Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם 4 דלתות הונדה סיוויק 2006-2011 לא קיים באוטודטה ,למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אישרתי גאנט 17 צמיג 225/45 לפי אוטודטה כאשר במכון טסטים התבססו על הדגם 1.8 5דלתות.

לא מוזכר באוטודטה הדגם 4 דלתות 2006-2011.

לאחר יומיים נסיעה ראיתי ושמעתי כי הגלגלים הקידמיים משפשפים את הפלסטיקה בבית הגלגל.

לאחר פתיחה של הספר רכב בעברית שוב לא ראיתי בתחיסות בנוגע לגאנט 17

לאחר מכן מצאתי ספר רכב באנגלית, שם יש היזכור לגבי גאנט 17 והמידה היא 215/45.

השאלה שלי זה איך אני מאשר מידה כזאת אם אין התייחסות בכלל לדגם 4 דלתות באוטודטה,למרות שרשום שחור על גבי לבן בספר רכב של הונדה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה כל הדיבורים האלו לאחרונה בפורום על ענייני הסיוויק...:?

ואני לא מבין מה אתה מעוניין לעשות. אם זה לאשר מידה 215, גש עם הספר למכון טסטים והראה להם את זה. הם אמורים לאשר לפי זה גם אם לא מופיע להם במחשב.

העובדה שאישרו מידה 225 לפי רכב 5 דלתות במקום 4, סתם מראה לעניות דעתי חוסר מקצועיות מסויימת.

לגבי הסיבה שבגינה הגלגלים משפשפים את בית הגלגל, הסיבה יכולה להיות גם בשל אופסט לא מתאים של הג'אנטים.

ההבדל בין שתי המידות המדוברות מסתכם בכ-5 מ"מ הבדל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה כל הדיבורים האלו לאחרונה בפורום על ענייני הסיוויק...:?

ואני לא מבין מה אתה מעוניין לעשות. אם זה לאשר מידה 215, גש עם הספר למכון טסטים והראה להם את זה. הם אמורים לאשר לפי זה גם אם לא מופיע להם במחשב.

העובדה שאישרו מידה 225 לפי רכב 5 דלתות במקום 4, סתם מראה לעניות דעתי חוסר מקצועיות מסויימת.

לגבי הסיבה שבגינה הגלגלים משפשפים את בית הגלגל, הסיבה יכולה להיות גם בשל אופסט לא מתאים של הג'אנטים.

ההבדל בין שתי המידות המדוברות מסתכם בכ-5 מ"מ הבדל.

השפשוף הוא ממש בדופן החיצונית למעלה ורק שם משפשף לי את שתי קליפסות שמחזיקות את המגן בית גלגל ,לא בדופן הפנימי .

לפי החישובים באתר http://www.rimsntires.com/specspro.jsp

רואים שהבדל הוא לא רק 5 מ"מ ברוחב בדופן החיצונית אלה גם 8 מ"מ קוטר גלגל בין ה 225 ל215.כנראה שזה יכול לפתור את הבעיה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה למידה הקודמת שהיתה לך לפי פוסט אחר (205/55/16) מדובר על הבדל של 2 מ"מ בלבד בקוטר הכולל.

לכן תחושתי שיתכן ומדובר באופסט לא מתאים של הג'אנטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה למידה הקודמת שהיתה לך לפי פוסט אחר (205/55/16) מדובר על הבדל של 2 מ"מ בלבד בקוטר הכולל.

לכן תחושתי שיתכן ומדובר באופסט לא מתאים של הג'אנטים.

חרשתי עכשיו את הפורומים בחו"ל כולם ממליצים לא לשים 225/45/17 בסיווק 4 דלתות, עקב שפשופים של של בית הגלגל .

מחר אני כנראה אחליף ל 215/45/17 ואני אעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גם מה שאני אמרתי לו, אופסט לא מתאים רק יכול לגרום לבעיה כזאת, לי יש אותה סיויק עם צמיגים 225/45/17 ואין לי שום בעיה של שפשופים בכנפיים

בדקתי את עניין האופסט לפני רכישת הגאנטים, בגלל שבעבר בהונדה מדגם 97 הייתה לי בעיה דומה כשרציתי להרכיב גאנטים 15 רחבים.

Tom_22 גם לי אישרו את המידה הזאת על סיויק 5 דלתות והסיויק שלי היא 4 דלתות, כי פשוט סיויק 4 דלתות במודל 06-11 לא קיים באוטו דטה, שזה מקרה דפוק ומעצבן.

הייתי ב 4 מכוני טסטים בשביל לנסות לאשר את הצמיגים, 3 לא הצלחתי לאשר, אמרו ל להביא אישור מהונדה, גם בהונדה לא הביאו לי אישור, עד שמכון אחד כן אישר, למזלי הכל תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לי המקרה.

מצד שני פותה"ש ציין כי בספר רכב בשפה האנגלית מצא התייחסות למידה 215 לרכב 4 דלתות וזה גם מה שאני מצאתי ברשת, אבל לדעתי זה היה לדגם האמריקאי (מה שאני מצאתי לפחות).

לכן אני לא יודע להתייחס למקרה הספציפי המדובר.

ובכל מקרה אתה מחזק את השערתי בנוגע לאופסט.

זה לא אמור להיות ענין של מזל, אלא רכישה מושכלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז באמת האופסט היה 38 המינימום הנדרש זה 40+ לפי הונדה.

הרוחב גאנט זה 7.5.

הקטנתי את הרוחב צמיג מ 225 ל215.

הבעיה נפתרה אין יותר שפשופים .

אישרתי במשרד הרישוי ללא בעיה ,הצגתי להם את הכתוב בספר מול מה שלא כתוב באוטודטה לגבי דגם 4 דלתות,ואפילו לא לקחו ממני 50 ש"ח :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי האופסט היה קצת יותר קטן מהנורמל, 40 זה האופסט המותר שרשום בהונדה?

עדיין מוזר, אין כזה הבדל במספרים, גם האופסט שלי לא היה בידיוק אחד לאחד כמו שהונדה ממליצים, אני לא זוכר את המספר המדויק

אבל המוכר של הגאנטים והצמיגים אמר שהגאנט קצת יותר קטן בגודל שלו מול הצמיג, ככה שהגאנט אפילו יכנס קצת פנימה 1,2 ס''מ

בתמונה אצלי אפשר לראות שהגאנט נכנס טיפה פנימה, אולי שלך היה קצת יותר גדול ויוצא טיפה כלפי חוץ?

9mga.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...