Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעתיד הרחוק (שנתיים בערך) מתכנן להתחיל ללמוד ראיית חשבון במכללה למנהל בראשון לציון.

לפניכן אני מחפש משהו לעסוק בו.

ראיתי שלא רחוק מהבית שלי יש מכללה פתוחה (פ'ת) שמציעה קורס הנהלת חשבונות 1+2 (יש גם 3 בהמשך).

מה אני יכול לעשות עם הקורס הזה אחרי זה? והאם זה שווה משהו?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מאוד בעייתי - עד בלתי אפשרי למצוא עבודה בתחום ללא ניסיון, מה שגם לרוב מעדיפים נשים בתחום הזה.

מבחינת הלימודים אם תחליט ללמוד הנהלת חשבונות ולאחר מכן להמשיך לראיית חשבון

יש מסלול או לפחות היה באונ' הפתוחה - הנהלת חשבונות משולב ראיית חשבון

שהיה פותר אותך מכמה מבחני לשכה ויכולתה לעשות סטאג' במהלך הלימודים כבר

פורסם
מאוד בעייתי - עד בלתי אפשרי למצוא עבודה בתחום ללא ניסיון, מה שגם לרוב מעדיפים נשים בתחום הזה.

מבחינת הלימודים אם תחליט ללמוד הנהלת חשבונות ולאחר מכן להמשיך לראיית חשבון

יש מסלול או לפחות היה באונ' הפתוחה - הנהלת חשבונות משולב ראיית חשבון

שהיה פותר אותך מכמה מבחני לשכה ויכולתה לעשות סטאג' במהלך הלימודים כבר

בתור רו"ח בהתמחות שסיים בפתוחה להלן הערותי:

1. קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא עבודה בתור מנהל חשבונות ללא ניסיון היות והשוק מוצף בעובדים בעלי ניסיון רב.

2. המסלול המוצע לא קיים יותר עקב כישלון חרוץ שהוא נחל (לא ניתן היה באמת למצוא התמחות תוכד' הלימודים).

בלי קשר אני ממליץ לך לשקול שנית את בחירת המקצוע - הלימודים קשים והתקופה הנוכחית רעה מאד לבוגרים שמחפשים התמחות, המשרדים כמעט ולא מגייסים באותם היקפים ויש מלחמה על כל מקום פנוי. בלי קשר שרמת השכר בתחום היא לא מה שהייתה פעם.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...