Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בזמן האחרון הרכב לא מניע לי יש סטרטר והכל אך פשוט אין שום סימן להנעה.

יש לציין שהאוטו לא נוסע הרבה בכלל. בגלל שאני בשלילה ובזמן האחרון לא הייתה לי אפשרות להניע תאוטו לשבוע וחצי.

חשבתי בהתחלה שזה דלק מילאתי דלק אבל זה לא.

יש סיכוי שזה בעיה בהזרמת הדלק .. או משהו קשור לחשמל..?

תודה לעוזרים!

פורסם

זה יכול להיות כל דבר החל ממשאבת דלק או זרימת דלק לא תקינים ועד למערכת ההצתה או חיישן כלשהו. אולי אפילו בעיית אמובלייזר או קודן. קשה מאוד לנחש כך. האם אתה יודע לשמוע את משאבת הדלק מתחילה לעבוד בהדלקת הסוויץ?

פורסם (נערך)

אממ.. לא.

יש באפשרותי לצלם סרטון מחר ו הבעיה שגם אצלי הוונטה עובדת בקבוע עם החשמל אז ישמצב שזה יפריע לשמוע את הרעש.

והקודן לא יודע אם זה יכול לייהיות קשור אבל הוא עובד בצורה כזו.

הקשת הקוד

ורק אז אפשר להפעיל תחשמל. ולהניע אז לא ניראה לי שזה אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי techrev11
פורסם
ניסית להניע עם כבלים?

כן הלך לי המצבר בגלל שלא נסעתי בו תקופה.. אז בלי כבלים שמחוברים לרכב אחר אני לא יכול לנסות להניע אפילו עושה טיקטוקים . ובכללי בזמן האחרון כימעט ולא נסעתי על האוטו ולא הטענתי תמצבר כמו שצריך.. אני רוצה לנסות לחבר למצבר אחר..

==============

יש עוד איזה רעיונות שאני יכול לנסות... ?

או להחליף דברים לא יקרים.. לבדוק

פורסם

תתחיל מלטעון את המצבר (אם הוא בן פחות משנתיים) או תקנה חדש (אין לך הרבה ברירות במקרה הזה)

אחרי זה תחזור ותגיד מה אתה רואה (כמובן בדיקה בסיסיות של שמן+מים) הייתי מחליף מצתים

ואל תנסה להניע יותר מדי פעמים (פעם או 2, אחרת פשוט תציף את המנוע)

פורסם

חחח בידיוק מה שהיה אצלי עם אותו רכב בידיוק גם הונדה סיויק 97, קניתי רכב חדש וההונדה הייתה מוצעת למכירה, ככה שלא הזזתי אותה כמה שבועות.

ושבאתי להניע נדלקו אורות והכל, אבל האוטו לא הניע, ידעתי מיד שמדובר במצבר, האוטו יכל להניעה רק עם כבלים, הייתי צריך לקנות מצבר חדש, וכך היה לצערי.

• תוכן חדש...