Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים במידה 17 להונדה סיוויק 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

אני מעוניין להחליף את הצמיגים שלי בהונדה סיוויק 2010 מידה 17 225/45.

האם צמיג שרשום שהוא 4X4 כביש ,מתאים לרכב שלי?

לדוגמא:

DUNLOP-225/45 ZR17 94Y SP SPORT MAXX

GOODYEAR-225/45R17 91Y EAG F1 (ASYMM) 2 TL

DUNLOP-225/45R17 94Y MAXX XL

ומה ההבדל בין צמיג כביש רגיל ל 4*4 כביש

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי,

לא הבנתי עדין את ההבדל בין צמיג כביש רגיל ל צמיג 4*4 כביש.

הצמיג אוחז יותר טוב?נשחק יותר מהר?

אין שום הבדל עקרוני בין צמיג כביש רגיל לצמיג 4X4 לכביש. צמיגי ה- 4X4 לכביש מיועדים לרכבי SUV/קרוסאובר לסוגיהם, ומיוצרים במידות המתאימות להם. לעתים יש מידות המשמשות גם רכבי נוסעים רגילים וגם רכבי SUV, ומכאן עלול להיווצר בלבול.

כל האמור מתייחס אך ורק לצמיגי 4X4 לכביש, ולא לצמיגי 4X4 שמשלבים גם יכולות שטח, כגון צמיגי HT (כביש-שביל), AT (חצי/חצי) ו- MT (שטח מלא).

באתר טייר קלאב יש מגוון צמיגים במידה המבוקשת לרכישה ישירה, כולם צמיגי כביש. כמו כן ניתן לבצע באתר דירוג של הצמיגים

בהתאם לסגנון הנהיגה שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש הונדה סיויק 2007 ושמתי צמיגים במידה 17 225/45 אך עוד לא נתנו לי אישור, מקווה שמחר אני יצליח לאשר אותם.

במקום אחר הוא אמר שזה מידה להונדה 5 דלתות ושלי זה 4 דלתות אז לא הביא לי אישור, מצד שני הוא לא מצא אפילו את הרכב שלי סיויק 4DR סדאן אבל בכל מקרה הוא לא הביא לי אישור.

במקום אחר בכלל היה לו ספר ישן עד 2006 והוא אומר שאין מיזה כזאת בכלל בספר, איך יהיה?! יש לך ספר של רכבים עד 2006

(למרות שהדגם שלי מתחיל מ 2006 אבל עדיין הוא לא הופיע שם בדקתי בעצמי)

מחר אני הולך למכון טסטים שחבר של אבא שלי מכיר שם את כל האנשים, אני מקווה שיאשרו לי את המידה הזאת בלי בעיות מחר, אם לא אני בצרות.

עריכה: אה כבר יש לך את המידה הזאת על הרכב? חשבתי אתה רוצה להרכיב מידה כזאת, אישרו לך אותם ללא בעיה?

עריכה אחרונה על ידי civic07
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה עדיין מפספס, הרכב מגיע ככה מהחברה. (ובינינו, מי לעזעזל שם כלכך הרבה כסף על צמיג וג'אנט בלי שיש לו אישור? ואם לא היית מקבל? בטח אמרת "יהיה בסדר"...פעם הבאה שאתה אומר את זה על משהו תן לעצמך כאפת שטות ;))

לעניין:

לנו יש סיוויק בבית עם המידה הנ"ל, לפני כמה חודשים החלפנו את המישלן המקוריים בגודייר F1 אסימטריק2, ממליץ מאד, צמיגים מעולים, אחיזה גבוהה, גם ברטוב - ויש גם "ליפ" קטן ששומר על הג'אנט מהמדרכות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש הונדה סיויק 2007 ושמתי צמיגים במידה 17 225/45 אך עוד לא נתנו לי אישור, מקווה שמחר אני יצליח לאשר אותם.

במקום אחר הוא אמר שזה מידה להונדה 5 דלתות ושלי זה 4 דלתות אז לא הביא לי אישור, מצד שני הוא לא מצא אפילו את הרכב שלי סיויק 4DR סדאן אבל בכל מקרה הוא לא הביא לי אישור.

במקום אחר בכלל היה לו ספר ישן עד 2006 והוא אומר שאין מיזה כזאת בכלל בספר, איך יהיה?! יש לך ספר של רכבים עד 2006

(למרות שהדגם שלי מתחיל מ 2006 אבל עדיין הוא לא הופיע שם בדקתי בעצמי)

מחר אני הולך למכון טסטים שחבר של אבא שלי מכיר שם את כל האנשים, אני מקווה שיאשרו לי את המידה הזאת בלי בעיות מחר, אם לא אני בצרות.

עריכה: אה כבר יש לך את המידה הזאת על הרכב? חשבתי אתה רוצה להרכיב מידה כזאת, אישרו לך אותם ללא בעיה?

הרכבתי יום רביעי הזה וניגשתי ישר אחרי זה למכון טסטים ואישרתי בלי שום בעיות.

באוטודטה באמת לא רשום כלום על 4 דלתות.. אז הם מסתכלים על ה 5 דלתות ומאשרים.

עריכה אחרונה על ידי mummy 323f
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבתי יום רביעי הזה וניגשתי ישר אחרי זה למכון טסטים ואישרתי בלי שום בעיות.

באוטודטה באמת לא רשום כלום על 4 דלתות.. אז הם מסתכלים על ה 5 דלתות ומאשרים.

כמו שאמרתי לי הבוחן הסתכל על ה 5 דלתות הזה, ואמר שהאוטו שלי זה 4 דלתות ולא הביא לי אישור בגלל זה, מאיפה אתה באיזה מכון טסטים אישרו לך אתזה?

אצלי לא הסתכלו בספר כזה שאני חושב שזה גם אוטודטה אבל רק לא תוכנה, בכל מקרה אשמח אם תגיד לי איפה אישרתה אותם במידה ולא אצליח לאשר אותם גם מחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...