Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון קטן וחזק (עד "4-4.5")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת הדרישות כמו המליצו לך , הייתי ממליץ על 2 מכשירים : מוטו G או מוטו X.

המוטו X מכשיר טוב מאוד, מהיר מאוד, עובד חלק לא פחות מכול מכשירי הפרימיום של התקופה האחרונה(מלבד נקסוס 5) ומרגיש מאוד מאוד נוח לשימוש ביד אחת יחסית למסך שלו(4.7 אינץ) החיסרון היחיד הוא המצלמה שמצלמת ברמה של הנקסוס 4 בערך(טוב מאוד בתנאי תאורה, אבל לא משהו בתנאי אור חלשים)

כיום בארץ אפשר לקנות אותו חדש באריזה(ביד 2) בסביבות ה-1400-1500 שקל.

המוטו G גם מכשיר טוב, אבל המצלמה שלו איומה(על פי השוואות מול המוטו X) ובכלל חסרות בו כמה אופציות שלדעתי כדאי שיהיו גם אם במחיר טיפה יקר יותר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MOTO X לא ניכנס בשום צורה להגדרה של מכשיר קטן, אם פותח השירשור מוכן להיתפשר על 4.7 אזי יש לי מכשיר מעולה בשבילו עם מצלמה איכותית של סמסונג בפחות מ200$.

הבעיה שכיום כמעט ולא קיימים מכשירים חזקים וטובים בפחות מ4.5... זה דיי מבאס.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

נו מישהו כבר הזמין את המוטו G ?

איך הוא בחינת איכות בניה ? האם הוא יחסית עמיד או עדין כמו הגלאקסים ?

אנ רוצה לקנות אותו לאמא שלי כי עד היום אין לה סמארטפון (אלא נוקיה ב- 100 שקל שהיא מתביישת להוציא מהתיק) ואני דיי בטוח שהיא לא תהיה הכי עדינה איתו (תזרוק אותו בתיק, יפול לה וכו').

דעות ?

עריכה:

בנוסף ב- buy2 יש גרסאת גוגל פליי וגרסאת גלובל GSM שהשניה עולה 100 ש"ח יותר. האם בפליי לא נמכרת גרסאת הגלובל GSM ?

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

אז תיקנה לה סמארטפון עמיד למים ונפילות, יעלה כ90$.

לא חושב שמכשיר 4.5 יהיה מספיק עמיד לנפילות, אולי רק עם מגן מפלצתי.

החזקת פעם את המוטו X? אני כן, ויחסית ל-4.7 הוא קטן. הוא ממש במעט יותר גדול פיזית מהגלקסי אס 4 מיני שהוא 4.3(שהוא גם מכשיר עם מינימום שטח מת בפני עצמו)

סליחה , טעות שלי, שמתי לב כעת שהכפתורים כלולים במסך ולא בניפרד ולכן המכשיר מפצה בגודל, אכן רק ב3ממ גדול ברוחב ובגובה מהשיומי.

בכל מיקרה בתור אחד שהיה לו את הRAY, עדיין מדובר בשינוי דרסטי, לכן אולי אפילו לרדת למסך 4", הרי יש סיבה למה אפל בחרו בגודל הנ"ל וההמונים רצו ליקנות ומרוצים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ועכשיו לך תמצא מכשיר אנדרואיד טוב בגודל 4 אינץ'...

הייתי ממליץ על האופציות האייפוניות, אבל המחיר שלהם בתור חדש הוא גבוה מאוד. בתור יד שניה זה משהו אחר

פורסם

קיבלתי את ה-G (גרסה גלובלית) לפני 3 ימים. מוטורולה טיפוסי - בנוי היטב (בסין), שמיעה מצויינת כמו שרק מוטורולה ונוקיה יודעים לעשות. המסך סביר מאוד, כמובן שנופל בחדות מזה של הנקסוס 4, אבל אצלי , ואני מניח שגם אצל אמא שלך, לא מדובר במכשיר למשחקים, אז זה לא משמעותי.

במקביל להזמנת המכשיר הזמנתי מאנגליה גם נרתיק+מגן מסך+מטען לרכב (+סטיילוס, לא שימושי) שעלו לי כ-GBP7.00 והגיעו יומיים לפני המכשיר. כמוכן הזמנתי מגן מסך מגרמניה (EUR2.90) שהתברר כקניה לא מוצלחת - איכותו גבוהה מאד אולם הוא גדול מדי באיזה 0.5 מ"מ כך שהוא עולה על שולי המכשיר ולכן ההצמדה שלו למסך אינה טובה.

מהנסיון של אשתי נרתיק סגור מצויין בתיק של אשה ובינתיים גם אני משתמש בנרתיק כזה למרות שהזמנתי גם מגן שקוף לגב המכשיר בלבד, שטרם הגיע. עם זאת המכשיר השני שלי (נקסוס S ישן) נטול הגנה חיצונית, ועומד היטב בתנאי תיק הצד שבו אני מחזיק במסמכים, טלפונים ועוד כמה אבזרים. הנרתיק הגן על המכשיר היטב אתמול כאשר נפל משולחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המוטו G ישב אצלי במצב סטנד ביי אחרי טעינה מלאה, עם סים בפנים, ביומיים הראשונים הויפי היה דלוק ואז כיביתי אותו.

הסוללה החזיקה יותר משבועיים במצב הזה ! ממש כמו הנוקיות של פעם :) מרשים..

2014-01-29_0056.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אם אין דרישות לאפליקציות מיוחדות מעבר לwaze ו-whatsapp,

אני בספק אם יש תמורה יותר טובה למחיר לנוקיה לומיה 820, ואם הגודל לא יפריע, אפילו לומיה 920 שגודלו כגודל גלקסי 4.

לשניהם יש מצלמה מעולה שלא תמצא במכשירים בסביבת מחירים זו. שלא לדבר על העובדה שהמצלמה של לומיה 920 עדיפה אפילו על גלקסי 4 הרגיל, וזאת אני אומר מנסיון.

הלומיה 920 יהיה לא נוח בשביל בחורה עם יד קטן, חוץ מזה שהמשקל שלו 185 גרם המסך שלו 4.5״.

אבל המכשיר מצויין, וכל פעם שאני מוציא אותו מהכיס אנשים נדהמים.

פורסם

הזמנתי את המוטו G, יהיה אצלי בעוד שבועיים - שלושה. כשיהיו לי תובנות, אני אשתף. עד היום לא היה לי שום סמארטפון.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

חברי הפרום היקרים- שמתם לב מה קורה בזמן האחרון לגבי המכס ועל עיכובם ע"י המכס?

כעת תיהיו מוכנים לצילצול מהמכס שיזמין אותכם להיתייצב לחדר חקירות... מה ניהיה? צרכן מסכן שקונה פלאפון הופך לעבריין מסוכן ביותר...

http://iandroid.co.il/forum/topic158432-40.html#p1248620

פורסם

המוטו G עבר עדכון ל-4.4.2 UK (עם תפריטים בעברית), והרשאות ROOT, עובד חלק.

ביצעתי בנצ'מרק עם ANTUTU, קיבל 17565, שזה יותר ממה שקיבל נקסוס 4 (16800), וקצת מתחת לגלקסי S3 שקיבל 17956.

מבחינת יחס עלות/ביצועים אין לו מתחרים ממש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא ביצעתי מבחני ביצועים, אבל לאחר שבועיים המוטו G שלי נראה כרכישה מצוינת, את המטלות שלו הוא מבצע בזריזות רבה.

אה.... ה-4.4.2 הגיע כבר בשעות הראשונות לאחר הפעלת המכשיר, לאחר קבלת איזו סדרת עדכונים קצרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...