Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2011 (סנסיישן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה, מחירון דצמבר 2013 מול ינואר 2014. לא יודע למה רמת הגימור המאובזרת יותר לא מופיעה בחודש אחד אבל באחר כן, אבל זה המצב. אולי במחירון של פברואר שיוצא בקרוב זה כן יופיע.

מחירון בראבו דצמבר מול ינואר.JPG

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת מוזר שהוא נעלם, בכל מקרה במכירת הרכב אני אאבד מהערך שלו לא מעט, בלי קשר לדגם, עם זה כבר הספקתי להשלים :(

אבל כשמדובר על רכב יחסית נדיר, בדגם מאובזר יותר, אני מאמין שהקונה הנכון בעוד כמה שנים יקנה אותו מעל המחירון, יקח זמן למכור אבל בסוף הוא יגיע (כמובן שזה רק משאלת לב :) ).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• אחראי פורום
פורסם
בבקשה, מחירון דצמבר 2013 מול ינואר 2014. לא יודע למה רמת הגימור המאובזרת יותר לא מופיעה בחודש אחד אבל באחר כן, אבל זה המצב. אולי במחירון של פברואר שיוצא בקרוב זה כן יופיע.

אוקיי, אפשר להניח שזו טעות בהדפסה ולהוסיף 8% על הדגם המאובזר.

לא ראיתי את החוברת הזו כמה שנים והיא איכשהו עוד יותר מסורבלת ולא קריאה בעליל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אכן טעות הדפסה, התוספת למגניפיקו/סנסשיין מאז ומתמיד היתה 8%.

מחכים לרשמים מהבדיקה שלך של הרכב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

ביום ראשון אני מקווה שהרכב יגיע על מנת שאוכל לראותו.

אעדכן בהמשך כמובן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אבי, שים לב שביום ראשון כבר יש מחירון חדש. מה שאומר עוד קצת ירידה במחיר המחירון של הרכב שאותו אתה הולך לראות.

קח את זה בחשבון.

Always go sideways

פורסם

פספסתי את ההודעה גוסטבאסטר.

כן, נראה כי העיכוב שלהם בלהביא את הרכב עלה להם יותר כסף.

בכל אופן הרכב לא הוצג לי עדיין, הכניסו אותו לטיפול והוא קצת תקוע שם, לכן הובטח לי רכב דומה במחיר דומה, יודיעו לי היום מה הנתונים שלו וכמובן שאם הם שונים דראסטית לא אקח ואמשיך לחפש.

מי שיש לו גישה למחירון יודע להגיד בכמה ההבדל בין ינואר לפברואר?

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

מחירון לוי יצחק לחודש פברואר 2014 - 66,000 ש"ח (ירידה של 1000 ש"ח), והפעם כן רשום תוספת על סנסיישן, 8%.

סה"כ 71,280 ש"ח.

Always go sideways

פורסם

אוי זה לא טוב, כנראה הוא קורא את הפורום :(

אני חושב שהמחיר היחסית נמוך נבע מהעובדה שהמחיר האוטומאטי במחשב שלהם רשם מחיר לסנסיישן לדינמיק.

נקווה לטוב :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אז בסוף הרכב עם 87 אלף, הרכב שהיה אמור להגיע אליי עבר תאונה בדרך כשהעלו אותו לליפט לבצע טיפול.

המחיר - 54,500, שנת 2011 (אוקטובר), סנסיישן כמובן.

גריל קדמי (רק הפלסטיק השחור) חסר, כל מיני שפשופים קטנים של חניה - לא כזה שמים לב, סמל אחורי חסר (מציק ביותר), חלון טיפה שרוט מצד הנוסע ליד הנהג בדיוק איפה שהמראה, מפריע טיפה.

את כל הנאמר לעיל יתקנו,חלון אמרו שינסו לסדר, לא התחייבו על הסמל שזה לא נורא מקסימום מאיביי, ותיקוני צבע נתנו לי חודש להחליט אם אני רוצה לבצע או לא, אמרו לי מראש שהאיכות לא תהיה זהה למקור אך אם אבחר לתקן יש לי חודש להחליט אם אני רוצה.

מבחינת פנים האוטו - למרות שמדובר ברכב השכרה זה לא יאומן איך הוא שמור מבפנים, אין בד קרוע, הכל פשוט במצב חדש, כאילו אתמול קרעו את הניילונים, נראה פשוט מדהים!

הבדיקה לא העלתה בעיות למעט מה שכבר ידעתי, ואולי תוכלו לעזור לי להבין איפה בדיקת הכ"ס שאני זוכר שמבצעים?

הנסיעה עברה חלק, מרגישים שזה לא אוטומאט אבל למרות שמדובר בפעם הראשונה הצלחתי לנהוג בסדר גמור, הטורבו הדביק אותי (טוב אני מגזים קצת) למושב, ברקסים חזקים כמו שאני אוהב.

מערכת ה blue&me הטיפשית גרמה לי ולסוכן מכירות לשבור את הראש כצד מתפעלים אותה, ואפילו הביא לי את החוברת הפעלה שלה לבית, אקרא אותה מחר.

הדבר שאכזב אותי ביותר היה ברגע הראשון שראיתי את האוטו וגיליתי כי אין לו גריל, למרות שיתוקן אין כמו מבט ראשוני, וכמובן העובדה שהרכב בצבע אפור ליסינג ולא כחול כמו שנאמר לי בטלפון (הטעות במחשב - לא של הסניף), וברור העובדה שהוא פשוט עשה הרבה קילומטרז'.

אם יש לכם רעיונות מה לעשות לגבי הצבע, הסמל (שפותח את הבגאז'), והחלון שההשחרה שלו מהמפעל! נשרטה, אודה לכם מאוד, וכמובן חוו"ד על הבדיקה :) - בנוגע לשמן הבנתי שזה מאחר והוא לפני טיפול.

2014-02-09 19_45_53-Scan.pdf - Nuance PDF Reader 6.0.jpg

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

מעבר לעניין שהרכב נפל מהמוביל שלו עניין שאני בגללו ההיתי פוסל את רכישת הרכב, שם לב שהמנוע נמצא עם רמת שמן מתחת למינימום משהו שמעיד על רמת אחזקה נמוכה מאוד ובתקווה שלא נגרם כבר נזק למנוע. בדיקת הספק לא נעשית בכל בדיקה

לשיקולך אם אתה מעוניין לקנות רכב שנפל מגרר והוא גם היה בהשכרה. אני לא נביא אבל עבר מראה שרכבים איכותיים וייחודיים מבחינה מכאנית הופכים ללהיטים חמים בשוק היד שניה במיוחד שהמחיר שלהם הופך להיות מצחיק . הבראבו כמו הרבה פונטויים כנראה תהפוך להיות אחת כזאת בזכות המנוע המוגדש שבעלות אפסית ניתן להעלות לו הספק בצורה משמעותית. כל רכב שנמצא היום בשווקי הליסינג השוק שלו מת היתרון של הבראבו שנמכרו רק 250 כאלו והן נדירות לכן אני משוכנע שבטווח של כמה שנים היא תשמור מחיר טוב יותר מרוב הרכבים בני אותו הגיל

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הרכב לא נפל ממובילית, הרכב האורגינל שהייתי צריך לראות נפל.

ראיתי את הבודק מבצע את בדיקת השמן, ראיתי היסטוריית טיפולים ולא ראיתי משהו חריג למעט החלפת קלאץ' מעט אחרי שעלה לכביש, מאז לא הייתה בעיה.

יש לי אחריות יצרן עד אוק' השנה הנוכחית.

טיפולים נעשו ב30 וב60 אלף כהמלצת היצרן.

לעניות דעתי השמן לא מהווה בעיה, ומבחינת סחירות אני מבין מה שאתה אומר וגם אני חושב שהערך לא יפול דרסטית מעכשיו - לא שאני מתכנן למכור בקרוב :)

עוד דעות על השמן מנוע? מישהו חושב שזה קריטי?

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אי אפשר לדעת האם נגרם נזק ואיזה. גם לא צויין כמה בדיוק היה חסר שמן ולאורך כמה ק"מ. אבל נסיעה ברכב עם חוסר שמן משמעותי, יפגע במנוע אנושות לטווח הרחוק...

אני הייתי מוותר על הרכב הזה.

• אחראי פורום
פורסם

קמ"ז גבוה, מאמין שתוכל למצוא עם פחות מזה. כשקניתי את שלי היו 3 למכירה עם פחות מחצי מהנתון הזה.

עניין השמן מראה שאף אחד לא טרח אפילו לבדוק אותה לפני שהוציאו אותה למכירה (מדהים שהם אפילו לא עושים את ההצגה הבסיסית הזאת)

ובנוסף העניינים הקוסמטיים נותנים תחושה של רכב השכרה קלאסי. את החלון המושחר אף אחד לא יתקן לך, הסמל (שהוא גם מתג של דלת המטען)

עולה ב-ebay 170-180 ₪, הגריל נראה כמו האביזר היחיד שיטריח אותם והם בטח יחליפו אותו.

מהתיאור זה נראה רכב שהייתי יורד ממנו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הרכב לא נפל ממובילית, הרכב האורגינל שהייתי צריך לראות נפל.

ראיתי את הבודק מבצע את בדיקת השמן, ראיתי היסטוריית טיפולים ולא ראיתי משהו חריג למעט החלפת קלאץ' מעט אחרי שעלה לכביש, מאז לא הייתה בעיה.

יש לי אחריות יצרן עד אוק' השנה הנוכחית.

טיפולים נעשו ב30 וב60 אלף כהמלצת היצרן.

לעניות דעתי השמן לא מהווה בעיה, ומבחינת סחירות אני מבין מה שאתה אומר וגם אני חושב שהערך לא יפול דרסטית מעכשיו - לא שאני מתכנן למכור בקרוב :)

עוד דעות על השמן מנוע? מישהו חושב שזה קריטי?

מה הכוונה שהוחלף קלאץ מעט אחרי שהרכב עלה לכביש? למה הוחלף לאחר זמן כל כך קצר? ,קלאצים בתיבות האלו הולכים סביב ה60k במקרה של רכב שנוסע בעיקר בעיר לאיזור ה120 לרכב שננהג גם בכבישים בין עירוניים ועם נהג שמבין את עקרון פעולת התיבה. ( אני אצלי החלפתי ב130 כאשר ההחלפה היא לא זולה)

הסתכלתי שוב בנתוני הבדיקה שלך במנוע היה חסר שמן מתחת למינימום! ,לא מדובר כאן על חוסר מינורי מדובר כאן על הזנחה רצינית .

אני מצטער אבל הנתונים לא מסתדרים לי לא החלפת קלאץ מוקדמת כל כך ולא החוסר הקריטי בשמן כנראה שמדובר ברכב שהוזנח קשות או ננהג בברוטליות רצינית . אני ההיתי יורד מהרכב הזה מאחר ולא ניתן לדעת אם נגרם נזק למנוע ומהי מידת הנזק , רכב בן שלוש היה אמור גם לעבור החלפת טיימיניג שאני מאמין שהוא גם לא עבר.

ידידי מציע לך לחפש אקזמפלר שמור עם היסטוריה מתועדת ומלאה אחרת אתה תבלה הרבה במוסכים ומחירי החלקים ברכב הזה לא ממש זולים

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...