Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם לכולם,

כנאמר בכותרת, נמאס לנו בבית לשלם הרבה כסף ליס בשביל שידורים חוזרים, והמון המון סרטים וסדרות שאנו כלל לא צופים בהם. הוט לא יותר טוב וגם השירות שלהם פחות טוב ממה שחברים מספרים (פה כדאי לציין שאין טענות נגד יס ולשירות לא טוב. כשהיינו צריכים שירות היה מענה טוב גם בטלפון וגם הטכנאי יכל להגיע מהר למדי. ככה שמבחינת שירות אין בעיה!).

אבל המחיר שאנחנו משלמים כל חודש הוא מאוד גבוה וכדי לקבל את מעט התכנים שאנחנו כן צופים צריך לשלם על עוד הרבה ערוצים שאנחנו לא רוצים. מכאן השאלה של מה ניתן לעשות?

חשוב להבהיר- אין מניעה מלשלם על שירות. אנחנו לא מחפשים למצוא הכל בחינם, בצורה פיראטית, או לא פיראטית. אין בעיה לשלם.

שמעתי על אופצייה של ממיר אינטרנטי. אבל כל מידע שמצאתי על זה היה נכון, במקרה הטוב, ללפני למעלה משנה. במקרה הפחות הטוב ללפני יותר משנתיים. אולי משהו התחדש?

עוד דבר חשוב- אין לנו צורך בתרגום לעברית, מקסימום לרוסית. ההורים מדברים רוסית ולכן אין להם צורך בעברית כלל ואילו אני ואחי מבינים היטב אנגלית, כולל בלקרוא תרגום.

אשמח לעצות ומה לעשות, תודה רבה וסוף שבוע טוב!

פורסם

לדעתי הכי טוב לא להיות בהוט ולא להיות ביס. יש הכל באינטרנט בחינם ומתי שאתה רוצה, ולא מתי שחברת הכבלים מחליטה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הפיתרון שלי:

נטפליקס - סרטים וסדרות טיפה ישנות יותר (עונה אחורה). יש גם אחלה תוכן לילדים באנגלית.

הולו - סדרות יום אחרי שידור בארהב וסרטים קלאסים , אבל עם פרסומות.

כל אחד מהם 8 דולר לחודש.

Unblock-us.com שירות שמאפשר להשתמש בשני שירותים הקודמים בארץ. 5 דולר לחודש

כל זה רץ על אפל טיוי (שנותן אחלה יתרונות אם יש לך אייפון או אייפד) במחיר 550 ש״ח

בשביל תוכן ישראלי ממיר dvbt לערוץ 2 , 10 ו1 בין 200 ל600 שח

השאר - מוריד וממיר אוטומטית לאייטיונס וצופה דרך האפל טיוי בעזרת smart converter pro 2. זה דואג להכל מהתקצירים, תמונות , כתוביות והאייטיונס דואג לסמן מה ראית ומה לא ולסדר לך את זה לפרקים ועונות כראוי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל תודה לכולם! אני בהחלט אברר לגבי כל מה שכתבתם!

ליביו, האפל טיוי הזה זה המחיר לחודש? או שזה חד פעמי! ומה לגבי dvbt?

ואין לי אף אחד במשפחה עם איפון או אייפד- כולם על אנדרויד.

לגבי צלחת לוין- כבר ביררנו והעניין הוא שהמחיר לא באמת נמוך יותר ממה שאנחנו משלמים היום ליס. וזה נכון לתקופה לא קצרה בכלל. כל רעיון המעבר הוא לחסוך כסף ולא פשוט להעביר אותו לחברה אחרת (כמו שאמרתי, בעיות שירות או משהו כזה לא קיימות ולכן כדאיות המעבר, לפחות מבחינתנו, היא בשביל להוריד את המחיר.

שוב תודה לכולם!

פורסם

העלות לארבעה לוויינים כולל ממיר והתקנה, בסביבות 3000 ש"ח לחודש. תחזוקה שוטפת כמעט לא קיימת אם אתה עושה הכל באופן חוקי.

לאחר שנה אתה מחזיר את העלות של יס ולא משלם יותר.

התוכן כמובן גבוה בהרבה ואיכותי בהרבה (מבחינת איכות השידור).

יש עשרות ערוצי HD (לא דחוסים בניגוד ליס) ויש אפילו ערוצי 3D.

פורסם (נערך)

3000 שקל לחודש? זה עבור ההתקנה? כשאנחנו בדקנו את זה המחיר היה בערך 6 אלף שקל ללויין אחד. ואז הוסיפו עוד כמה דברי ויצא שההחזרה תוחזר אחרי קרוב ל3 שנים.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

פורסם

המחיר של הDVBT והאפלTV הוא חד פעמי מן הסתם - זו חומרה שאח״כ השימוש בה הוא בחינם.

אם היו לך מכשירי אפל - בכלל הבונוס מהאפל טיוי היה יותר גדול, אבל בכלליות - יחסית למה שהוא עולה - הוא עדיין נותן אחלה תמורה ובמחיר הזה זה רק קופסאות סיניות זולות כתחליף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין מה לחפש עם הצלחות לווין האלה, חברה של אמא שלי התקינה את זה וזה סתם שטויות.

זה לא תואם את שעות השידורים בארץ, אתה קולט ערוצים מוזרים וזה בכלל לא נוח.

פורסם (נערך)

התכוונתי ל 3000 ש"ח באופן חד פעמי ול4 חודשי, מצטער על הטעות.

צלחת לווין לא מתאימה לא כל סוגי האנשים.

מיש אין לו ידע טכני יתקשה להוציא מזה את המיטב.

לפני כמה חודשים האבא של החברה התקין אצלם ממיר+ 4 לוויינים בעלות של 2700 שקל חד פעמי. אם אתה חובב ספורט וסדרות ואתה יודע אנגלית זה יכול להיות מושלם. לא מומלץ למי שמחפש בעיקר תוכן לילדים או תוכן ישראלי.

אני לא יכול להמליץ לך על המתקין ההוא. העבודה שלו לא הייתה מקצועית והייתי צריך להעדר באינטרנט כדי לסדר כמה דברים טיפשיים שעשה.

לא יודע איפה הציעו לך ממיר עם לווין אחד ב 6000 שקל. הייתי ממליץ לך לקרוא על זה באינטרנט, יש פורומים יעודיים לנושא.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם

אין כמו טורנטים.

יש דיי הרבה אתרים שאפשר להרישם אליהם ולקבל באימייל או RSS עדכונים כל פעם שיוצא פרק בסדרות שבחרת,

ואז אתה נכנס ל the pirate bay, מוריד ורואה מתי שנוח לך.

סדרות וותיקות טובות שלא יצא לך לראות מההתחלה אף פעם? פשוט מוריד עונות שלמות ועושה השלמות.

בקשר לסרטים שאתה לא רואה בקולנוע, תקרא באתרים שמביאים ביקורות על סרטים חדשים, או שתשמע עליהם מחברים, תעשה רשימה שלהם וכל כמה זמן תבדוק אם הם הגיעו לטורנטים כבר ותוריד.

לי אישית יש לי תיקיה שאני לא מצליח לעמוד בקצב שלה של סדרות וסרטים שאני מחכה לראות.

הדבר שהכי לא נוח בסיפור הזה זה דווקא ערוצים 22 ו10, צריך לראות את התוכניות שלהם באיכות נוראית של צפייה ישירה וקשה לדעת מתי היה פרק חדש כי אין להם RSS או עדכונים כלשהם, צריך לזכור..

גם בקשר לכתוביות אין שום בעיה, הנגן BS Player אומנם חרא נגן אבל פותח הכל ואיך שנכנסים לסרט/פרק הוא מביא לך אוטומטית רשימה של כתוביות בשפה שלך עם כפתור הורדה.

יש לי ממיר של יס כי אני עוד גר אצל ההורים אבל אני משתמש בו כל כך מעט שאין מצב שלעצמי אני אקנה כזה. גם לא עידן+ ואז לא צריך לשלם אגרה אפילו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני כמוך עשיתי עכשיו מהלך דומה והתנתקתי מיס. התחושוצ שלי לגביהם ולגבי הוט זהות לאלו שאתה ציינת

כרגע מוריד סרטים וסדרות ללפטופ, מחבר אותו בכבל hdmi לטלוויזיה וצופה. יש רק טלוויזיה אחת בבית.

צלחת לווין יש לדודה שלי, אישה מבוגרת שדוברת רק רוסית. בשבילה מאות ערוצים ברוסית זה מספיק בשבילי אין תוכן בכלל.

כעיקרון אני רואה טלוויזיה אולי שעתיים ביום באמצע שבוע ועוד קצת בסופש. בשביל השעות האלו לא מוכן לשלם ליס 260₪ בחודש.

המעבר הזה הוא הרבה הרבה פחות נוח אבל בשביל לחסוך 3000 שח בשנה אני מוכן.

חברה שלי אגב אומרת שעוד חודשיים אני נשבר.

נחכה ונראה...

פורסם

לוויין לא מתאים לכולם. מי שדובר ערבית ורוסית למשל זה מתאים.( מלא ערוצים בשפת אם שלהם)

גם למי שדובר אנגלית? מבחר ערוצי הלוויין די מוגבל -הטובים באמת? צריך שיתוף. (מדע ספורט סרטים איכותיים וכד')

אני עשיתי דבר פשוט, לפני כמה שנים התנתקתי מיס-מאוד מרוצה מהמהלך הזה מעבר לחסכון של אלפי שקלים.

חיברתי ממירים לויינים לנקודות של יס (עלים 300 ש"ח אחד בערך אפילו פחות) רואה את ערוצי עידן וזה מספיק לי.

שאר הדברים יש לי בסטרימר -סרטים, סדרות,ספורט, הופעות חיות. מה שאני צריך, יש לי זמין מתי שרק שנוח לי.

• תוכן חדש...