Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר רכישה כמה שאלות Honda Accord 02

xp1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, רכשתי לפני כמה ימים הונדה אקורד 1.8 SE טיפטרוניק הדגם האנגלי.

האוטו מטופל ונקי רק ישנם רק כמה בעיות שיש לסדר:

1. רעש ממשאבת הגה - כאשר הרכב קר במיוחד בבוקר, יש רעש חזק ומציק מאזור משאבת ההגה. לפי מה שהבנתי זה קורה כאשר נכנס אוויר. במוסך מורשה הציעו לי כמובן משאבת הגה חדשה. מה עלות "שיפוץ" או עבודה אחרת לשם תיקון בעיה זו, ומה המחיר המשוער?

2. נורת ABS דולקת וגם נורת אזהרה (הנורה של האמברקס) גם כאשר האמברקס מורד והרכב נוסע. קראתי בספר הבנתי שיש בעיה במערכת הABS והנורת אזהרה שיש גם בעיה במערכת איזון הבלימה. איך ניתן לדעת האם יש בעיה ממשית או בעיה בחיישנים? אם ישנה בעיה לאיזה מוסך לפנות שמתמחה בבעיות אלו? מוסך שמתמחה בחשמל? מהי העלות של הטיפול בבעיה זו, בערך ?

3. דלת אחורית שמאל - במוסך המורשה לא נתנו פתרון לבעיה ואמרו שחובה לפרוץ ואז נראה מה אפשר לעשות ומה להזמין ושתהיה פגיע קטנה בדלת עקב הפריצה. לאן כדאי לפנות עם הבעיה, והאם אפשר לנסות לסדר לבד את הבעיה? מה העלות המשוערת?

כמו כן, שאלה קטנה. בדגם הנ"ל יש מערכת מקורית ולפי מה שאני רואה סאב וופר מקורי מאחורי באמצע הדשבורד האחורי. כמו כן יש מן מכשיר מרובע שלדעתי זה מגבר שהוא נמצא בבגאז' גם תלוי לממעלה. כל הרמקולים עובדים ויש סאונד נחמד, הסאב הנ"ל לא עובד. מישהו התנשא עם העניין הזה? אולי ניתקו אותו בעבר, איפה בודקים את זה?

תודה רבה לעזורים!!

עריכה אחרונה על ידי xp1234
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון עם הונדות אני יכול להמליץ לך רק על מוסך מורשה הונדה. אם אתה גר קרוב לאשדוד ממליץ לך לקפוץ למוסך המורשה.

לגבי הדלת לא הבנתי כל כך מה הבעיה היא לא נפתחת?

את העניין עם המערכת תקפוץ למתקין מערכות ותשאל אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון עם הונדות אני יכול להמליץ לך רק על מוסך מורשה הונדה. אם אתה גר קרוב לאשדוד ממליץ לך לקפוץ למוסך המורשה.

לגבי הדלת לא הבנתי כל כך מה הבעיה היא לא נפתחת?

את העניין עם המערכת תקפוץ למתקין מערכות ותשאל אותו.

קדם כל תודה,

לגבי הדלת היא לא נפתחת לא מבפנים לא מבחוץ. המוסך מורשה בעפולה הוא דיי גרוע ... כל דבר להחליף לרכב בן עשר + עולות ההתקנה יותר מהרכב עצמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע ,יש לי רכב כזה כבר 9 שנים ,חוץ מטיפול שנתי ,אף לא היתה אפילו תקלה אחת , ליפני כמה חודשים עשיתי טיפול ענק ,בכל זאת רכב בן 14 , אני מטפל במוסך מורשה שגם היד הראשונה טיפל בו והמליץ לי ,אני יודע שת"א רחוק ממך אבל עם אתה רוצה להנות מהרכב שווה להכניס אותו למוסך איכותי ולעשות יישור קו .

:fadein:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מהבעיות הנ"ל שהזכרתי אין בעיות אחרות ברכב מבדיקתם. הכל מטופל ומקורי.

לגבי משאבת הגה, הם אומרים שאפשר "לשפץ, עם גומיות ושזה יעלה בערך 3 אלף ש"ח עם עבודה! משהו שלא נשמע לי ריאלי בכלל ... ש"שיפוץ" כזה אמור לעלות גג 400-500 ש"ח.

לגבי ABS כנראה שאעשה את הבדיקה אצלהם בסוף.

אמרת יש לך רכב כזה הרבה זמן, קיים אצלך בבגאז' סאב מקורי עם מגבר של בוס לידו? אם כן איך לגרום לו לפעול כי הוא לא משמיע צליל ונראה מנותק.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...