Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה שוב נוגע בתפל ולא בעיקר. אני מסכים אתך לגבי כל מה שרשמת על התנהגות בציבור. יחד עם זאת, ראה הודעתו של "לירוי1". זה שאתה בוחר להיות תמים זה יפה. אני בוחר להאמין שהאנשים כאמורים לאכוף את הדברים הללו הם אנשים. כלומר, כלל לא חפים מטעויות ומערבוב רגשות עם עבודה. לדעתי, חייב להיות איזה שהוא מנגנון ריסון. למשל, צילום (כמו באכיפת חנייה).

אז לפי הגישה לך לא צריך שוטרים כי גם הם נגועים היותם בני אדם מטעויות ורגשות עבודה אז אפשר לוותר ולא צריך בכלל שוטרים שאמורים לאכוף את החוק.

מנגנון הריסון הינו בית המשפט, תפקידו להכריע בנושאים אלה , אדם שרשם את הדוח יצטרך להגיע ולתת עדות.

אתה חושב שמי שנותן דוח לא לוקח זאת בחשבון?

ותתפלא גם אדם שחותך אותך בפרעות בכביש אתה רשאי להגיש תלונה במשטרה , אם יתייחסו לתלונה ברצינות זה כבר סיפור אחר.

כל אדם רשאי להגיש תלונה על כל דבר , אבל הוא צריך להוכיח את דבריו בתחנת משטרה או בבית המשפט (אם זה מגיע).

לגבי צילום זה לא רלוונטי ,הסיבה לכך ,אתה רואה אדם נרצח ואין לך צילום אז זה הופך את עדותך לפחות אמינה?

כמובן שלא....

שוטר שרואה אותך מבצע עברה, אין צילום של עברה , אז הוא לא רשאי לתת לך דוח? כמובן שלא...

בשביל זה יש בתי משפט ופותח השרשור יכול להגיש בקשה למשפט ולהוכיח את חפותו

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אז לפי הגישה לך לא צריך שוטרים כי גם הם נגועים היותם בני אדם מטעויות ורגשות עבודה אז אפשר לוותר ולא צריך בכלל שוטרים שאמורים לאכוף את החוק.

מנגנון הריסון הינו בית המשפט, תפקידו להכריע בנושאים אלה , אדם שרשם את הדוח יצטרך להגיע ולתת עדות.

אתה חושב שמי שנותן דוח לא לוקח זאת בחשבון?

ותתפלא גם אדם שחותך אותך בפרעות בכביש אתה רשאי להגיש תלונה במשטרה , אם יתייחסו לתלונה ברצינות זה כבר סיפור אחר.

כל אדם רשאי להגיש תלונה על כל דבר , אבל הוא צריך להוכיח את דבריו בתחנת משטרה או בבית המשפט (אם זה מגיע).

לגבי צילום זה לא רלוונטי ,הסיבה לכך ,אתה רואה אדם נרצח ואין לך צילום אז זה הופך את עדותך לפחות אמינה?

כמובן שלא....

שוטר שרואה אותך מבצע עברה, אין צילום של עברה , אז הוא לא רשאי לתת לך דוח? כמובן שלא...

בשביל זה יש בתי משפט ופותח השרשור יכול להגיש בקשה למשפט ולהוכיח את חפותו

אז זהו שלא. במדינת ישראל אדם אינו אשם עד שלא הוכחה אשמתו. אדם לא אמור להוכיח שאינו אשם, אלא התביעה אמורה להוכיח שהאדם כן אשם.

ורק במשפטי תעבורה זה עובד בשיטה הלקויה של מילה של שוטר שווה יותר (וזה אפילו לא שוטר, זה פקח או איזה נאמן איכות סביבה). המקום היחיד בו אדם נענש ללא הוכחה מצוקה, אלא מילה של אדם אחר. בעיניי זה פסול.

אני שוב אומר. תפסיק לנתח אותי וחפש את המקרה של לירוי. אתה תראה דוגמה למה שמטריד אותי במערכת המשפט שלנו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

TAMIR2000 - חבר, אתה קצת נסחף, אתה יצאת בהחלטה שפותח השרשור אשם, אוליי אתה יודע את זה ממקור ראשון, אך אני לא.

הערה שנייה - לא כל אדם ששומע מוזיקה בעוצמה גבוהה ברכבו הוא "ילד" שחושב שנהיגה עם מערכת בשיא הווליום עושה אותו "מגניב" - זה שאתה לא נהנה מזה, לא הופך את כל השאר לפושעים ועבריינים (סתם נקודה למחשבה).

סתם דוגמא שתבין מה מנסים להסביר לך - תתאר לך שאתה מקבל בדואר הודעה בדבר קנס ושלילת רישיון הנהיגה שלך על מהירות (ובהתאם לחוקים החדשים), השוטר לא באמת יכול להוכיח שנסעת מהר, אבל נדמה לו שמהירות נסיעתך חרגה מהמירות המותרת בלפחות 50 קמ"ש.

אתה גם כנראה מעולם לא נתקלת בהאשמת שווא, שהתחושה כשאתה מואשם במשהו שאינך ביצעת אותו גורמת, וזה בלשון המעטה, לתחושת חוסר נוחות וחוסר אונים.

לפותח השרשור, נסה לברר ע"י מי נרשם הדו"ח ומה היה רשום בו, בנוסף, הייתי בודק מה הם הסעיפים שבגינם ניתן להגיש בקשה לביטול - ומגיש אותה.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם
לפי דעתי טוב שיש אכיפה בנושא,תסלח לי רכב נועד להגיע ממקום א למקום ב ,לא להיות דיסקו נייד.

לא מבין את "הילדים" שחושבים שנהיגה אם מערכת בשיא הווליום עושה אותם יותר "מגניבים".

תסלח לי אבל אם אתה לא מתחשב בסביבה אז למה אתה מצפה שיתחשבו בך ? (אתה מפריע לאנשים א המוזיקה הרועשת שלך ,אז הם יפריעו לך בכיס שלך).

כשאני בבית שלי בשעה 21:00 עושה מסיבה על הגג עם 35 רמקולים שפועלים בשיא העוצמה למישהו יש את הזכות להגיד לי לכבות / להנמיך / לקנוס אותי?

לפי הידוע לי עד השעה 23:00 מותר להשמיעה מוזיקה בעוצמה גבוהה.

(חו״ח לא באמת, זה רק להמחשה)

פורסם

כן,כבר קרה לי שב9 וחצי הגיע פקח של העירייה ואיים לקנוס, מסתבר שעל פי חוק עזר עירוני אסור להשמיע באיזור מגורים מוזיקה ממערכת הגברה, בדגש על ההגברה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
TAMIR2000 - חבר, אתה קצת נסחף, אתה יצאת בהחלטה שפותח השרשור אשם, אוליי אתה יודע את זה ממקור ראשון, אך אני לא.

הערה שנייה - לא כל אדם ששומע מוזיקה בעוצמה גבוהה ברכבו הוא "ילד" שחושב שנהיגה עם מערכת בשיא הווליום עושה אותו "מגניב" - זה שאתה לא נהנה מזה, לא הופך את כל השאר לפושעים ועבריינים (סתם נקודה למחשבה).

סתם דוגמא שתבין מה מנסים להסביר לך - תתאר לך שאתה מקבל בדואר הודעה בדבר קנס ושלילת רישיון הנהיגה שלך על מהירות (ובהתאם לחוקים החדשים), השוטר לא באמת יכול להוכיח שנסעת מהר, אבל נדמה לו שמהירות נסיעתך חרגה מהמירות המותרת בלפחות 50 קמ"ש.

אתה גם כנראה מעולם לא נתקלת בהאשמת שווא, שהתחושה כשאתה מואשם במשהו שאינך ביצעת אותו גורמת, וזה בלשון המעטה, לתחושת חוסר נוחות וחוסר אונים.

לפותח השרשור, נסה לברר ע"י מי נרשם הדו"ח ומה היה רשום בו, בנוסף, הייתי בודק מה הם הסעיפים שבגינם ניתן להגיש בקשה לביטול - ומגיש אותה.

לקחת לי את המילים מהפה ואני אבדוק מה הסעיפים, תודה

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

גילוי נאות:

יש ברשותי מערכת רצינית ברכב אני אשמח לעלות לכם תמונות.

אבל אני לא נוסע ברחובות בשיא העצמה כך כל עולם צריך לשמוע אותי. (משמש בעיקר למפגשים של הפורום)

כמו שאמרתי פותח השרשור יכול לגשת ולבקש משפט,או לשלם את הקנס.

כשאני בבית שלי בשעה 21:00 עושה מסיבה על הגג עם 35 רמקולים שפועלים בשיא העוצמה למישהו יש את הזכות להגיד לי לכבות / להנמיך / לקנוס אותי?

לפי הידוע לי עד השעה 23:00 מותר להשמיעה מוזיקה בעוצמה גבוהה.

(חו״ח לא באמת, זה רק להמחשה)

אז זהו שכן אפשר לרשום לך דוח מאוד יפה לפי חוקי עזר.

אין מה לעשות מילה שלך כמי שקיבל את דוח לא רלוונטית כאשר מולך עומד שוטר וטוב שכך. אני מניח שאתה מבין למה?

פורסם

אין מה לעשות מילה שלך כמי שקיבל את דוח לא רלוונטית כאשר מולך עומד שוטר וטוב שכך. אני מניח שאתה מבין למה?

כשתחתוף דו"ח לא מוצדק ותפתח פה על זה שרשור ותרשום משהו בנוסח "איך הפסדתי, הרי זאת הייתה מילה שלי כנגד המילה שלו?" - נדאג להזכיר לך למה:lol:

פורסם

עד כמה שזכור לי פעם ה"מדווח" היה צריך לדווח מס' רכב, יצרן וצבע (בדומה למה שממלאים שוטרים ופקחי חנייה), ככה שבד"כ טעות במספר תגרום לדו"ח שלא תואם לפרטי הרשיון של הרכב ואז יבוטל.

לגבי טפילת אשמה, עד כמה שזכור לי אין כל כך מנגנוני סינון (גם כן בדומה למשטרה ולפקחי חנייה) למנוע טפילת אשמה.

כמובן לקחת את המידע בערבון מוגבל, שכן הפעם האחרונה שהתעדכנתי בנושא הייתה לפני יותר מעשור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנתיים 13 שנה בלי דוח אחד טפו טפו טפו.... :)

מה שבטוח כאשר אני אקבל דוח על עברה,דבר אחרון שאני יעשה זה לבקש רחמים ולנסות לקבל חיזוק שהמערכת החוק בישראל עקומה שכולם טועים רק אני צודק.

בשביל זה יש לי מצלמה ברכב.

אם הדוח היה מוצדק בטח ובטח אני לא אבכה ויקבל את קנס כמו גבר,כמו שידעתי לעבור על החוק צריך להיות גבר ולשאת בתוצאות.

אם הדוח לא היה מוצדק ויש לי הוכחות מצולמות ,אני אגש למשפט.

במקרה שאני יפסיד למרות שאני בטוח בצדקתי,אני יבלע את הגלולה המרה.

אבל לא יבוא ויבכה לחברי הפורום כדי לקבל חיזוק שעולם דפוק.

לא אומר שפותח השרשור נסע במוזיקה רועשת (רק הוא יודע את האמת),אבל מי שם פס על הציבור אז מה הוא מצפה לקבל?

נזיפה ? ברור שקנס כי שם הכי כואב.

בוא נגיד כך שפותח השרשור למד את הלקח וקיבל שיעור לחיים (במעטפת של קנס).

הוא יחשוב פעמיים האם לנסוע במקסימום ווליום. (רק אם הוא באמת ביצע את העברה).

פורסם

ברור לך שעניין הווליום זה עניין סובייקטיבי?

מהירות חריגה היא אובייקטיבית, לעבור צומת ברמזור אדום - זו פעולה אובייקטיבית.

להתלונן על רעש - סובייקטיבי לחלוטין - זאת הבעיה, לא משהו אחר, אם למשל, לאדם שרשם את הדו"ח היה מד דציבל, ואם למשל החוק מתיר עוצמה מירבית של 90DB במרחק של 5 מטר מהרכב, והעוצמה שנמדדה הייתה 90DB במרחק של 10 מטר - הרי שפה היה מדובר על עבירה אובייקטיבים (עם קריטריונים ברורים וקשיחים).

פורסם

לא צומת שמשון אלא צומת המשחררים שמשון בבאר שבע, שזה יוצא ליד האצטדיון העירוני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ברור לך שעניין הווליום זה עניין סובייקטיבי?

מהירות חריגה היא אובייקטיבית, לעבור צומת ברמזור אדום - זו פעולה אובייקטיבית.

להתלונן על רעש - סובייקטיבי לחלוטין - זאת הבעיה, לא משהו אחר, אם למשל, לאדם שרשם את הדו"ח היה מד דציבל, ואם למשל החוק מתיר עוצמה מירבית של 90DB במרחק של 5 מטר מהרכב, והעוצמה שנמדדה הייתה 90DB במרחק של 10 מטר - הרי שפה היה מדובר על עבירה אובייקטיבים (עם קריטריונים ברורים וקשיחים).

מקווה שברור לך שרכב שרועד מעוצמת הווליום ששומעים את המוזיקה עוד לפני שאני רואה את הרכב ,זה לא משהו סביר!

אני לא צריך להיות מומחה כדי לדעת שברכב מותקנת מערכת הגברה לא תיקנית (מה שמגיע אם הרכב).

כמו שאמרתי ברשותי גם מערכת רצינית ברכב,ואני מבין טוב מאוד את השגעון לדבר.

אבל יש גבול ואנשים שעושים רעש בשכונות הורסים לנו את התחביב ומדביקים לנו סטיגמה !

פורסם (נערך)
מקווה שברור לך שרכב שרועד מעוצמת הווליום ששומעים את המוזיקה עוד לפני שאני רואה את הרכב ,זה לא משהו סביר! - מסכים בהחלט!

אני לא צריך להיות מומחה כדי לדעת שברכב מותקנת מערכת הגברה לא תיקנית (מה שמגיע אם הרכב) - לא תיקנית? סליחה, ואם יש לי איזו אודי עם מערכת של B&O בהספק לא צנוע שמסוגלת להפיק עוצמה גבוה, אז בגלל שהיא מובנית מהיצרן (תיקנית) מותר לי להשמיע אותה בעוצמה גבוה?.

כמו שאמרתי ברשותי גם מערכת רצינית ברכב,ואני מבין טוב מאוד את השגעון לדבר.

אבל יש גבול ואנשים שעושים רעש בשכונות הורסים לנו את התחביב ומדביקים לנו סטיגמה ! - מסכים גם עם זה

ומדוע הינך יוצא מנקודת הנחה כי פותח השרשור נסע עם מערכת בעוצמה מאוד מאוד חריגה?

עריכה אחרונה על ידי yuraskor

• תוכן חדש...