Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

( 25K +- ) אוטמוט

ZachBr1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני צריך הצעות לרכב שיתאים לנהגת,

ואלה הדרישות :

רכב חסכוני כמה שאפשר. ( בהמשך נציין מס' קלימוטרים בשנה ובמידת הצורך אפשר לשלב בהצעות רכבי דיזל. )

שוק שישמור על עצמו.

רצוי רכב קטן. ( אין צורך בתא מטען גדול ).

אמין כמה שאפשר. ( אישה לא צריכה לבקר הרבה במוסך )

חובה רכב לנהגת בעלת רישיון אוטומטי

נוסעת בשנה כ 15K קילומטרים.

משנת 2000 ומעלה

ולא יותר מ 170,000 ( כמובן שברכבי דיזל הרף יותר גבוה )

רכבים שעלו בתור אופציות

דיהטסו סריון, טויוטה יאריס, גולף דיזל..

נשמח לקבל ייעוץ ועזרה,

תודה מראש.

פורסם

היאריס עומדת בתנאי של שמירת ערך מאוד טובה,לרעתה אתה בתור קונה תקבל רכב ישן בכמה שנים ממקבילו,אבל היא חסכונית ואמינה.

מגולף הייתי נמנע,ראית הסיכוי לתקלות יותר גבוהה עקב נסועה גדולה,והחלפים גם ככה לא הכי זולים.

אם בתקציב הזה נכנסת הסריון דור שני,אחלה,רכב מאוד אמין יתאים לדרישות שלך,הדור הקודם גם כן אמין אבל פחות בטיחותי ומרווח.

פונטו ספייס,מאוד חסכונית,נסו לחפש רמת איבזור ELX,רובם דווקא הגיעו SX עם גיר רובוטי ו60 כ"ס,מה שגרם לו להיות בין החסכונים,אבל התיבה לא שיא האמינות.

עוד רכב הוא גטס,נכון צריכת דלק שלה בערך 1/11-12 אבל היא מאוד אמינה,תהיה יחסית חדשה לתקציב,וסך הכול 15 אלף זה לא ק"מ מאוד גדול שיגרום לאלפי שקלים הבדל, בתחשב באמינות הטובה שלו.נסו לחפש רמת איבזור GLS/GLI/GLX.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו ספייס דגם דיינמיק עם הגיר הרציף ומנוע 80 כ"ס מ2005-2006 ישאיר לכם עודף גם בקניה וגם בתחנת דלק.

מבחינת אמינות, כדאי להתאמץ ולחפש אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים.

בקשר לדיזל.

אני לא יודעת אם הנסועה שלכם כוללת עליות וירידות רבות או דווקא עיר מישורית. אם מדובר במישור הדיזל לא יהיה חיסכוני בהרבה מסופר מיני שהוזכרו.

כך שאין טעם להכניס ראש בריא למיטה חולה בשביל 15K בשנה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עוד רכב הוא גטס. נסו לחפש רמת איבזור GLS/GLI/GLX.

מה ההבדלים בין הדגמים? מה המומלץ ביותר ?

פורסם

איבזור וכריות אוויר

GLF=אין ABS וכרית אוויר אחת.

GLI=יש ABS ו 2 כריות.

GLS=יש ABS ו 4 כריות,פנסי ערפל,אופציה לגג שמש או שהרכב מגיע איתו אני לא זוכר

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...