Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום קיבלתי בדואר קנס ממשרד להגנת הסביבה על עבירה שבוצעה ב1/08/13 לפני חצי שנה על "גרימת רעש ע"י מוסיקה מרכב" זה קרה בשעה 20:47 לפי הדו"ח. נתחיל מזה שהרכב רשום על אבא שלי, הקנס הגיע על שמו. רק אני נוהג ברכב. שנית אף אחד לא עצר אותי ולא לקח פרטים ולא החתים אותי על שום דבר. פשוט לקחו מספר רכב ושלחו דו"ח לבעל הרכב.

האם כל זה תקין? כדאי לערער?

העניין זה לא בכסף אלא איך שעשו את זה ששלחו את זה בלי ליידע מראש שבוצעה עבירה.

תודה מראש לעוזרים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יעלה אדוני הצעיר את הדו"ח לכאן הסתר פרטים אישיים. נראה מי נגד מי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה זאת אומרת שלחו בלי הודעה על העבירה? הדו"ח שנשלח הוא ההודעה על העבירה.

האם זה ייתכן שמהאוטו שלך בקעה מוזיקה חזקה באותו ערב? שים לב שמדובר בתקופת החופש הגדול אם זה רלוונטי בשבילך.

אגב אם אינני טועה דו"חות כאלה יכולים להירשם על ידי "נאמן איכות סביבה" שהוא אזרח מתנדב, ללא פנקס דו"חוץ, אשר לוקח מספר רכב ומדווח.

זה בדרך כלל על השלכת פסולת מהרכב אבל זה גם יכול להיות על רעש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ומה בדיוק היא ההגדרה שלהם לרעש,במיוחד ב9 בערב?

מי נתן למשועממים האלו יד חופשית ומי בדיוק מפקח עליהם?

על פסולת אני מצדיק,אבל גרימת רעש? מה הוא מסתובב עם מד דציבלים עליו?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין לי אפילו קצה קצהו של מושג איך זה עובד בנושא רעש.

אין לי גם מושג איך זה עובד היום בנושא השלכת פסולת.

פעם היה מספיק שנאמן כזה מדווח על השלכת פסולת עם מספר רכב כדי להנפיק דו"ח איכות סביבה.

ייתכן (אבל אין לי מושג איך זה עובד היום) שזה עדיין ככה, ואם כן הגיוני שזה עובד ככה גם בנושא רעש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה זאת אומרת שלחו בלי הודעה על העבירה? הדו"ח שנשלח הוא ההודעה על העבירה.

האם זה ייתכן שמהאוטו שלך בקעה מוזיקה חזקה באותו ערב? שים לב שמדובר בתקופת החופש הגדול אם זה רלוונטי בשבילך.

אגב אם אינני טועה דו"חות כאלה יכולים להירשם על ידי "נאמן איכות סביבה" שהוא אזרח מתנדב, ללא פנקס דו"חוץ, אשר לוקח מספר רכב ומדווח.

זה בדרך כלל על השלכת פסולת מהרכב אבל זה גם יכול להיות על רעש.

חופש גדול כבר מזמן לא רלוונטי, יכול להיות שהיה קיץ והחלונות היו פתוחים אבל קנס לפני חצי שנה ועוד בהפתעה כזה זה מה שהפתיע אותי.

בכל מקרה מצורפת תמונה לבקשת אדון ישה.htjvmwzh2olo.jpg

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

הדו"ח עצמו הונפק רק בינואר. 5 חודשים לאחר העבירה לכאורה.

אין לי מושג אם ניתן להשתמש בזה אבל זה דיי מוזר. בעבר המשרד לאיכות הסביבה היה מנפיק דו"חות במהירות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני נילחמתי איתם והפסדתי. שילמתי את הקנס

אותי האשימו בזריקת סיגריה מהחלון. אני בכלל לא מעשן , ובנוסף הבאתי אישור ממוסך שהחלון של הנהג לא עובד עקב תקלה

זה לא עזר

פורסם

אז תאורטית כל מתנדב כזה יכול לרשום מה שהוא רוצה בדו"חות הללו ואין אפשרות לערער עליהם? הם לא נדרשים לצלם או לתת איזושהי הוכחה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לפי דעתי טוב שיש אכיפה בנושא,תסלח לי רכב נועד להגיע ממקום א למקום ב ,לא להיות דיסקו נייד.

לא מבין את "הילדים" שחושבים שנהיגה אם מערכת בשיא הווליום עושה אותם יותר "מגניבים".

תסלח לי אבל אם אתה לא מתחשב בסביבה אז למה אתה מצפה שיתחשבו בך ? (אתה מפריע לאנשים א המוזיקה הרועשת שלך ,אז הם יפריעו לך בכיס שלך).

פורסם

אבל זה לא העניין כאן. ואם הוא לא נסע עם מוסיקה רועשת? ואם מי שרשם הדו"ח טעה בספרה אחת של לוחית רישוי? היכן ההוכחה כאן? מה מונע מרושם הדו"ח לתפור דו"ח למישהו שסתם עצבן אותו? (נניח חתך אותו בכביש). גם הדו"ח נרשם חמישה חודשים אחרי כביכול ביצוע העבירה. אין איזה שהוא מנגנון ריסון?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תרשה לי להיות תמים ולאמין שלאנשים לא משעמם וסתם לדפוק למישהו דוח על פגיעה בסביבה (מטרד סביבתי ורועש).

הוא בעצמו טען שיכול להיות שנסע אם חלונות מורדים בגלל שהיה קיץ.

אני אומר טוב שיש אנשים שאכפת להם מאיכות חיים .

אותם אנשים מרעישים במערכות הגברה שלא מביישת מועדונים ומזלזלים בזולת.

אתה נמצא במקום ציבורי תתנהג בהתאם.

מקום ציבורי לא נותן לך את הזכות לקפח אנשים שמשתמשים באותו מקום.

רוצה לשמוע מוזיקה בעצמה חריגה ? תמצא מקום מבודד ולא בין שכונות.

פורסם
תרשה לי להיות תמים ולאמין שלאנשים לא משעמם וסתם לדפוק למישהו דוח על פגיעה בסביבה (מטרד סביבתי ורועש).

הוא בעצמו טען שיכול להיות שנסע אם חלונות מורדים בגלל שהיה קיץ.

אני אומר טוב שיש אנשים שאכפת להם מאיכות חיים .

אותם אנשים מרעישים במערכות הגברה שלא מביישת מועדונים ומזלזלים בזולת.

אתה נמצא במקום ציבורי תתנהג בהתאם.

מקום ציבורי לא נותן לך את הזכות לקפח אנשים שמשתמשים באותו מקום.

רוצה לשמוע מוזיקה בעצמה חריגה ? תמצא מקום מבודד ולא בין שכונות.

אתה שוב נוגע בתפל ולא בעיקר. אני מסכים אתך לגבי כל מה שרשמת על התנהגות בציבור. יחד עם זאת, ראה הודעתו של "לירוי1". זה שאתה בוחר להיות תמים זה יפה. אני בוחר להאמין שהאנשים כאמורים לאכוף את הדברים הללו הם אנשים. כלומר, כלל לא חפים מטעויות ומערבוב רגשות עם עבודה. לדעתי, חייב להיות איזה שהוא מנגנון ריסון. למשל, צילום (כמו באכיפת חנייה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...