Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב40 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקרון אין לו יותר מדי דרישות,

הוא רוצה שצריכת הדלק תהיה סבירה לקטגורייה,

וחשוב לו שהרכב יהיה בטיחותי ביחס לתקציב. אני מניח שאין הרבה רכבים עם 5 כוכבים במבחני הריסוק בתקציב הזה, אבל לא איזה רכב עם 3 כוכבים במבחני הריסוק.

אין בעיה עם גיר ידני (אם יש משהו בתקציב הזה).

הוא סטודנט, אז צריך רכב אמין ולא יקר מדי לתחזוקה.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אמליץ על מגאן, דיזל או בנזין.

מכיוון שאצלי יש דיזל אני אפרט רק עליה:

צריכת דלק של 5.8 ליטר ל100 ק"מ על פי מחשב דרך לאורך יותר מ10K ק"מ. בנסיעה ממש לא רגועה, בין עירונית לרוב.

על בטיחות אין מה לדבר, 5 כוכבי ENCAP עם 6 כריות אוויר ו ESP.

לי יש את הידנית, אך מכונאים רבים אמרו לי שגם הדגם האוטומטי מוצלח מאוד(בדיזל).

בתקציב הנ"ל יכנסו לו גם דגמי 2009. שיחפש היטב, ובטוח ימצא רכב טוב.

אני את שלי רכשתי עם 269K ק"מ על השעון, כרגע אני עומד על 283K ק"מ, בתקופה קצרה יחסית(מסוף ספטמבר).

במוסך הייתי רק לצורך יישור קו, ולצורך תיקון של הגיר שדפקתי בעצמי.

אין לי מילה רעה על הרכב, נוח, מפנק, ואני מאוד מרוצה ממנו.

הדבר היחיד שמציק לי ברכב זה שנשרפה לי נורה ובשביל להחליף אותה צריך להיות גניקולוג שוויצרי.

*שים לב, רבים טוענים שבמגאן לא מומלץ להתקרב לדגמים שלפני 2007. אצלי היא 2007 ואני מבסוט.

חבר שהיה בעלים של 2004 1.6 אוטומטית כל הזמן התלונן לי על תקלות חשמל.

פורסם
אני אמליץ על מגאן, דיזל או בנזין.

מכיוון שאצלי יש דיזל אני אפרט רק עליה:

צריכת דלק של 5.8 ליטר ל100 ק"מ על פי מחשב דרך לאורך יותר מ10K ק"מ. בנסיעה ממש לא רגועה, בין עירונית לרוב.

על בטיחות אין מה לדבר, 5 כוכבי ENCAP עם 6 כריות אוויר ו ESP.

לי יש את הידנית, אך מכונאים רבים אמרו לי שגם הדגם האוטומטי מוצלח מאוד(בדיזל).

בתקציב הנ"ל יכנסו לו גם דגמי 2009. שיחפש היטב, ובטוח ימצא רכב טוב.

אני את שלי רכשתי עם 269K ק"מ על השעון, כרגע אני עומד על 283K ק"מ, בתקופה קצרה יחסית(מסוף ספטמבר).

במוסך הייתי רק לצורך יישור קו, ולצורך תיקון של הגיר שדפקתי בעצמי.

אין לי מילה רעה על הרכב, נוח, מפנק, ואני מאוד מרוצה ממנו.

הדבר היחיד שמציק לי ברכב זה שנשרפה לי נורה ובשביל להחליף אותה צריך להיות גניקולוג שוויצרי.

*שים לב, רבים טוענים שבמגאן לא מומלץ להתקרב לדגמים שלפני 2007. אצלי היא 2007 ואני מבסוט.

חבר שהיה בעלים של 2004 1.6 אוטומטית כל הזמן התלונן לי על תקלות חשמל.

תודה רבה על החוות דעת , זה הרכב שהיית קונה בתקציב שלי ? תמיד יש שמועות שיש בעיה בגיר האוטומטי של רנו :/ זה נכון?

פורסם

זה הרכב שקניתי בתקציב הרבה יותר נמוך משלך, אם היה לי את התקציב שלך הייתי מתקדם בשנתון, או משאיר חסכון ליום שחור.

נאמר לי שהגיר האוטומטי בדגם הDCI הוא שונה מה גיר שבבנזין, נחכה למומחים שיגידו.

אצלי יש ידנית.

אם אתה מחפש רכב מרווח וגדול מצד אחד, ומאוד חסכוני מצד שני, זה הרכב.

פורסם
זה הרכב שקניתי בתקציב הרבה יותר נמוך משלך, אם היה לי את התקציב שלך הייתי מתקדם בשנתון, או משאיר חסכון ליום שחור.

נאמר לי שהגיר האוטומטי בדגם הDCI הוא שונה מה גיר שבבנזין, נחכה למומחים שיגידו.

אצלי יש ידנית.

אם אתה מחפש רכב מרווח וגדול מצד אחד, ומאוד חסכוני מצד שני, זה הרכב.

תגיד אחי , אתה לא מרגיש שהרכב קצת עצל ?

פורסם

צריך להתרגל לזה שלרכב יש רק 85 כ"ס, אני ירדתי מ140.

עם הזמן מתרגלים לטווחי יעילות הטורבו ואז גם אפשר לבצע עקיפות ללא חשש. בהתחלה לקח לי זמן להתרגל לזה.

פורסם

לא הייתי אומר שהמגאן dci עצלה,יש לה מספיק כוח וצריכת דלק מרשימה של 1/20.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא הייתי אומר שהמגאן dci עצלה,יש לה מספיק כוח וצריכת דלק מרשימה של 1/20.

שים לב שזו המגאן DCI מהדור הקודם.

הדור הנוכחי אכן סוחב יפה מאוד, יותר טוב ממשפחתיות 1.6 לדעתי.

מגאן DCI מהדור הקודם עם מנוע 1.5 DCI, זכתה ל80 או 85 כ"ס.

את האמת שנהגתי על אחת כזאת (אצל מישהו שהוא חבר פורום, לא LESLES), ולרכב יש כוח. סוחב יפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

האשכול הזה די מת.

אני הצעתי לו ניסאן אלמרה או פורד פוקוס בגזרת המשפחתיות. הוא מתלהב מסיביק.

הצעתי לו גם קיה סיד או יונדאי i30 בחריגה, אבל הבחור מתנגד קשות לקוריאניות, אולי כאן יצליחו להוציא אותו מהבור שהוא נמצא בו.

פורסם

מישהו?

פורסם

הונדה ג'אז ידנית.

יפנית, מרווחת, אמינה וחסכונית.

היא קצת נדירה אבל מעקב צמוד לכמה ימים ביד 2 ואני בטוח שתמצאו משהו.

ניסאן נוט הגיעה רק באוטומט אבל גם היא תוכל לשמש משפחה ולהיות חסכונית (פחות מהג'אז) ואמינה.

פורסם

השאלה איזו ג'אז הוא יקבל במסגרת התקציב שלו? האם יצליח לקבל שנתון מתקדם יחסית או אחת ישנה?

ניסאן נוט גם כן לא רעה, אופציה טובה.

פורסם

ג'אז תהיה מ-2007.

אם כבר נזכרתי בניסאן אז אפשר לבדוק את האלמרה ואולי בחריגה קלה את הטידה וגם כן בחריגה סוזוקי SX4.

• תוכן חדש...