Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלייה על דוקרנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום עליתי בטעות על דוקרנים מהצד ההפוך. הם מוקמו ביציאה מהחנייה של הרבמד בקרית מוצקין, למי שמכיר.

תמונה להמחשה: http://www.shearim.co.il/uploads/%D7%9E%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9D%20%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%9C%D7%92%D7%99%20001.jpg

בהתחלה חשבתי שפגעתי במדרכה (לפי הרעש), אבל לאחר עצירה התגלו הדוקרנים האלה.

האם יש סיכוי שנגרם נזק? אם לשפוט על פי הנסיעה לאחר מכן, נראה שלא.

רק שמחר לא יתגלו לי הפתעות :?

פורסם

אם לא נהיה לך פנצ'ר באף אחד מהצמיגים יש לך מזל גדול, תן תפילה.

מנגד אני אגיד, איך עושים את הטעות הזו?!

אחרי שאבי עבר תאונת דרכים והיה מספר חודשים על כסא גלגלים הוא לקח נהג שעשה פעם רברס עם הרכב על דוקרנים כאלו,

הוא פיצץ 2 צמיגים אחוריים ב-X5, לא הבין מה קרה והמשיך עם הרברס רק כדי לפוצץ גם את ה-2 הקדמיים......

מיותר לציין שהוא פוטר :lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מנגד אני אגיד, איך עושים את הטעות הזו?!?!?!?!

מה אתה מתפלא?

בערך משו כמו חודש אחרי שקבלתי את הרשיון (לפני שנים רבות רבות) היינו כל המשפוחה באיזה בילוי.

אחרי שכבר התמקמנו לעל האש אחי שולח אותי בבהלה להזיז את האוטו מהר (כשהגענו לא הייתה חניה כמעט) כי הוא היה לצד אדום-לבן.

אז הנה אני רץ,נכנס לאוטו מניע,והוא גם יצא בדרכו אלי,נתתי רברס מכל הלב ישר לתוך חניה (25קמ"ש בערך) והתמקמתי בול במקום.

אה כן,עברתי על שורת דוקרנים עם כל הגלגלים,ואף אחד לא התפנצ'ר - עד היום אין לנו מושג איך זה קרה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם לא נהיה לך פנצ'ר באף אחד מהצמיגים יש לך מזל גדול, תן תפילה.

מנגד אני אגיד, איך עושים את הטעות הזו?!?!?!?!

אחרי שאבי עבר תאונת דרכים והיה מספר חודשים על כסא גלגלים הוא לקח נהג שעשה פעם רברס עם הרכב על דוקרנים כאלו,

הוא פיצץ 2 צמיגים אחוריים ב-X5, לא הבין מה קרה והמשיך עם הרברס רק כדי לפוצץ גם את ה-2 הקדמיים......

מיותר לציין שהוא פוטר :lol:

phpT7T01O.jpg

האור בתמונה זה האור של הפלאש.

פורסם

אצלנו במכללה לפני חצי שנה מיצובישי סופר לנסר עלתה על דוקרנים מהצד הנכון והתפנצ'ר בכל זאת צמיג. כמה בלאגן היה מזה... ועד היום לא יודעים מה קרה שם.

פורסם
phpT7T01O.jpg

האור בתמונה זה האור של הפלאש.

טוב סוף טוב הכל טוב, אבל במידה והיה פנצ'ר אולי היה לך כייס נגד העירייה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לפני שנכנסתי למגרש החנייה, עצרתי כדי לזכות קדימה לרכב אחר, דבר שמזער את מהירותי בכניסה לחנייה וככל הנראה הציל אותי.

פורסם

כשהייתי עובד בסלקום בחוצות המפרץ הייתי נהנה לצפות כל שבוע איך הנהגים מפנצ'רים לעצמם תגלגלים ורבים עם הסבא הזקן ששומר על החניון

פורסם

אולי אין לך פנצ'ר, אבל מאוד סביר שהדוקרן חדר את כל שכבת הגומי עד הרצועות של הצמיג. תבדוק את זה, ואני הייתי מחליף את הצמיג במידה וזה נכון (עדיף מאשר שיתפוצץ לך אח"כ).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מכיר את הדוקרנים האלה הם חצי מפורקים ככה שיכול להיות שעלית טיפה על אחד שעדיין עומד ובגלל זה אין נזק.

איך אפשר לבדוק את זה אבל? לפרק את הג'אנט מהצמיג?

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...