Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ויכוח אם חברת הביטוח על המחירון שהיה אז בנוגע לפולסווגאו גולף 2007 חבילת ג׳נריישן ..

אולי מישהו יודע במקרה או המחירון או שיש לו במקרה את המחירון ויכול להגיד לי..

ממש תודה...

פורסם

יש לי את המחירון האמור, אבל תתן פרטים מדוייקים של הדגם: נפח מנוע, תיבת הילוכים וכו'

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי ראשית כל תודה רבה !

הדגם פולסווגאן גולף 2007 חבילת ג'נירשיין נפח מנוע 1.6 אוטומט, צבע מטאלי כסף,

יד שניה 107,000 ק"מ

פורסם

אודה אם למישהו יש את המחירון של לוי יצחק לדצמבר 2011 ויכול להגיד לי את המחירון של פולסווגאן גולף לפי המחירון

הדגם הינו גולף 2007 מנוע 1.6 חבילת ג'נריישין עם תוספות של צבע מטאלי יד שנייה 107,000 ק"מ

המון תודה למי שיש..

גלעד

פורסם

לפי מחירון דצמבר 2011 מחיר הבסיס של הרכב היה: 68,000 ש"ח. רמת גימור ג'נריישן מוסיפה 11%. ק"מ מוריד 2%. צבע מטאלי לא מוסיף כסף. סה"כ מחירון משוקלל של הרכב 74,120 ש"ח

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...