Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 15-20 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך ייעוץ ברכישת רכב עד 15-20 אלף ש"ח.

היה לנו יונדאי אקסנט שנת '96, ולפני כמה חודשים הלך המנוע.

לקחנו אותו למוסך, וכמו שחשבנו, מחיר התיקון היה יקר(יותר מהרכב), כך שכמובן בחרנו לא לתקן.

עכשיו אנחנו רוצים לקנות רכב חדש בתקציב של 15 אלף ש"ח, עם חריגה של עד 20 אלף ש"ח.

אנחנו מחפשים קצת ביד 2 אבל רצינו להתייעץ בפורום בשביל להבין פחות או יותר במה להתמקד.

קודם כל, סוג הרכב עדיין לא ברור.

רצינו לקנות שוב יונדאי אקסנט(כמובן לא '96 ישנה, אלא משהו חדש יותר כמו '04-'05).

אנחנו לא מכירים הרבה סוגים ככה שאין לנו עם מה להתלבט יותר מידי, הגעתי לכאן כדי שאולי תציעו לנו

סוגים שונים של רכבים שיתאימו לנו.

מחפשים רכב אמין, חלקים זולים, טיפולים זולים, וצריכת דלק נמוכה.

איזה סוגים יכולים להתאים חוץ מיונדאי אקסנט?

ושאלה נוספת - כמה ק"מ זה נחשב הרבה מידי?(ביחס לשנים '03-'05)

170 אלף זה הרבה? 150 אלף זה הרבה?

תודה מראש!

פורסם

ממוצע ארצי בערך 17K.

כדי לעזור,צריך לפרט מאט יותר.

1-ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ממוצע ארצי בערך 17K.

כדי לעזור,צריך לפרט מאט יותר.

1-ידני או אוטומט?

ממוצע ארצי של מה?

אוטומט.

אשמח לפרט, אני רק צריך שתכוון אותי טיפה לגבי איזה דברים לפרט.

פורסם

הק"מ.

1-יש לכם את הפונטו ספייס,נסו למצוא רמת איבזור ELX,הרכב חסכוני עם חלפים לא יקרים,לגירסת הSX,יש גיר רובוטי שהוא פחות עדיף מאשר הרציף ב ELX.

2-היונדאי אקסנט שהחליפה את שלכם גם גדולה יותר,בגירסת 5 דלתות היא גם פרקטית,אמינה,אבל לא ממש חסכונית,ממוצע של משפחתית בערך,לכן תלוי לאיזה צריכה אתם מצפים להגיע.

3-דייהטסו YRV,גם כן אמינה,היתרון שלה שתא מטען מאוד נוח להעמסה,אם איני טועה עד 2005 לא היה ABS,צריך לבדוק זאת ברשת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תפרט מעט יותר. אתה חייב תא מטען בתצורת סדאן? יכול להסתפק בפחות? נסיעות עירוניות? בין עירוני?

כעיקרון מה שרשם לך הבחור מעליי (אבל אני לא ממליץ על הדייהטסו הזו. רכב לא נוח גם במושבים וגם במתלים עצמם. וגם, למרות שנסעתי עליו כמה מאות ארוכות של קילומטרים, לא יצא לי למצוא בו תנוחת נהיגה גם סבירה בנוחות וגם כזו שלא תסתיר לי חלק ענק מהדשבורד) ולזה תוסיף יונדאי גטס (בצע חיפוש בפורום, הרכב נטחן מבחינת מידע).

חוץ מזה שלדעתי עד 15K עלייך לחפש רכב כמה שיותר שמור ופחות על הדגם/יצרן. ב-15K לא תמצא רכב חדש ודעתי היא שרכב שטופל ונשמר כמו שצריך, הגם שממותג שנחשב (בצדק או שלא) כבעייתי, יהיה עדיף על פני רכב שלא טופל כלל או טופל בערך רק כשקרה משהו לרכב.

פורסם

איזו עצה ממש טובה,הבן אדם צריך עכשיו רכב ואתה אומר לו לחכות עוד שנה?:shock:

למה אי אפשר למכור רכב שעולה 10K?

פורסם

ב 20K תוכל למצוא פונטו גרנדה יוצאת השכרה שנת 2008 - חבר קנה כזאת לפני שנה (בזמנו שילם 24K) חלקים זולים , ביטוח זול , צריכת דלק נמוכה מאוד , לא מזמן עשה טיפול גדול + בלמים וכל מיני ב 1400 ש''ח , החסרון הוא שהרכב חלש , ואינו אוהב מהירויות גבוהות , אני זוכר שאני נהגתי בו נדלק לי כיתוב SPEED או משו כזה כשהגעתי ל120-130 קמ''ש - לדעתי רכב מושלם לנהג החסכן שאינו מחפש יומרות ספורטיבות .

פורסם
:lol: נדלקה הנורית לא בגלל שהרכב לא בנוי לכזאת מהירות,בפיאט יש אופציה להתראה כשהרכב מגיע למהירות מסוימת שאתה רוצה.

פורסם

רק מציע, ראיתי לא מעט סיטרואן C4 משנתונים 2006-7 ב20 אלף ש"ח ואפילו פחות, ויש סוכנויות שנותנות אפילו תשלומים נוחים ומימון ותנאים כאלה שאולי שווה לבדוק, ראיתי גם פרטיות במצב מצויים ב20 אלף ואני בטוח שאפשר להוריד קצת. אולי משהו ששווה לבדוק אם צריכים רכב משפחתי יחסית. הC4 גם מאובזרת יחסית ושנתון לא ישן מידיי במחיר הזה. אני הייתי בודק.

אפשר לבדוק גם פג'ו 307, אותה רמת מחירים בערך.

• תוכן חדש...