלסטיק.

פורסם

תודה עבור המאמצים.

עוד שאלה: אם אכן נשבר מנגנון המסנן או המעקף שלו, אז אני מבין שזהו חלק מובנה במנוע ולא חלק שיושב על מסנן הנייר. אם כך הדבר - האם תיקון שלו יהיה יקר? או שמחליפים אותו?

פורסם
בכל אופן, מעניין לדעת איך נישבר מסנן כזה, מה גורם לו להישבר.

יכול להיות מסנן מאיכות ירודה או מסנן איכותי אבל עם תקלה ביצור. אני מקווה שהמכונאי שלך משתמש בחלקים איכותיים.

האם תיקון שלו יהיה יקר? או שמחליפים אותו?

מחליפים את המסנן ולפי דעתי זה לא צריך לעלות לך כי העבודה עדיין באחריות.

פורסם
תודה עבור המאמצים.

עוד שאלה: אם אכן נשבר מנגנון המסנן או המעקף שלו, אז אני מבין שזהו חלק מובנה במנוע ולא חלק שיושב על מסנן הנייר. אם כך הדבר - האם תיקון שלו יהיה יקר? או שמחליפים אותו?

מהו נפח המנוע וסוג המנוע בנזין/דיזל ?

פורסם

עד חודש יוני שנת 2004 הייצרן הרכיב מסנן כמו בתמונה המצורפת. התמונה הקודמת זה הדגם החדש של המסנן החל מיולי 2004.

אולי הצנורית הזו נשברה ?! נמתין לתשובתו של אורן.

298.jpg

• תוכן חדש...