Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
uploadfromtaptalk1392040172601.jpg נדלקת לפעמים, נראה לי קשור לגיר. כי שאני על הילוך לא מתאים היא נדלקת ונכבת אחרי רבע שעה תלוי בקריזה. טיוטה .יאריס שנת אלפיים גיר חצי אוטומט
פורסם

אני לא מכיר את הנורה ומשמעותה, אבל נראה שהיא מבשרת על בעייה בקלאצ' או במנגנון הרובוט. יש להתחבר לסורק תקלות ולקרוא את קוד התקלה, האם היא מסמלת התחממות, מחסור בנוזל הידראולי, קלאצ' לקראת סוף חייו או כל תקלה אחרת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יש לך ספר רכב מן הסתם מפורט שם מה זה אומר.

פורסם

היתי אתמול בשני מוסכים עשו לי בדיקת מחשב ולא עלו מה הבעיה אז לא שילמתי הלכתי לטיוטה קיבלתי הצעת מחיר הם רוצים על זה 300 שקל לפני מעמ רק בדיקה . הפכתי היום את האינטרנט לא מצאתי מה שקשור למנורה הזאת זה רק מי שהיה לו יאריס או שיכול להפנות אותי לאתר ששם יש את הספר של האוטו כי אני לא מצאתי .. ולא בא לי לשלם 300 שקל + ולדעת שזה סתם משו

פורסם

התקשר לשירות הלקוחות של היבואן, בד"כ יש להם מלאי של ספרי רכב שהם שולחים בחינם לכל דורש (לפחות בלובינסקי זה כך).

פורסם
התקשר לשירות הלקוחות של היבואן, בד"כ יש להם מלאי של ספרי רכב שהם שולחים בחינם לכל דורש (לפחות בלובינסקי זה כך).

אני אתקשר אליהם יום ראשון. מקווה שיש להם את הספר משנת 2000.

פורסם

אחרי שפירסמתי תמונה חלק אמרו לי שזה בעיית גיר. דיברתי עם מישהו שקצת מבין הוא אישר שיש לי בעיה של גיר אבל אני לא יודע אם זה גיר או קלאצ' מה שקורה בעצם זה שהאוטו בעליות לא סוחב יותר מ40 . בין הילוך ראשון לשני הוא קצת רועד . ולפעמים שאני מעביר הילוך הוא כאילו נותן גז על ריק לכמה שניות ואז מכניס את ההילוך וגם אז לאט שכזה ובקושי . זה כל התסמינים שאני יכול לפרט. שאלתי היא האם זה נראה לכם גיר או קלאצ' . כמה עלות תיקון . ואם יש מקום להמליץ .. יש לציין שבמישור שאני בעיר אחרת או בין עירוני האוטו פצצה נוסע חלק המנורה גם לא נדלקת . והאוטו סוחב 120.130 חופשי. טנקס על העזרה !

• תוכן חדש...