Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניין האבא, אין צורך להתרגש.

שקניתי את ה206 כולם במשפחה הרימו גבה, מה פתאום צרפתית ועוד מסוכנות טרייד אין, השתגעת אמרו לי.

באותה תקופה אחי קנה פולו מיד פרטית באותו השנתון ואפשר להגיד שהוא כבר הוציא עלייה הרבה יותר ממה שהרכב שלי עלה לי.

שלא נדבר על השיחות המשפחתיות ששואלים אותי אם הפיזו עדיין נוסעת.

דבר אחד יש טוב בזה, המחירון הישראלי של המכוניות האלו ביד שנייה פשוט תענוג, אתה קונה אחלה רכב שפשוט לא מוערך באחלה מחיר.

אז מה אכפת לך, שימשיכו להגיד שאלו רכבים לא אמינים/נוחים/חרטות אחרות ופשוט תהנה ממחירון נמוך.8)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צריך להחליף אבא.:-D

אבא שלי עבד בחברה איטלקית משנת 76 ואת כל שנות ה80/90 העברנו על פיאטים עם ארגז עד תחילת 2000 עם קבלת ברלינגו עם אין סוף תקלות.

כשבצבא חיפשתי רכב וראינו 30 פיאסטות הרכב הראשון שלי הייתה Y10 עם תמיכה מלאה מצידו...תראו לי אבא שדוחף לאיטלקי!

בכל מקרה תתחדש,הרכב נראה שגעון.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...