Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאריס ידנית עולה 90K, בלי הנחות, קצת יותר מאובזרת וגימור קצת יותר טוב מהסוויפט הידנית. 10K יותר. שווה? לא לי. חוץ מזה שמתחילים אצלי כל מיני רעשים לא מוסברים מהפלסטיקה, אחרי 9 חודשים אני מבסוט מהסוויפט שלי.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אין היל הולד.

בעליות של טבריה על הילוך שני- שלישי המחשב מראה לי 1:7. בירידות בולם עם המנוע על שלישי- רביעי בלי לבזבז דלק, בערך 1:30. אני מניח שהצריכה היא איפשהו באזור הממוצעי

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הסתכלתי הרגע שוב על המפרט של הסוויפט באתר של סוזוקי וגיליתי שני דברים מעניינים:

1. חלונות חשמל - במפרט כרגע מופיעים 4 חלונות חשמל לכל הדגמים. ממה שזכור לי בדגם ה GLS היו רק שניים לפני 2014.

2. hill hold קיים לדגמים האוטומטיים. מה שמביא אותי לשאלה - מה צריך hill hold בגיר אוטומט רגיל?

פורסם

הסוויפט עברה איזה מיני רענון.

פנסי הערפל הקדמיים קיבלו עיטור ניקל, יש חישוקים חדשים וגם עיצוב הטאסות חדש.

לא הספקתי להתעמק בשינויים נוספים.

• תוכן חדש...