Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב40 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'אז תהיה מ-2007.

אם כבר נזכרתי בניסאן אז אפשר לבדוק את האלמרה ואולי בחריגה קלה את הטידה וגם כן בחריגה סוזוקי SX4.

תודה רבה על העצה מייק , יש סיבה ספציפית למה הכיוון שלך דווקא לניסן ? רציתי כל כך להביא את האלמרה ואז ראיתי שהיא מאוד פשוטה בסלון וגם חבר כבעל לשעבר של אחת אמר שהיא בולעת דלק יחסית למתחרות המשפחתיןת שלה אז שיניתי את דעתי להונדה

פורסם

אין סיבה מיוחדת חוץ מזה שהאלמרה לא זכתה למספיק הערכה בארץ ולכן זולה ביחס למתחרות.

הטידה היא לא בדיוק משפחתית וסובלת מעיצוב בעייתי ולכן גם עליה הישראלים לא התנפלו והמחיר לא בשמים.

פורסם
אין סיבה מיוחדת חוץ מזה שהאלמרה לא זכתה למספיק הערכה בארץ ולכן זולה ביחס למתחרות.

הטידה היא לא בדיוק משפחתית וסובלת מעיצוב בעייתי ולכן גם עליה הישראלים לא התנפלו והמחיר לא בשמים.

אני כמעט נעול על ההונדה סיויק 2005-2006 לדעתך הבחירה בסדר ?

פורסם

לדעתי יש אפשרויות עדיפות.

אפשר לקנות רכב חדש בכמה שנים מההונדה הזאת ובשנתונים האלה היא כבר הרגישה מאוד מיושנת לעומת המתחרות.

אפשר לנסות ולבדוק אם קיה סיד תתאים לתקציב, רכב מעולה.

פורסם
לדעתי יש אפשרויות עדיפות.

אפשר לקנות רכב חדש בכמה שנים מההונדה הזאת ובשנתונים האלה היא כבר הרגישה מאוד מיושנת לעומת המתחרות.

אפשר לנסות ולבדוק אם קיה סיד תתאים לתקציב, רכב מעולה.

את האמת שאני לא אוהב רכבים קוריאנים והם בעדיפות אחרונה שלי . אולי עוד משהו??

פורסם

כפי שהסברתי לך הקיה הזאת עומדת בסטנדרטים גבוהים יחסית, ולהבדיל מרוב המכוניות הללו היא מיוצרת בסלובקיה, והi30 מיוצרת בצ'כיה.

מייק יוכל להעיד מהניסיון שלו עם הI30 שלו שחולקת הרבה מכלולים משותפים עם הסיד.

על הניסיון שלי עם יונדאי אתה יודע. רכב עם היסטוריית השכרה, אמינות מופתית. טיפולים ודלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נתתי גם המלצות ליפניות באותו תקציב שעדיין עדיפות על הסיויוק המיושנת שאתה רוצה לקנות.

אם הסמל זה מה שעושה לך את זה כבר מדובר במשהו אחר.

• תוכן חדש...