Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון קטן וחזק (עד "4-4.5")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק, בדיוק כשם שהנקסוס 4 ב-$250 היה עסקה נהדרת. אני מצטער על דבר אחד - שהזמנתי שניים ולא שלושה.

עם מיסים ה-G יעלה לי כ-1100 ש"ח, לא מעט - אבל עדיין פחותממחיר מכשירים קצת יותר מיושנים בארץ, ואת צרכים שלי - תקשורת, קצת גלישה ואפליקציות - הוא אמור לספק. משחקים, בודאי מהירים נוזוללי משאבים, לא מעניינים אותי, ולצלפ אני מעדיף במצלמה "אמיתית", כאשר הטלפון מתאים למצבים אקראיים בזכות זמינותו. ומה חשובה איכות הצילום בתעוד של פגוש שבור?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם ממליצים על נקסוס 4 למי שמחפש טלפון קטן?

הטלפון הזה ענק, זה מעצור לדלת.

המוטו G נראה נחמד. משהו יודע מה ההבדל בין הגרסה האירופאית לאמריקאית? אין בעיה בתדרים?

אבל הוא ביקש מצלמה ולפי השיווק של הטלפון הם חסכו במצלמה בשביל זה הוא זול.

נוקיה עם WINDOWS ? לא יודע

אייל

פורסם

עד כמה שאני מבין מ-gsmarena יש רק גרסת GSM אחת, המתאימה לכל רשתות 2G ו-3G בארץ. בנוסף יש גרסת CDMA/EVDO שלא רלוונטית לנו.

הנקסוס 4 אכן גדול, אבל ממש לא מעצור לדלת. מכשיר מעולה, ובמחיר שבו נמכר במכירת החיסול הוא אחת העסקות הטובות ביותר שהיו בתחום מכשירי הסלולר בשנה האחרונה (ויותר).

לגבי נוקיה - ה-WP8 מסקרן אותי, אבל מה לעשות, יש אפליקציות שחיוניות לי וקיימות רק ב-iOS או אנדרואיד, כך שהנוקיה יוצא מהמשחק לגבי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו כמוני - שמשתמש במצלמת הטלפון רק לעתים נדירות ביותר - זה בהחלט מספיק. אני מקווה שאוכל לדווח על ה-G בימים הקרובים.

לשני בנים שלי יש נקסוס 4 והם מרוצים מאד, אבל אחד מהם מעלה מדי פעם לפייסבוק סלפי'ס - כנראה צולמו בנקסוס 4 שלו - והם מגורענים לגמרי. מצד שני אחיו לא מפ]סיק להנות ממשחקים על מכשיר זהה.

עכשיו אני מבין למה אומרים שאהבה של הורים עיוורת :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתה רוצה שאתחיל לפרט בנושא? הבחור וחברתו עוד יסמיקו.

פורסם
עד כמה שאני מבין מ-gsmarena יש רק גרסת GSM אחת, המתאימה לכל רשתות 2G ו-3G בארץ. בנוסף יש גרסת CDMA/EVDO שלא רלוונטית לנו.

.

http://www.motorola.com/us/shop-all-mobile-phones-1/Moto-G/moto-g-pdp.html#moto-g-pdp-story-display

Global GSM Model:

GSM/GPRS/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

UMTS/HSPA+ up to 21 Mbps (850, 900, 1900, 2100 MHz)

US GSM Model:

GSM/GPRS/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

UMTS/HSPA+ up to 21 Mbps (850, 1700 (AWS), 1900 MHz)

אייל

פורסם

טוב, אז קודם כל תודה על ההמלצות,

הגלקסי 4 מיני נחמד, אבל המצלמה שלו רק 8 מגה פיקסל.

הנקסוס מכשיר נחמד - אבל לא רלוונטי לאור גודלו.

ראיתי כמה דגמים של סוני שעונים על הדרישות:

xperia V

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840947

Xperia T

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840949

Xperia S

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834346

כולם סביב 1500-1700 שקל,

כולם בגודל מסך עוד על גבול הסביר,

ולכולם מצלמה 12 מגה-פיקסל ומעלה.

הייתי מחכה קצת לXperia z1 compact - אבל אני דיי מבין שהוא יעלה פי שתיים, אז כנראה לא רלוונטי כל כך...

מצד שני, עבור מצלמה של 20 ומשהו מגה פיקסל - אולי שווה להשקיע?

(המצלמה נחוצה בעיקר לצורכי צילום התינוקת החדשה :) )

בברכה!

יונתן.

פורסם

בדיוק בשביל זה אני בונה עליכם :)

אומנם ידוע לי שמצלמת 12 מגה פיקסל SLR תהיה טובה יותר ממצלמת פוקט עם 25 מגה פיקסל,

אבל כאן הכל פחות או יותר באותה רמה.

ואפילו HTC שכביכול התלהבו מהמצלמה שלהם בONE, התגלו כנחותים בהרבה מהגלקסי.

לכן אני חושב שכאן עוד יש משמעות אמיתית לכמות הפיקסלים.

בברכה!

יונתן.

פורסם

בתנאי חושך המצלמה של הHTC עדיפה,אבל במעט.

והמצלמה בגלקסי היא 13 מגה פקיסל ובHTC 4.

מה שאני בא להגיד שזה לא הפרמרטר היחידי וצריך להשוות בין תמונות,ע"פ נתונים קשה להגיד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי נוקיה - ה-WP8 מסקרן אותי, אבל מה לעשות, יש אפליקציות שחיוניות לי וקיימות רק ב-iOS או אנדרואיד, כך שהנוקיה יוצא מהמשחק לגבי.

איזה אפליקציות?

פורסם

אפליקציות מקצועיות כלשהן שבעבר נתמכו על ידי iOS, אנדרואיד ובלאקברי, וכעת הוסרה התמיכה מה-BB.

פורסם

סחבק מעוניין לרכוש את הMoto G מהחנות של גוגל. האם לא תהיה בעיה להשתמש בו בארץ? אני ברשת הוט מובייל. מהכתוב בחנות של גוגל התדרים של המכשיר: Network

Unlocked GSM/UMTS/HSPA+

GSM/EDGE/GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz)

UMTS/HSPA+ up to 21 Mbps (850, 900, 1900, 2100 MHz) אם אינני טועה הוט מובייל משתמשים בדור ה3 בתדר 2100 והתדר הנמוך 850 כרגע ועם המעבר לאורנג' הוא יהיה 900. אשמח כמובן לשמוע רשמים מהחברים כאן שקיבלו את המכשיר :)

• תוכן חדש...