Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומטיק, אני חושב שהבינו שאתה מעוניין פשוט בכניסה לארה"ב, עם הסיבות שלך, לא עניינינו, למען האמת.

עזוב אותך מהגרלות גרין קארד - זו סתם מסחטת כסף ישנה וחסרת סיכוי.

בנוסף, אם אתה רוצה *בקרוב* להיכנס לארה"ב, שכח מדרכון זר לתקופה הקרובה. כמו שאתה רואה, זה תהליך שלוקח זמן, ויכול להיות מייגע לעיתים.

תן קפיצה בניסיון לקבל ויזה מהאמריקאים בשגרירות ברח' הירקון. יש שהופתעו. שווה את הנסיון, בטח יותר מאשר לזרוק כמה דולרים על הגרלה בזבזנית.

פורסם

ההגרלה לא עולה כלום אם אתה ממלא את הטפסים לבד.

זה סהכ למלא כמה טפסים באינטרנט ולהצטלם ולסרוק בצורה מסוימת.

אני לא מבין איזה בר דעת משלם על זה.

מה שכן מעניין שזה מחולק עם הקצאות לפי ארץ לידה. גורם לזה שאני אהיה רשום ברומניה ואשתי בישראל :)

ההגרלה ל2015 אכן נסגרה בנובמבר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפות"ש,

התנאים לקבלת אזרחות זרה הם מאוד ספציפיים בכל מדינה.

כל פרמטר משפיע, כמו מתי נולדו, מתי עזבו, לאן עזבו, האם שירתו בצבא זר, ועוד ועוד. ואת כל התנאים הדרושים צריך להוכיח בעזרת מסמכים שיתורגמו ויאושרו ע"י נוטריון.

מדובר על תהליך של מספר שנים שכן כל דור נבדק בפני עצמו, כלומר קודם מאשרים את זכויות הסבא והסבתא, לאחר מכן ההורה, הנכדים וכו'.

עו"ד שדובר את השפה, מכיר את התהליך, את אנשי השגרירות, את המתרגמים הדרושים, יודע איפה לחפש רשומות וכו' הוא כנראה חיוני. מההכרות שלי עם התהליך המורכב לא ברור לי איך הדיוט מסוגל לעשות זאת לבד.

פורסם
רצוי לעבוד דרך עו"ד, יעלה כסף אך הוא מכיר את הפוילשטיקים... לאחר שהסבים ייקבלו את האזרחות שלהם חזרה, ההורים שלך יקבלו אזרחות ורק אז יגיע תורך.

אני חושב שטרונצו סיכם את זה יפה.

אם יש לך אפשרות ללכת על האזרחות הגרמנית זה עדיף וקל יותר למימוש (מניסיון של חבר).

אצל הפולנים לא תלקק דבש כ"כ בקלות...הם מערימים המון קשיים בדרך לאזרחות, במיוחד עם אתה פועל לבד.

אתה יכול להכנס לאמא פולניה בכדי להתחיל ולהבין עד כמה העניין מורכב (ויקר) בהליך הפולני.

עו"ד מתמחה יקל מאוד על התהליך ולא בהכרח יצא יקר יותר (תלוי בעו"ד).

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
ערב טוב לפותח השרשור.

חייב להביע את דעתי האישית.

אני נכד לניצולת שואה (מזדונסקה-וולה) שכל משפחתה נספתה בשואה.

נשגב מבינתי מה גורם ליהודי לרצות באזרחות מדינה כמו פולין או גרמניה שתרמו במודע לרצח של מיליוני יהודים כולל קרובי משפחה .

אישית לדעתי זה מיותר , זה מגוחך וזה חסר כל היגיון.

אני לעולם אבל לעולם לא רוצה שום דרכון פולני או גרמני וגם בני משפחתי לא וכך יהיה תמיד .

מצטער אבל לדעתי אין סיבה כלשהי שמצדיקה רצון לדרכון פולני-גרמני ובמיוחד שמדובר במישהו שבני משפחתו נספו בשואה .

מאחל לך רק בריאות.

מסכים אם המסקנה הסופית, אני לא מבין את הלהיטות אחרי דרכונים זרים. תסתכלו על הסקר האחרון בקרב יהודים שחיים בחו"ל שבו הם אומרים שהם מפחדים ללכת עם כיפה, או במילים אחרות עם סממן שמבליט את זהותם היהודית.

כאן בארץ אני גאה יכול ללכת בחופשיות עם שרשרת מגן דוד או עם כיפה.

צביקוש הזכיר כאן דרכון פולני או גרמני אך לדעתי זה נכון לגבי כל המדינות ללא יוצא מן הכלל, כולל "נטרליות" כמו שוויץ וארה"ב, בתקופת השואה כולם הזניחו אותנו לאנחות, חוזקנו יכול להתבטות רק בעצמאות חזקה כאן במדינתנו.

הלהיטות אחרי דרכונים אירופאים (פולין, רומניה וכו') חלה בעקבות הצטרפותם לאיחוד האירופאי, שהרי באמת אף אחד לא מתכוון לגור בפולין או רומניה אך המוציא את הדרכון מתכוון בזכותו להכנס למדינה אירופית מתקדמת יותר.

וזה בדיוק מוכיח את אופן המחשבה היהודי (צר לי שאני נשמע כגזעני).

פורסם

אני בתהליך כזה להוצאת דרכון בולגרי.

כרגע אני רק בתהליך 4 חודשים לערך, לקחתי עו"ד בולגריה שמתעסקת בזה והבאתי אישורים מאמי שהיא בולגריה וצילומי דרכון שלה ותעודת זהות ועוד כמה אישורים.

אצלי בשגרירות בולגריה כבר עברתי לפני שבועים ראיון בקונסוליה ועכשיו צריך להמתין עוד קצת זמן לקבלת האזרחות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אוטומטיק, אני חושב שהבינו שאתה מעוניין פשוט בכניסה לארה"ב, עם הסיבות שלך, לא עניינינו, למען האמת.

עזוב אותך מהגרלות גרין קארד - זו סתם מסחטת כסף ישנה וחסרת סיכוי.

בנוסף, אם אתה רוצה *בקרוב* להיכנס לארה"ב, שכח מדרכון זר לתקופה הקרובה. כמו שאתה רואה, זה תהליך שלוקח זמן, ויכול להיות מייגע לעיתים.

תן קפיצה בניסיון לקבל ויזה מהאמריקאים בשגרירות ברח' הירקון. יש שהופתעו. שווה את הנסיון, בטח יותר מאשר לזרוק כמה דולרים על הגרלה בזבזנית.

האמת שזה רק נראה ככה, אין לזה קשר.

שאלתי לגבי הגרלת הגרין קארד החינמית הרשמית של ארצות הברית כמובן, לא מסחטות הכספים. לוטו גרין קארד הוא אמיתי לגמריי וזה עסק רציני לגמריי וחינם לגמריי, לכן שאלתי.

שהרי אין שום קשר למלא השתתפות לגרין קארד במקביל למה שאני רוצה במקור.

פשוט במקום לפתוח מספר שרשורים שאלתי בפעם אחת.

אני מודה לכולם על כל העצות והרעיונות וכמובן, הדעות, זה עוזר מאוד ותדעו לכם שזה מאוד חשוב, כמו כן לקבל נקודת מבט על התהליך מאנשים שעושים זאת בפועל, אין לך מושג כמה המידע שלכם יקר ועוזר מאוד ובכלל, להבין מהו התהליך.

אודה במידה ומישהו יש לו מידע לגבי הגרלת הגרין קארד החינמית הרשמית של ארצות הברית? מכיוון שכעת ההרשמה סגורה וההגרלה לשנת 2015 כבר הסתיימה, כך שהבנתי שלשנת 2016 זה ייפתח בהמשך?

פורסם
נשגב מבינתי מה גורם ליהודי לרצות באזרחות מדינה כמו פולין או גרמניה שתרמו במודע לרצח של מיליוני יהודים כולל קרובי משפחה .

כשתגדל תבין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...