Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון קטן וחזק (עד "4-4.5")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את ה-G שנרכש מאמאזון והובא באמצעות buy2usa. התהליך ארך 10 ימים, מיקרוסים של אורנג' נרכש לפני שעתיים ובינתיים המכשיר נשמע ונראה מצויין. הבחור שמכר לי את הסים די הסתקרן כיון שלא הכיר את המכשיר.

לא צריכה להיות לך שום בעיה עם המכשיר בגרסתו הבין לאומית - הוא תומך בדור השלישי בפסי 850,900,2100 הדרושים בארץ.

לא תוכל להזמין את המכשיר מחנות גוגל לארץ - כל נסיון להתחבר לחנות עם IP ישראלי יגרור חסימה של אפשרות הרכישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע. זו לא הזמנה ראשונה בחנות של גוגל. התכנון לרכוש את הנקסוס 5 ואת הMoto G. לשלוח לחבר ולכשיגיע לארץ יביא את המכשירים באמתחתו.

פורסם (נערך)

היה לי את הRAY, אכן מכשיר מעוצב וקומפקטי וממש אהבתי ....

Xiaomi MI-2s

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php

מכשיר מאוד איכותי, בעל חומרה חזקה כמו S4 בגודל מינימלי של 4.3".

בנוסף- מה בדבר מכשירי הלומיה? WP בא בחשבון? כי רוב האפליקציות הפופולאריות זמינות גם שם והמצלמה שלהן מאוד איכותית.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן את זה הבנתי. מבחינתי הוא מתאים באופן מלאה לרשת של הוט מובייל שהתדר שלה הוא 2100 גם כשהיא רוכבת על רשת פלאפון בה התדר הנמוך הוא 850 וגם כשתעבור בסוף השנה לרכב על רשת אורנג' שם התדר הנמוך הוא 900.

פורסם
קיבלתי את ה-G שנרכש מאמאזון והובא באמצעות buy2usa. התהליך ארך 10 ימים, מיקרוסים של אורנג' נרכש לפני שעתיים ובינתיים המכשיר נשמע ונראה מצויין. הבחור שמכר לי את הסים די הסתקרן כיון שלא הכיר את המכשיר.

לא צריכה להיות לך שום בעיה עם המכשיר בגרסתו הבין לאומית - הוא תומך בדור השלישי בפסי 850,900,2100 הדרושים בארץ.

לא תוכל להזמין את המכשיר מחנות גוגל לארץ - כל נסיון להתחבר לחנות עם IP ישראלי יגרור חסימה של אפשרות הרכישה.

הי ספריאל, יכול לתת לינק למוכר הספציפי? כמה יצא הכל כולל הכל עד הבית?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

המכשיר הוזמן מאמאזון עצמה, עלה 200 דולר ועוד 14 דולר משלוח למחסני buy2usa בניו ג'רסי. כלקוח חדש באמאזון קיבלתי משלוח מואץ (ההזמנה בוצעה ביום ו' והחבילה הגיעה למחסן ביום ב').

בהמשך שילמתי ל-buy2usa עוד 375 ש"ח - דמי משלוח ומיסים (סף המיסים היה 81 דולר מסכום זה).

סה"כ לפי חשבוני 1132 ש"ח (כמובן, יכול להשתנות לפי שער הדולר)

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בהופעה חדשה של המוצר שלא היתה ב-10 בינואר כאשר הזמנתי את המכשיר שלי.

המחיר לגרסת ה-16 ג"ב הוא כ-57 ש"ח יותר מאשר אני שילמתי, מצד שני הליך ההזמנה יותר פשוט ואולי יחסוך כמה ימים במשלוח.

פורסם
היה לי את הRAY, אכן מכשיר מעוצב וקומפקטי וממש אהבתי ....

Xiaomi MI-2s

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php

מכשיר מאוד איכותי, בעל חומרה חזקה כמו S4 בגודל מינימלי של 4.3".

בנוסף- מה בדבר מכשירי הלומיה? WP בא בחשבון? כי רוב האפליקציות הפופולאריות זמינות גם שם והמצלמה שלהן מאוד איכותית.

מישהו יודע להגיד משהו על המצלמת 13MP שלו?

אני מדבר על גרסת 32 ג'יגה (בגירסת 16 ג'יגה יש 8 מגה פיקסל בלבד).

איך היא ביחס לxperia T למשל?

או ביחס ל13MP של הגלקסי S4?

בברכה!

יונתן.

פורסם (נערך)

בפורום הסיני אמרו שלפחות כמו בS4, מה שטוב בחברה הזו שהם לא מיתפשרים על החומרה, לוקחים כמעט את הטופ של הטופ, הרווח שלהם מגיעה מקניות בתוך החנויות שלהם.

הדבר האחרון שהייתי חושש מימנו זה המצלמה שלו, בכל מיקרה לדעתי הצילום של כל מכשירי הסוני עלובה ביותר עקב אלגוריתם עיבוד מפגר שגורם לרעשים, שיפור חדות מוגזם ועוד ועוד... בקיצור לא ממליץ על שום סמארטפון של סוני לצילום.

כל חברה אחרת מביעה תוצאות הרבה יותר טובות מהחיישנים שלהם.

עריכה: מצאתי השוואה לXPERIA Z:

http://mobilenet.cz/clanky/recenze-xiaomi-mi2s-olympijske-zlato-z-ciny-12253/4-multimedialni-funkce-a-fotoaparat

שים לב שהתמונות של סוני ניראות כאולי עם אפקט של ציור כמו בפוטושופ וסרת פרטים קטנים עקב עיבוד אגרסיבי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...